128 نامحدود مخابرات تبریز ماهی 12 تومن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود فن آوا ... 23500 ... سرعت تک کانکشن آپدیت آنتی ویروس کومودو ... یادمه با 512 محدود های وب بالای 25 نمیومد ...
محتوای مخفی: 1
میشه یه trace بزاری ؟:n02:نقل قول:
دو تا مسیر داریم !! یکی فرانسه و یکی ایتالیانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : eeeeee
این مسیر که مال اذربایجانه !! :دی
آدم رو غافلگیر میکنن :n02:
ویرایش مجدد :
جالبه به کل مسیر ها عوض شدن !!! پینگ فروم 100 بود و مسیر ایتالیا ولی الان شده کسیر انگلیس :|
خخخخخخ اینم مسیر فرانسه :دی
:n01:
محتوای مخفی: idm
تو ایران مگه همچین اینترنتی به کسی میدن؟نقل قول:
پیشگامان اصفهان .... قبلا خوب بود الان بولشت شده!
سمتش نرید ! در روز حدود 2-5 بار قطعی حداقل 1 دقیقه ای داره ... پشتیبانیشون هم مث بقیه جاها تقریبا داغونه .... یعنی وقتی باهاشون کار داری کر میشن!:n21::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا شما هرکی تستی که سرعتش بهتر از ماله شماست میزاره بهش مثل این بچه های زیره 12 سال تهمت میزنی ؟ خوبه نوشته اینترنت اداره شاید اداره ی دولتیه.نقل قول:
512 شاتل
زیاد به مبحث این تاپیک ربطی نداره ولی دوست عزیز اگر دقت می کردید نوشتم اداره یعنی اینترنت اداری هست و از اونجایی هم که مبحث کاری ما کلا نت هست باید سرعت بالا داشته باشیم. حتی سرور های اصلی مون سرعتشون از این هم خیلی بالاتر هستند. به شخص نمی دن ( البته شاید کسی بتونه بگیره ! که خیلی باعث تعجب هست ) ولی بستگی به اداره داره. بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم.نقل قول:
موفق باشید
10 مگ مخابرات اصفهان
مسیر ترکیه و آلمان
محتوای مخفی: PING
10 مگ مخابرات قم
رامین برا این سرویس چقدر پول میدی؟نقل قول:
شبانه و اینا و قیمت ترافیک چجوریه؟
هزینه ماهیانش 20500 تومنه.ولی خودشون می گن برای اینکه به صرفه باشه براشون به زور فقط ۱ ساله می دن این سرویس رو یعنی 246 تومن برای یه سال گرفتن ازم با 36 گیگ حجم. شبانه هم نداره اصلانقل قول:
خیلی زیاده قیمت !! مسخره تر اینکه فقط 1 ساله میدن :n29:نقل قول:
20 تومن و ماهی 3 گیگ بدون شبانه خیلی زور داره
=========
ساعت 14-15 بود که یه سرویس جدید گرفتم و حدود 20 دقیقه بعد رانژ شد و نه هزینه رانژ و نه هزینه نصب الکی گرفتن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول سرعت عمل مخابراتسرویس 5 تومنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( داون استریم فعلا کمه و زنگ زدم ببرن بالا و گفت فردا میره بالا )(اگر خطم جواب بده تا 8 مگ میره بالا ولی اگه نشه میره تا 4 مگ)
تست از سرور فرانکفورت ساعت 9 شب
اینم به مناسبت سالگرد سرویسمون ... فکر کنم دیگه مادالعمر همینو تمدید کنم ... :n02: ( فکر کنم بعد عوض کردن 8 9 تا آی اس پی ) که کثیفترینشون مخابرات فارس بود :n21:
اینم با فیل کش ...
سرویست حرف نداره دو دستی بچسب بهشنقل قول:
نقل قول:
آرش ولی فکر کنم سرویست مصرف منصفانه داره ها !!
اگه نداشته باشه معرکه است !!
نه ... نامحدوده بدون محدودیت ... توو سایتش زده ترافیک باقیمانده 311 گیگابایت ... فکر کنم یه ماه هم مداوم دانلود کنم به 311 گیگ نرسه ... زنگم زدم ... گفت بر فرض این 311 هم تموم بشه چی میشه ... گفت دوباره یه بسته 311 گیگی اضافه میشه :n01:نقل قول:
محتوای مخفی: 1
اره .. یه زمانی با نامحدود 256 و 512 سرعت دانلودم رووو 300 400 بود :n02: ... 2 3 ماه همینطور بود ... الان دیگه اومده روو 130 ... یه 7 8 ماهی هست همینقدر مونده ...نقل قول:
128 نامحدود شاتل، شهر ما محدود نمی کنه :n20:
دو مگابیت مبین سر صبحاها سرعتش خوبه از 4-5 بعد از ظهر تا صبح روز بعد میشه آشغال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل حسین دو تا خط داری ؟؟؟ دو تا مودم ؟؟؟نقل قول:
... ر استی چه خبر از قمی جون ؟؟ نیستش ؟؟
من هستم ارش جون:n02:نقل قول:
خخخ .. چطوری دوسی ؟؟ :n02: احوالت ؟؟ بی نبینم ... های وبی شدی ؟؟؟ :n08:نقل قول:
سرور فرانکفورت،ساعت 9 شب :
مخابرات تهران - 256 kbps
سلام دوستان تازگیا میرم تو سایت تست سپید سرور منو میزنه Arrart از وقتی که اینجوری شده سرعت امده پایین پینگ رفته بالا 1000000 بار مودمو ریسیت کردم بازم عوض نمیشه زنگ میزنم پشتیبانی میگم اینجوری شده اصلا نمیدونه چی میگم :n08:
512 نامحدود ... شرکت سرعت گستر نور .... نماینده فن آوا ... 23500 ... دانلود از سرور یوتیوب
محتوای مخفی: IDM
آره آرش خان !!نقل قول:
2 تا خط ، 2 تا مودم و 2 تا سرویس !! ولی با یه خط و یه مودم از هر 2 تا سرویس استفاده میکنم:n02:
==========
قمقی هم ارادت داره خدمت شما :دی
==========
این هم تست داغ داغ از سرویس 128 محدود ماهی 1 گیگ هزینه 5 هزار تومن :n02: دانلود شبانه تا 4 مگ باز (البته تاجایی که خطت میکشه باز هست که خط من 4 مگ هستش)(بدون هزینه رانژ و نصب)
از وقتی سرور تبریز حذف شد من رو همش روی آرارات نشون میدهنقل قول:
==================
توجه :
برای پی بردن به تست اصل با تست فیک فقط یه راه وجود داره و اونم اینه که از قسمت My results سایت اسپید تست یه عکس اینجوری قرار داده بشه:
محتوای مخفی: عکس
دوستان من وقتی میخوام از سایت pingtest.net تست پینگ و بگیرم تست پاکت لاست رو نمیده و میگه باید جاوا نصب کنی! دقیقا چه نرم افزاری باید نصب کنم؟! ویندوز 64 دارم
Java run time 7 or laterنقل قول:
این رو نصب کردم Java SE Runtime Environment ولی باز تو گوگل کروم یا فایرفاکس میگه install plugin javaنقل قول:
فکر کنم باید JRE نصب کنی اون که شما نصب کردی یه چیزه دیگستنقل قول: