دوست عزیز من بنا به انحصار خط فیبرنوری که مختص مخابرات هست مجبورا یک سال هست در منزل خودم مشترک این ISP هستم.نقل قول:
پینگ که بستگی به مرکز مخابراتی تا خونتون متغییر هست. من منزلم تو خیابان رسالت هست و از کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی و تنوع سرویس ها و حجم های و هزینه های مخابرات به نسبت آسیاتکی که منزل پدرم دارن و سالهاست مشترک آسیاتک هستن رضایت ندارم از مخابرات. اگه همین فردا اعلام بشه انحصار فیبرنوری از مخابرات در اومد بی برو برگرد ISPم رو عوض میکنم. پینگ داخلی هم متغیر بین 20 الی 30 هست. سرعت 16 مگی هم که گرفتم شل کن سفت کن های اعصاب خردکنی داره که تا حالا تو هیچ ISP شاهدش نبودم شخصا! اوایل که سرعتم رو از 8 مگ به 16 تغییر دادم سرویسم روی همون 8 مگ سوییچ شده بود که پس از تماس و بررسی خطم سرعتم رو به 16 مگ سوییچ کردن (که اصولا نباید من مشتری پس از خرید سرویس بالاتر زنگ بزنم و اعلام کنم سرعت بالایی خریدم اما سرعت قبلی همچنان اعمال شده!!!) از طرفی یه مدت سرعت روی 12 الی 14 مگ متغییر بود که طبیعی هست و انتظار 16 مگ غایی رو نداریم چراکه خط فیبر نوری از یه جایی به مسی تبدیل میشه! و کلا فعلا زیرساخت های بنیادین در این حوزه تو شهر بزرگی مثل تبریز صورت نپذیرفته که جای بس تاسف داره... اما سرعت های گاها شل و ول که گاهی سرعتم به 1 مگ هم میرسه و پس از تماس با اپراتور مشکلات حل میشه خودش اعصاب خرد کنه.
سرویس های آسیاتک تو این مدت چندین ساله ای که مشترکش بودیم بدون احتساب جشنواره ها قیمت های نامعقولی در یک سال اخیر به سرویس هاش اعمال کرد اما با احتساب جشنواره، به حق و به صرف مشتری تموم میشه، موقعی که در جریان باشی و خرید بزنی مثلا من سرویس ویژه مهمان یک ساله 8مگ (ماه رمضان) شرکت آسیاتک رو در همون ماه رزرو کردم و چیزی حد 500 هزار تومان برای یک سال با حجم 1200 گیگ بین الملل خریداری نمودم که نسبت قیمت با حجم و کیفیت سرویس دهی رضایت بخش هست. اما متاسفانه نه در عید و نه در ماههای خاص مثل همین رمضان یا تابستان یا... هیچ جشنواره ای از سوی مخابرات روی سامانه درج نشده و نمیشه از طرفی سرویس های آسیاتک متنوع هست مثل قابلیت حالت گیمینگ - سرویس VOB - آسیادی ال - گیگ باکس روزانه، ساعات خاص - آخر هفته برای دانلودرها که هیچ کدوم از این ها تو مخابرات نیست. که همین سرویسی که بالا قید نمودم بخوای از مخابرات بخری با احتساب ارزش افزوده 600 تومن در میاد و از طرفی فاقد اون سرویس هایی که در آسیاتک قید کردم هست. الان هم سرویس تابستونت داره آسیاتک که مثلا 16 مگ 6 ماهه 1000 گیگ بین المللش 330 هزار تومن هست که همین سرویس تو مخابرات یعنی با این حجم و سرعت و مدت کلا نداره؛ بجز 780 گیگ که 370 تومن قیمت گذاری شده! در کل تا وقتی ISP های دیگری هست بنظر شخص من مشترک شدن به مخابرات حماقت هست.
امیدوارم نظرم کمکی کرده باشم.:»