والا دیشب شکایت کردم اومدن رنج آی پی کردن 95 از شرکت شهراد بازم آسیاتک نیست آی پیشم valid نیست 40 ام تا پینگ رفته بالا کلا بیخیال شدم می خوام جمع کنمنقل قول:
Printable View
والا دیشب شکایت کردم اومدن رنج آی پی کردن 95 از شرکت شهراد بازم آسیاتک نیست آی پیشم valid نیست 40 ام تا پینگ رفته بالا کلا بیخیال شدم می خوام جمع کنمنقل قول:
نقل قول:
آره متاسفانه آیپی های آسیاتک valid نیست، البته رنج آیپی 46 تا جایی که میدونم valid بود که اونم واسه من رفت چند سال پیش و 95 شد. (البته 95 هم همیشه آسیاتک نشون میداد واسم)
کدوم مرکز مخابراتی هستید شما؟
من منطقه سرابنقل قول:
مشکل اینجاست که دوباره زنگ زدم گفتن برسی می کنیم و حلش می کنیم میترسم دوباره بیان بزارن رو مخابرات خخخ اخه ماله مخابرات valid بود کلا ای پی ام درست کنن جمع می کنم رو سرور های اروپایی پینگ 110 فایده نداره با همراه اول 85 میگرفتم تازه برداشتن امروز نت تایپو کردن 3
پیشنهادی نداری برای این منطقه بدبختی اینه من از کرج اومدم اینجا داعم سکونت ندارم اینجا ولی خب تا وقتی هستم آزار دهندس برام دنبال شرکت خوبم تو نت سنج پلاس منطقه مارو صبانت پیشنهاد داده
نقل قول:
آره متاسفانه یکی از بزرگترین شرکتای ADSL، هنوز یه IP ولید نداره که به مشتری بده و خیلی جای تاسفه
نت سنج کاملا اشتباهه و هیچ مبنایی نداره، چرت و پرت محضه، ماه های قبل های وب اول بود! های وبی که پروفایل گیم نداره و پینگش همیشه بالای 120 هست با سرورای اروپا
اعتباری به نت سنج نیست.
والا به من گفتن مشکل رو حل می کنیم تماس میگرن باهاتون حالا منتظرم اگه حل بشه که هیچ حل نشه جمع می کنمنقل قول:
نقل قول:
اگه فردا زنگ نزدن، خودتون تماس بگیرین، بگین درست میکنن یا نه، اگه نه که جمع آوری.
اخه مشکل میدونی چیه حتی اگه درستم بکنن رو این آی پی ها نت تایپ 2 ندارن رو رنج مخابرات 2.188 نتشون 2 هست عملا بی فایدس حتی اگر درستم کنن دنبال شرکت خوبم بین صبانت و دیده بان گیر کردم پارس انلاینم می گن کلا اذربایجان شرقی درست حسابی نیستنقل قول:
اخه مشکل میدونی چیه حتی اگه درستم بکنن رو این آی پی ها نت تایپ 2 ندارن رو رنج مخابرات 2.188 نتشون 2 هست عملا بی فایدس حتی اگر درستم کنن دنبال شرکت خوبم بین صبانت و دیده بان گیر کردم پارس انلاینم می گن کلا اذربایجان شرقی درست حسابی نیستنقل قول:
پارس آنلاین فقط تبریز-اهر-مراغه سرویس میده، ظاهرا هم کیفیت خوبی نداره اینجانقل قول:
دیده بان رو پورتای آسیاتکه با آیپی پیشگامان، از دوستان پرسیدم و منصرف کردن منو از خرید، پینگ خوبی نداره اینم حرف خود پشتیبان دیده بان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گفت به طور میانگین با پروفایل گیم اینطوره و ممکنه جاهایی شما پینگ 80-90 هم با دیده بان بگیرین، ولی حجم خیلی خوبی میده، شاید یه خط دیگه بگیرم و روش دیده بان تست کنم
اره منطقه ما کلا پوشش نداره ولی خب این حرفی که الان شما زدی درست هست ام داخل همین تاپیک دیده بان دیدم که پینگ داخلی دوستان 6-7 بود اروپا 77 مشخص نمی کنه 100 درصد احتمالا این چیزی که به شما گفتن بدون پروفایل گیم هست چون با عقل جور نمیاد با پروفایل گیم 20-30 همراه اول نت موبایل پینگ داخلی 35 هست چطور adsl با پروفایل گیم 20-30 منطقه آذرایجان شرقی کلا به دلیل نزدیکی به باکو معمولا پینگ خوبی دارهنقل قول:
آسیاتک ام امروز دوباره تماس گرفتن مشکل رو حل کردن دوباره گزاشتن رو مخابرات توضیحشونم این بود که این آی پی ها خریداری کردن خیلی مودبانه خلاصه مشکل رو حل کردن البته می گم که اومد دوباره رو مخابرات دیده بان می خوام بگیرم 1 ماه ببینم چی میشه مشکل داشت جمع می کنم کلا باید تست کنی ببینی کدوم شرکت خوبه برای منطقت