سلام عرض میکنم خدمت خودمو دوستام که به غیر از وضعیت خودشون ، وضعیت نتشون هم رو به فضا میره.
من صفحه های قبل یه پست دادم که توش 3 تا دلیل احتمالی برا این بود که بفهمند به قول پشتیبانی های گرامی
کمبود پهنای باند تو منطقه مخابراتیتون هست با این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ترفند خیلی ساده که خودم تست کردم جواب داد و حتی چک هم کردم و مطمعن شدم و به احتمال زیاد اکثرا میدونید
براتون مینویسم:
خب شما برا این که مطمعن شید این راه جواب میده بهتره یه نرم افزار ساده که پهنای باند خوروجی و ورودی یا downlaod & upload رو کنتور میندازه نصب کنید.
خب حالا شما تنها کاری که کافیه بکنید اینه کا چنتا فایل رو همزمان با هم بزارید برا دانلود ،مثلا: 2 تا یا چهارتا فیلم باهم
بزارید برا دانلود.
در حین این کار با اون نرم افزاری که نصب کردید چند بار تست کنید ، پشت سر هم تا مطمعن شید جواب میده یا نه.
WARNING:
1 : این ترفند ساده در شرایت خیلی کم و محدود انجام میشه .
2 : حتی اگه جواب هم بده بدونید که از پهنای باند شرکت مخابراتی منطقه نمیکشید ، بلکه دارید از سرعت یک یا چنتا
بنده خدای دیگه کم میکنید تا جایگزین شه.
3 :بازم میگم این برای کسایی کار می کنه که از پهای باند عادی یا max که شرکت براشون بسته کمتر دریافت می کنند،
مثلا: من خودم پهنای باندم که مخابرات برام بسته هم شب هم روز max باشه روی 1.71mb بیشتر دانلود نمیکنه،
ولی چون کمبود پهنای باند دارم سرعت دانلود 0 - 219 میشه البته معمولا رو 10 - 12 میمونه.
4 : من خودم با idm اینکارو میکنم
5 : سرعت کامل بر نمیگرده ولی یکم فرق می کنه.
6 : یکمی مصرف آپلود زیاد میشه ولی خیلی ناچیزه تاثیر نداره.
با تشکر و آرزوی جواب دادن این ترفند ساده.
شرمنده تصویری نزاشتم چون حوصله این کارارو ندارم