نه منظوز از این که بهتر هست زیر 80 نیست ماله من تو فورتنایت 83-84 هست تو اروپا تو خاورمیانش 59-60
پینگامون مثل همه فرقی نداره داخلی من 16 هست
آی پی ام دقیقا بله درسته مستقیم از بازی لیچ کردم
csgo ام تست نکردم
مهم برای من رینبو هست که برای شما مثل من هست مثلا برای من بین 98 تا 110 هست که قبلا 80-85 بود
در مورد این که داخل cmd متفاوته حدودا چند میلی ثانیه داخل cmd به شما لست تایم رو میده ولی داخل بازی میری چند میلی ثانیه تفاوته و این که هر سریع رو یک سرور نمیندازه برای همین امکان داره متفاوت باشه بیشترین تفاوتشم نهایت 10 میلی ثانیه که بعید میدونم مثلا این آی پی بازی رینبو130 درست هست اگه شما داخل منو که وارد میشین معمولا بین 120-130 هست ولی میزی داخل بازی کمتر میشه میشه 105 منو شما به دلیل نزدیکی بهم هرشرکتی بگیرم یکسان هستیم اینو متوجه شدم نتیجه گیری که کردم بعد از tracert کردن آی پی ها زیر ساخت اومده مسیر هارو عوض کرده مثلا من تو سرور ترکیه مستقیم از ایران میره خود ترکیه ولی تو سرور ها عربی ام معمولا مستقیم میره ولی رو سرور های اروپا مثلا این آی پی 18.184.1.223 در کمال تعجب دیدم طی 4 -6 مسیر داخل ایران جا به جا میشه که 4 تا اول مربوط میشه به خود isp بد میره رو رنج 10.21 که تا جایی که من میدونم برا زیر ساخته بعد از اونجا مستقیم میره آلمان پس ما پینگ کمتری میگیریم یعنی کسی که داخلی 5 باشه رو آلمان 70-75 میشه داخلی مثل ما میشه 85-90 ولی برعکس سرور های هلند داخل ایران بعد از رنج 10.21 میره آلمان بعد از آلمان میره هلند یعنی ما تا آلمان 80-85 باشیم آلمان تا هلند ام یه 10-15 میشه جمع اینا میشه همون چیزی که ما هستیم 105-130 برای همینه که ما تو هلند پینگ بدی پیدا کردیم تو بعضی سرور های هلندم مستقیم وصل میشه که پینگ میشه 105 تو جاهایی که مستقیم وصل نمیشه 130-140 قبلا که 80-85 بود اول وصل میشه به یه سرور داخل باکو بعد از اونجا وصل میشد به هلند البته برای isp من این شکلی بود شاید برای isp های دیگهاز عمان رد بشه چیزی که این وصل مارو پینگ تایممون رو زیاد کرده زیر ساخته داخلی 18 بعد از وصل شدن به زیر ساخت 25-26 یعنی حدود 10 میلی ثانیه بیشتر میشه از اونورم از مسیر بدی که رد میشه نتیجه کلیش میشه این البته طولانی شد ولی خب فکر کنم کامل توضیح دادم