دوست عزیز این سایت مربوط به مخابرات نیست و احتمال داره یوزر و پسورد دزدیده بشهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز این سایت مربوط به مخابرات نیست و احتمال داره یوزر و پسورد دزدیده بشهنقل قول:
میان همش از حجم من کم می کنن !!! خوب همینه دیگه سیستم هاشون قاطیه ! بقیه استفاده می کنن ترافیک من کم میشه !!!! خدا بده شانسنقل قول:
البته سیستم اکانتینگ جدید خیلی قاطیه الان چند تا از مشتریام رو دیدم حجم مصرفی رو صفر زده ولی از اعتبارش کم کرده :n27:
سلام دوستان من دیدم بعضی از دوستان می گویند مخابرات دزده وبعضی می گویند مخابرات خیلی خوب است بیاید با یک کار به یک نتیجه گیری کنیم بدین صورت کسانی از مخابرات دارند به چند سوال جواب بدهند تا همه ببینیم مشکل کار کجاست ؟؟
1-حجم وسرعتی از مخابرات گرفتید؟؟
2-از کدام مرکز مخابرات پشتیبانی می شوید؟؟
3-فاصله شما تا مخابرات چقدر است یا اینکه خانه شما حدودا کجاست؟؟
شاید بعضی از مرکز مخابرات ها و بعضی از خیابان اینترنت خوبی داشته باشند---
متشکرم----
بجای اینکه سیستم رو درست کنن ساعت رو درست کردن. امشب از راس 1 سرعت اومد روی 32 !!!
طبق معمول یهویی سرعت 280 رسید به 60 کیلو.
مخابرات لعنت بهت
باز خوبه که شما 60 هستی ما بیچاره ها 10 الی 30 هستیم...نقل قول:
متاسفانه اینم از کارای مخابرات هستنقل قول:
معلوم نیست درست میشه یا نه؟!نقل قول:
فکر کنم تا نریم اعتراض کنیم اینم میشه آخر عاقبت بعثت...
دوستان واقعا میخواین بیایم اینجا و فقط با هم در مورد نت حرف بزنیم یک کاری بکنیم دیگه؟!
درسته شاید بگیرمون اما میتونیم لااقل یک حرفی بزنیم...
ما نمیخوایم کاری انجام دهیم فقط با کاغذهایی در دستمان اعتراض خود را بیان میکنیم...
که در تمام کشورها مجاز هست ترس نداره...
نقل قول:
دوست عزیز اکانتینگ اصلی برای شهرستان ها به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد. که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک واسط بین آن است.شما نمیخاد به ما چیزی یاد بدید. این سیستم از مخابرات خراسان رضوی است.
منکه میگم دیگه کارمون تمومه:n02:نقل قول:
این عکسه یا بیلبورد؟!نقل قول:
روی فیبرنوری طبعا باید پینگ کمتر باشه. ولی کیفیت خدمات روی فیبر نوری ایران در عمل فرقی با سیم مسی های پوسیده نداره
از من 145 هست. پینگ خوب فقط روی 3g گیر میاد نه مخابرات
راستی جریان چیه ملت همه شدن دانلودر یا سرعتها رو عمدا کاهش دادن؟
الان تست کردم چه سرور داخلی چه خارجی سرعت نفص الی 1/3 شده. عجب:n13:
سرعت ها توی تایم مثلا رایگان رو محدود کردن. ملت یک شبه که دانلودر نمیشن. اما یک شبه سیستم مخابرات تغییر میکنهنقل قول:
ابن رو من قبلا همینجا گفته بودم که شبانه ی رایگان با سرعت بالا موقتی هستنقل قول:
ولی خب یکی دو تا خوش خیال داشتیم که باورشون نمی شد و به بلوری های دانلودیشون استناد میکردن. یکی بود هی میگفت یعنی چی شبانه برداشته میشه بالاش پول دادیم قول دادن وعده دادن تعهد دادن سند محضری دادن و ...
