من یک سوالی از اون افرادی دارم که پاچه خواری شاتل دزد رو میکنند
اینکه شرکت شاتل وقتی شما می خواهید ازشون اکانت بخرید به شما روز اول میگه که اینقدر حق اشتراک شما میشه برای هرگیگ و... و اینکه شما میتونی از ساعت 1 تا 8 صبح دانلود مجانی بکنی و هیچی در مورد محدودیت نمیگه به نظر شما اقایونی که پاچه خواری شاتل رو میکنید میتونم بپرسم اگر شاتل روز اول به من و امثال من که فقط شاتل (شالاتان) و شرکتهای دیگه رو برای دانلود مجانی می خواهیم اگر روز اول بگه که شما اگر دانلودتون بیشتر از اندازه باشه محدود میشید به نظر شما کسی میرفت اکانت بگیره حداقل مطمعآ باشید 95% درصد از افراد فقط برای دانلود مجانی میان و اکانت میخرند
در مورد اون افرادی که هی پاچه خواری شاتل رو میکنند و بی منطق میگن که یکسری افراد نباید زیاد دانلود کنند که ما که نمی خواهیم دانلود کنیم سرعتمون بیاد پایین باید بهتون بگم این مشکل من و شما نیست این مشکل شاتل هست که باید طوری پهنای باند و قدرت سرورهاشو بالا ببره که مشکلی برای افرادی که دانلود زیاد میکنند پیش نیاد
ساده بگم وقتی شرکت شالاتانی مثل شاتل میدونه ظرفیتش برای افرادی که دانلود زیاد دارند کم هست اولآ نباید کاربر جدید بگیره و اگر از روی نامردی و برای سود زیادتر می خواد بگیره حداقل روز اول ثبت نام کاربران باید وظیفه انسانیشون رو اجرا کنه و بگه که اگر شما دانلود زیاد داشته باشید محدود میشید
در اخر شماهایی که اینقدر پاچه خواری میکنید من با تقریبآ تمام کارشناسانشون چه به صورت آنلاین و چه تلفنی بحث کردم در مورد محدود کردن کاربران ولی اینقدر بی سواد هستند که نتونستند من رو متقاعد کنند که چرا روز اول به کاربران خودتون نمیگید که محدود میشید در جواب من فقط میگن که ما محدودیت نداریم و این چرت و پرتها
جالبه خود شرکت دروغوی شاتل میگه که ما محدودیت نداریم اونوقت دوستان پاچه خوار شاتل میان اینجا میگن که شرکت حق داره محدود کنه خدا رو شکر که شماها کاره ای نشدید هرچند ممکنه که از همون کارکنان شاتل هستید به اسم کاربر اومدید اینجا ولی اینجا هم نمیتونید من رو متقاعد کنید که چرا باید یک شرکت بیش از ظرفیت خودش بگیره که بعد کاربرانش رو محدود کنه