خوب میپرسیدی چیه این که میگید! هیچی حتماً می خوان کسایی رو که دانلود می کنند شبها بیشتر محدود کنند یه اسم دهن پر کن هم میزارن روش!نقل قول:
Printable View
خوب میپرسیدی چیه این که میگید! هیچی حتماً می خوان کسایی رو که دانلود می کنند شبها بیشتر محدود کنند یه اسم دهن پر کن هم میزارن روش!نقل قول:
چیشد تو رفتی کجا ؟؟؟نقل قول:
والا من شانس ندارم تا اون موقع که پارس خوب بود نبودم تا اومدم پارس افتضاح شدنقل قول:
من فکر میکنم منظورشون همون ADSL 2+ هست که خط ADSL رو میشه تا 24 مگابیت بست و هیچ تاثیری هم روی شبانه ندارهنقل قول:
شبانه رو با اکانتینگ محدود میکنن مشکل پهنای باند هم یه دروغ هست برای سر پوش گذاشتن رو دزدیشون
سلام دوستان
یه سوال...
سرویس نامحدود 128 کسی داره؟ مثل همون که تو سایت زده واقعا تا 11 گیگ دو مگ سرعت(240 کیلوبایت سرعت دانلود) میده یا الکیه؟
بعد 11 گیگ که رد بشه ماه بعدی دوباره سرعتت 2مگ میشه؟
من رفتم صبانت حالا شبانه ش امشب تست میکنم میزارم اینجا هر چی باشه بهتر از پارس افلاین این اواخر سرعتم روی 100 بود با 2 مگ در ضمن تایپک صبانت چیز هم نداره که بخواد ادم محدود بکنهنقل قول:
اره من مشتري هميشگي نامحدود ١٢٨ هستم. سرعت تا ٣٠٠ ٤٠٠ هم ميره ولي بعد ١٠ گيگ سرعت خيلي پايين مياد :n27: در حده ٢٠ ٣٠ كيلوبايت :n27:
چقدر طول کشید تخلیه ؟؟نقل قول:
اذیتت کردن ؟؟؟؟
چن مگ گرفتی ؟؟؟؟
یه تست از روزانش بزار تا ببینم بیام صبانت یا نه !
1 هفته تموم طول کشید البته این مال مخابرات قم چونکه بخش نامه دادن به واحد mdf شون که شرکت خصوصی رو زودتر از 72 ساعت نیندند والا از حقوقشون کم میشه این یکی دیگه ار عجایب مخابرات قمنقل قول:
12 مگ گرفتم صبح فعال شد فعلا روی 4 مگ بسته شده خطم با پشتیبانی صحبت کردم قرار شد تا بعد ظهر بزارن روی 12 مگ البته برای اینکه خالی از لطف نباشه یک شکایت هم نوشتم تا شب ببینم چی میشه
خب همین 4 مگ رو یه عکس بنداز ببینیم چجوریه !نقل قول:
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]