نقل قول:
رنج آیپی 46 کدوم شرکت زده؟ آسیاتک؟ چون چند روز پیشم گفتم که دیده بان گفت آیپی ولید هامون 46 شروع میشن، سوال پیش میاد که آسیاتک چرا آیپی های 46شو به خود مشتری هاش نمیده و از مخابرات آیپی میده!!!!!!
Printable View
نقل قول:
رنج آیپی 46 کدوم شرکت زده؟ آسیاتک؟ چون چند روز پیشم گفتم که دیده بان گفت آیپی ولید هامون 46 شروع میشن، سوال پیش میاد که آسیاتک چرا آیپی های 46شو به خود مشتری هاش نمیده و از مخابرات آیپی میده!!!!!!
نه اسیاتک نمیزنه میزنه Didehban Net Company یا Didi Adsl Networkنقل قول:
فقط وصل نشدن به نتش به نظرت نرماله؟همه شرکتا اینطوری ان؟الان حدود 1 ساعت گزشته ولی نت وصل نشده همین الانم یهو از رانژه خارج شد بد خاموش روشن کردم درست شد نویز رفت بالاتر رسیده به 17 حالا نمیدونم چرا به نت وصل نمیشه
نقل قول:
فعلا شکایت نزنید، یه زنگی بزنید دوباره پیگیر بشید. شاید اختلالی تو رانژه وجود داره، از این موارد پیش میاد.
پیگیری کردم گفتن که رانژه انجام شده کانفیگ پورت مونده که تا اخر وقت امروز یا نهایت فردا اوکی میشهنقل قول:
بر خلاف گفته دوستان که همیشه از پشتیبانی دیده بان نت گله داشتن برعکس خیلی بااخلاقن حتی گفتن که اگه تا ساعت 9-10 فردا اوکی نشد تماس بگیرین ما حلش می کنیم البته چون این شرکت ها مادر نیستن و رو پورت شرکت دیگه سرویس میدن چنین چیزی به نظرم نرماله
نقل قول:
هنوز خیلی کار داره پس :worried:
پشتیبانی اکثر شرکتا باادب هستند تفاوت تو سطح سوادشونهنقل قول:
دیده بانت میخواد یکاری انجام بده دق میده ادمو
نه دیگه من فردا صبر می کنم کلا من ادمی ام که صبر نمی کنم اینم به خاطر این که شرکت مادر نیست صبر می کنم چون اسیاتکم خریدم همین مورد بود بعد از چند ساعت وصل شد حالا فردا ام صبر می کنم نشد که جمع می کنم دیگه کار سختی نیستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
به طرز عجیبی همه چیز سریع اتفاق افتاد...
حدود ساعت 10:30 صبح ثبت سفارش رو تلفنی انجام دادم... در صورتی که قبلش آنلاین ثبت نام کرده بودم ولی دیدم خبری نشد خودم زنگ زدم اپراتور گفت اطلاعات کامل ثبت نشده!!
ثبت اطلاعات و سفارش و پرداخت حدود 20 دقیقه طول کشید...
بلافاصله از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادویی sms اومد که ثبت سفارش شده و میتونید از سایت پیگیری کنید...
رفتم توی سایت فقط زده بود ثبت شده
بعد از نیم ساعت دوباره رفتم توی سایت زده بود درخواست رانژه فرستاده شده
ساعت حدود 2 بعداز ظهر sms اومد که به آسیاتک خوش آمدید و میتونید برای فعالسازی تماس بگیرید!!
کل پروسه کمتر از سه ساعت انجام شد و الان با اینترنت آسیاتک هستم...
پینگ 8.8.8.8 حدود 70 هستش
پینگ 4.2.2.4 حدود 110 تا 120 هستش
آپلود 1021
دانلود 12287
snr هم 123 برای دانلود و برای آپلود هم 106 هستش...
نقل قول:
پروفایل گیم هم روشن کنین.
12.3 SNR شاید یه ذره مشکل ایجاد کنه اگه تلفنم با خطی که نت دارین روش استفاده بشه، اگه کرد بگین بیارن رو 10 مگ (10240)
دوستان td-lte آسیاتک دارن؟
می خواستم ببینم وضعیت پینگش اینا چطوریه داخل بازی کلا بدرد می خوره اصلا td-lte برای بازی و دانلود
می خوام ADSL کلا جمع کنم