بله شبانه برداشته میشه اما به این معنی که سرعت اونقدر پایین میاد که اصلا نصرفه. داستانی مشابه بقیه ی ispها
البته اینکه من الان به کاهش سرعت خط خودم مشکوکم به این دلیله که چند مورد کابل دزدی در تابستون اتفاق افتاد و کابلها وصله ی باز خورده که طبعا در اثر بارندگی و رطوبت اوضاعش خراب میشه
یادش بخیر 4 5 سال پیش مخابرات فقط تعرفه های نامحدود داشت. یه 512 میگرفتی سرعتش یه لحضه هم از 60 پایین نمیومد. نه قطعی در کار بود نه هیچی!
از وقتی 2020 شد و خصوصیش کردن گند خورد به همه چی!
بچه ها بهترین راه تبدیل اینترانت به اینترنت چیه؟
آیا راهی هست که سیستم اتوماتیک مشکل زیر را حل کنه
در تایم شب سرعت ابتدا روی 20تا30 بیشتر نیست با روشن و خاموش کردن مودم میشه100
از سایت 10 بار تیکت زدم گفتن بررسی میکنیم و دیدم هیچ اقدامی نکردن. زنگ زدم 2020 گفت که هر چی سرعتت روز باشه شب یک هشتم شده جدیدا گفت شما سرعتت 100 هست که خیلی عالیه:n23: گفتم چرا برای مشهدی ها اینطوری نشده میگه اونا هم محدود شدن.
دوستان مشهدی برای شما هم محدود شده سرعت شبانتون آیا؟
کانکشن روی مودم رو نمیدونم اما اگه کانکشن رو از ویندوز بزنید برنامه برای قطع و وصل کردن کانکشن هست.نقل قول:
زنگ زدم به 2020 برای محدودیت سرعت. میگه تا چند روز دیگه اختلال برطرف میشه. گفتم بخاطر شبانه اش پول یکسال رو پیش پیش دادیم. اگه درست نمیشه بگید یه فکر دیگه ای بکنیم. میگه درست میشه !
IP این سامانه مربوط به شبکه داخلی اینترنت مخابرات خراسان هست ، پس مربوط به مخابراته و مشکل امنیتی و دزدی و ... نداره.نقل قول:
اره میخواستی بگی خوب چش بوده که خراب شده بعدا درست میشه خدا نکرده من مشترک شما هستم اگر گفت قبوله.نقل قول:
یک کلام میگفتی پاشین جمع کنین دکو دستگاتون رو بابا ملت رو .........شما ها تق قطع میکردی:n34::n34::n34:
دامین . ای پی رو اعلام کنی برای دوستان که بیشتر خاطر جمع شن.نقل قول:
سلام من دو تا فایل یک گیگ رو سه شبه برای دانلود گذاشتم هنوز 50 درصدش دانلود شده یعنی پول برقی که بابت این سه شب میدم بیشتر از پول حجم در میاد
نفرین و اعنت به مخابرات و صاحب بی همه چیزش.....
