ممنون الکس جان ...
Printable View
ممنون الکس جان ...
شاید بعضی دوستان دارای فریمور یکسانی باشند ولی سرعت گوشی باهم فرق داشته باشه و بعضی برنامها ایراد داشته باشن این به خاطر last check های هست که سونی انجام میده چون این فیرمور اخریین فیرمور میباشد فقط last check انجام میشه پس گوشی بعد از هر lastcheck اپ کنید
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
سلام
یه سوال داشتم
می خواستم ببینم آیا می شه اون چراغ سبز بالای گوشی رو غیر فعال کرد یا مدت زمان چشمک زدنشو وقتی که پیام می یاد یا تماس ناموفق گرفته می شه کم کرد
من هفته ای یه بار می تونم به گوشیم دسترسیس داشته باشم بعدش نمی خوام خاموشش کنم. اما اینجوری به محض اولین اس ام اس دریافتی اون لامپ یکسره شروع به چشمک می کنه و دیگه قطع نمی شه.
مرسی.
نه دوست عزیز نمیشه این کارو کرد ولی این برای شما ایراد داره ولی برای یکی مثل من خیلی مفیدنقل قول:
مرسی
می دونم مفیده اما واقعا واسه من پر از ایراده.
بهر حال مرسی
متاسفانه با این کار هم درست نشد.:41::41::41::41::41:نقل قول:
واقعا معضلی شده این مشکل
آره انگار راه حلی واسش نیست
راه اش اینه:نقل قول:
شما میتونی یه تکه کوچیک نوار چسب سیاه رنگ بچسبونی روی چراغ سرویس . اینجوری دیگه چشمک نمیزنه!:10::5::8::46::20::27::40:
هر جفتمون هم همراه اول داريم و هم ايرانسل. فكر نمي كنم ربطي به اپراتور داشته باشه. ولي باز هم ممنون.نقل قول:
سلامنقل قول:
راه اش اینه:
شما میتونی یه تکه کوچیک نوار چسب سیاه رنگ بچسبونی روی چراغ سرویس . اینجوری دیگه چشمک نمیزنه!
نه ببینید من اصلا بخاطر چشمک زدنش نمی گم که. وقتی من یه هفته به گوشی دسترسی ندارم اون باید کل هفته رو چشمک بزنه. این مسئله هم به خودش ضرر می زنه هم شارژ باطری تحلیل می ره. من بخاطر این موضوع می گم