این مشکل برای من شدیدتر بود
وقتی میزاشتم روی پال60 کلا تلویزیون سیاه و سفید میشد !
این مشکل برای من شدیدتر بود
وقتی میزاشتم روی پال60 کلا تلویزیون سیاه و سفید میشد !
سلام تکلیف این درایوای لایتون مشخص نشد؟؟
هنوز نهنقل قول:
ولی فروشگاه ها تا تونستن گرون کردن تعویض درایو رو
حتی تا 100 و 110 رفتن بالا
يكي از دوستاي من permium با هارد 60GB امروز خريد 500000 از توپ خونه !!!
نظرتون چيه راجع به اين قيمت؟؟؟كپي خورم هست .
دوستان تو یکی از مجلات بازی این ماه اطلاعات جامعی در مورد حل مشکلت 360 و تعمیر اون به روش ساده و قابل انجام در خونه بود
روش جالبی بود من که خودم 360 ندارم ولی توصیه می کنم مطالعه کنید
نوشته بود که 90% جواب می ده و اون 10% هم باز براش راه حل هست
نمی دونم میشه اسم مجله رو اورد یا نه پس فعلا اگه خواستید اسمشو بهم پ.خ بگید تا بهتون بگم
مثل اینکه کار لایتون هم تموم شده .. تا چند روز دیگه خبرش پخش میشه..نقل قول:
بد نخریده ولی من یکجا رو میشناسم که بدون کپی خور کردن آکبند دستگاه رو میده 360 تومن که با 80 -90 تومن میتونی تعویض درایو انجام بدی.. یا صبر کنی تا کپی خور بشه..نقل قول:
يكي از دوستاي من permium با هارد 60GB امروز خريد 500000 از توپ خونه !!!
نظرتون چيه راجع به اين قيمت؟؟؟كپي خورم هست .
خواستین pm بدین (آدرس طرفو می گم)
فکر نکنم TV شما HDMI بخوره.. چون داری می گی PAL 60 ...نقل قول:
سلام این سوال را قبلا هم از شما پرسیده بودم ولی پاسخ ندادید.
کابل تصویر xbox من av است توی بعضی از بازی ها باید سیستم تصویر را روی pal-60 قرار بدهم در نتیجه تصویر اندکی تار میشود و نوشته ها به خوبی معلوم نمی شوند می خواستم بدانم آیا با خریدن کابل hdmi برای xbox این مشکل برطرف میشود یا مشکل از تلوزیون است و راهی برای برطرف کردن آن نیست یا اصلا را کم هزینه ای هم هست که من از آن خبر ندارم.
با تشکر
خوب رویه 50 بگزار مشکلت حل میشه... چون TV ها محدودیت دارند..
اما اگر از من می شنوی یک TV HD بخر تا لذت بازی رو متوجه بشی کیفیت 100 برابر بهتر می شه.
همونطور که دوستمون گفت فکر نکنم تلویزیونت hdmi بخوره. علت تار بودن هم به خاطر پایین بودن کنتراست تلویزیونه. من فکر کنم تلویزیونت حتی lcd هم نیست درسته؟...بهترین کار خرید تلویزیون که Hd ساپورت کنه تا از بازی لذت ببری.نقل قول:
سلام این سوال را قبلا هم از شما پرسیده بودم ولی پاسخ ندادید.
کابل تصویر xbox من av است توی بعضی از بازی ها باید سیستم تصویر را روی pal-60 قرار بدهم در نتیجه تصویر اندکی تار میشود و نوشته ها به خوبی معلوم نمی شوند می خواستم بدانم آیا با خریدن کابل hdmi برای xbox این مشکل برطرف میشود یا مشکل از تلوزیون است و راهی برای برطرف کردن آن نیست یا اصلا را کم هزینه ای هم هست که من از آن خبر ندارم.
یه سوال:
اگر دیسک بازی fs باشه اونوقت بن نمیشی؟ منظورم اینه که دیگه نیازی به اون دریمور ....... نیازی نیست؟ در ضمن برا وصل شدن غیر از acount چیزه دیگه ای نمیخواد؟ من شنیدم میگه باید accont live درست کنی تو msn.com ؟ لطفا تمام چیز های لازم رو بگین.اگر به اون دریمور نیاز هست لطفا مسیر دانلود برنامه و نحوه نصبش رو هم بگین.
ممنون.
خوب من این سوال رو امروز صبح پرسیدم اما الان عصر و تقریبا دیگه مشکلی ندارم و برای اینکه دو تا پست پشت سر هم ندم همین رو ویرایش میکنم:
من وصل شدم و اکانت هم ساختم و خلاصه تمام کارها رو انجام دادم همچنین با اینکه دستگام arcade است 1 ماه اکانت gold free بم دادن.(بعضی ها میگفتن فقط priemum اینطوریه اما نه). حالا فقط مشکلم friend است اگه کسی میشناسه از بچه ها ایران که live بازی میکنن بگه تا ما add اش کنیم و بازی کنیم. اگه خارجی هم باشه عیب نداره.
سلام به همگی
امیدوارم سوالم خارج از بحث نباشه ولی چند تا سوال در رابطه با خرید این کنسول دارم
1) با توجه به کاهش جهانی قیمت آیا در ایران هم همچین چیزی پیش بینی می شه؟
2) من قصد خرید قبل عید نوروز رو دارم، بنظرتون اگه بخوام از ایران بخرم بهترین موقع از لحاظ ارزونی کی ؟
3) من امکان خرید از رومانی رو هم دارم بنظرتون از اونجا بخرم بهتره یا تهران؟
ممنون
100%نقل قول:
با توجه به کاهش جهانی قیمت آیا در ایران هم همچین چیزی پیش بینی می شه؟
همین قبل عید ،ماه ش مهم نیست.نقل قول:
من قصد خرید قبل عید نوروز رو دارم، بنظرتون اگه بخوام از ایران بخرم بهترین موقع از لحاظ ارزونی کی ؟
همین تهران آخه اگر بخوای دیر رسیدن و کرکش رو در نظر بگیری زیاد تفاوت نمیکنه.نقل قول:
من امکان خرید از رومانی رو هم دارم بنظرتون از اونجا بخرم بهتره یا تهران؟
به نظر من كه الان قيمتا خوب اومده پايين الاان بگيري بهتره البته اينجا كه هيچيش حساب كتاب ندارهنقل قول:
من خودم موقع خريدن فكر كنم 2ماه پيش بود شب قيمت گرفتم 360000 فرداش شد 5700000 !!!