کاملا حق دارین شما خدمات ضعیف شرکت مخابرات یعنی این یک عده دارن بدون اکانتینگ دارن شبانه 50 گیگ 100 گیگ میگیرن یکی مثل شما اینه وضعش باید سرویس ها جدا شه همه مثل هم باشن این واقعا درست نیست البته مخابرات مرکزی صحبت کردم تو سیستم جدید دارن ظاهرا افراد سود جو رو پیگیری میکنن.نقل قول:
چطوری پیگیری میکنن ؟ یعنی این افراد سودجو شبی 50 تا 100 گیگ میگیرن !؟ مگه اینا چطوری این کارو میکنن؟:n04:نقل قول:
دوستان من اعتبار زمانیم تموم شده فقط فردا رو دارم.حالا میخوام زمان بخرم نداره .حجم میشه خرید ولی زمان نمیشه .کسی راه حلی داره ؟ حتی تغییر طرح هم غیر فعاله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تو تست روز مخابرات که قبلا مس داشتم 7 مگ جواب میداد به محض اینکه ساعت 1 میشد دانلود میشد بین 240 تا 252 همین دیگه خبری از 700 تا 800 کیلو در ثانیه نبود سیستم به طور خودکار محدود میکرد حالا بعضی از مناطق ظاهرا درست عمل نمیکنه فشار روی پهنای باند میارننقل قول:
آخرین جواب پشتیبانی ، امیدوارم همینطور باشه
نقل قول:
افت سرعت بعلت تغییرات مخابرات در تمام شهرستان های استان در چند روز اخیر میباشد که در حال پیگیری هستیم هر چه سزیعتر مشکل مشترکین بر طرف شود
اینم تصویری از اون اپراتوری که به شما جواب داده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این توصیف با شبانه برای همیشه خداحافظی کنیدنقل قول:
گرچه شخصا بندرت استفاده میکردم
تماس بگیرید و راجع به افراد سودجو هم گزارش رد کنید:n10:. صبانت رسما به این افراد می گفت کاربران مفتخور.
دوستان اینجا کسی هست که شبانه از حسابش کم بشه؟ بنده دانلود شبانه که پیشکش یه چیزی هم از حجمم کم میشه! این مخابرات حاج ملک دیگه شورش رو درآورده
سلام
عزیزان مشهدی لطف میکنین منو راهنمایی کنین ؟
من منطقه فرشچی هستم
الانم طرح نسیم نقره ایی که ماهی 15 گیگ هست منو وسوسه کرده که بگیرم
کسی از این سرویس تا حالا داشته؟
روی چن مگ میبندن خط رو ؟ نهایت سرعتی که میتونی داشته باشی چنده ؟
قطعی و وصلی چی؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
باید بزنی تمدید طرح تا هم حجم بهت اضافه بشه و هم زمان ، اگه هم زمان به تنهایی بخای باید زنگ پشتبانی اگه امکان داشته باشه خرید زمان رو برات فعال می کنندنقل قول:
بله متاسفانه خیلی ها شنیدم این جوری شده حسابشوننقل قول:
اره منم توی ساعات روزانه از حسابم زدن! روی پی سی نرمافزار مصرف اینترنت نصب کردم و وای فای رو هم خاموش کردم تا چک کنم همون ۲ ۳ ساعت حدود ۱۵۰ مگ کم شد! البته الان ۲ روزه دیگه این مشکل رو نداشتم!نقل قول:
دقیقا همینطوره! منم مودم رو خاموش کردم یه چند ساعتی بعد دیدم باز تو همون باز هم کم کرده! خیلی شیک تو قسمت روزانه میزنه مثلا 600 مگ تو یه روز! بعد دیشب من از شروع زمان شبانه مودم رو خاموش روشن کردم و صبح هم ساعت 7 خاموش کردم بعد دو ساعت دیدم تو ساعت شبانه حدود 200 مگ ازم کم کرده! واقعا نمیدونم چیکار کنم؟! هیچکس هم پاسخگو نیست!نقل قول:
یه سوال دارم تو این 2 روزی که شما مشکلتون حل شده آیا شارژ حجمی کردید؟ میتونم بپرسم چقدر الان ترافیک دارید و طرحتون چیه؟
حق با شماست اعدادی در ترافیک روزانه مینویسند که باور کردنی نیست! هرچی هم زنگ میزنم توی صف انتظار نفر 40 50ام هستم بعد یه ساعتم که به نوبت دو و سه میرسه گیر میکنه هی تکرار میکنه! حالا بر فرض جواب هم بدن مگه نتیجه ای داره فقط توجیه الکی برای دزدی هاشون بدون برگردوندن حجم! کلن رو اعصابه...نقل قول:
در مورد حجم باید بگم آخرین بار که چک کردم 29 گیگ داشتم و دو روز پیش 15 گیگ. 5گیگ رو برام برگردوندند اما اون مابقی پرید. لاگش هم دیگه نیست که بشه پیگیری کرد.