[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:
منظورم از 1 به بعد هست که دانلود رایگانه.
باشه اگه تونستم تست میگیرم.نقل قول:
شب اول 1.4 گیگ (از 3 تا 6 گذاشتم)
شب دوم 2 گیگ (از 3 تا 7)
شب سوم 3.4 گیگ (12:35 تا 6:55)
به طور کلی میانگین سرعت دانلود شبانه 165 KB/s با IDM و با 4 دانلود هم زمان.
من کلا زیاد دانلود نمی کنم اینام 2 3 ماه بود مونده بود گذاشتم.
فکر کنم ازین به بعد هم 3 4 شب بیشتر در ماه شب نزارم.
راستی توی این 3 روز هم 1 ثانیه هم دیسی نداشتم.
ممنون از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این پینگ باز اشتباه به نظرم اینا واقعی هستند :
google : 346
4.2.2.4 : 277
shatel - fanava : 56
اونایی که شبا دانلود میکنن و سرعتشون زیاده :
شما با تک لینک دانلود میکنید سرعتتون چنده؟
اصلا یه فایل رو دانلود میکنید یا دو سه تا همزمان ؟
برای 256 با Stream 2024
میانگین سرعت تک لینک از سرور قوی (مثل مایکروسافت یا یوتیوب) 120 130 هست چون IDM موازی و قطعه قطعه دانلود میکنه اگه تک لینک باشه بعد از هر تکه چند لحظه ای سرعت میاد پایین (در حال Connection و انتخاب تکه جدید) ولی وقتی هم زمان هست اگه با برنامه Bandwidth رو بررسی کنید از 170 پایین تر نمیاد و معمولا ثابت میمونه ( مثلا اگه 2 تا باشه یکی با 120 یکی 60 70 و این سرعت ها مدام نوسان میکنه ولی کلی بگیری همون 170)
این عدد ها برای هرکسی با توجه به منطقه و شلوغی شبکه و زیرساخت فرق می کنه
برای من فرقی نمیکنه چند تا فایلو همزمان بذارم یا یه دونه رو
سرعت از 110 پایین نمیاد
سلام سرعت دانلود مخابرات و طرح Tra پارس انلاین 128 چنده ؟
این دو شب بعدی هم دانلود افسانه ای داشتم و پارس انلاین روز به روز رکورد میزنه.نقل قول:
این دو شب هم 200 مگابااااااااااایت دانلود داشتم که واقعا جای تقدیر و تشکر داره.
جالب اینجاست که از این 200 مگابایت هم . 100 مگابایتش رو ساعت 6 تا 7 میگیره.
کلا سرعت دانلود از ساعت 1 تا 6 در حد دیال اپ .
در وقت عادی هم حداکثر 20
دیگه فکر کنم بعد نزدیک به 2 سال کم کم باید به فکر خداحافظی از پارس انلاین باشم.
بازم خوبه شما تو شهرای پرجمعیت حق انتخاب دارین و میتونین برین سراغ یه شرکت دیگه.ما که باید بسوزیم و بسازیم.نقل قول:
البته تو شهر ما تا الان فقط پارس آنلاین بود حالا مخابرات هم اومده و چون مخابرات هزینه اولیه اش کمتره یه عده دارن بیخیال پارس آنلاین میشن.
دوستان دو روز بیشتر به اتمام سرویسم نمونده و 5 گیگ حجم اضافه آوردم !!!! کمککککک کنییییید !لینکی چیزی بدید تموم کنم این 5 گیگ رو :31:
این دو سه ماه رو خونه نبودم مامانمه رفته بود 20 گیگ 3ماهه شارژ کرده بود 120 تومن در آخر هم 10 گیگ اضافه میاره :| !!!
حالا دو روزه دارم دانلود می کنم مگه تموم میشه؟
لطفا لینک بدید این 5 گیگ باقی مونده رو تموم کنم ...حیفه به خدا ! :19:
وضعیت پینگ در پارس چطوره؟نسبت به صبانت مثلا
ضعیف...نقل قول:
تست با ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن:
سلام به دوستان عزیز . من اینترنت 512 پارس انلاین از اهواز گرفتم . قبلش 128 داشتم .این رو وصل کردم واسه دانلود شبانه
اما ناراضی ام . سرعت دانلود خیلی افت میکنه در شب . نظره دوستان رو میخواستم بدونم . من شب زیر 40 دانلود دارم . گاهی هم
30 یا 20 میشه و یا کمتر . کلا نوسان سرعت خیلیه . بیشتر 400 مگ نمیاد برام .
اگر بازی مخوای این عالیه (بدون نقطه بخش اول وارد شود)نقل قول:
دوست عزیز خوب شد شما اومدی اینجا پست دادی . من الان شاتلم ماه دیگه میخوام بایم پارس . الان وضعیتت خوب نیست ؟! سرعت روزت چنده ؟! من میخوام 256 بگیرم اگه سرعت روز هم کم باشه دیگه فایده نداره که ! بعد شما کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟! :11:نقل قول:
سلام . در طول روز نه زیاد مشکلی نیست . روز سرعت دانلود خوبه . اما چه فایده روز که نمیتونی فایل حجیم دانلودنقل قول:
کنی . مثلا فیلم یا نرم افزار حجیم . روز فقط در حد پیج و فایل های ریز خوبه . اخه من سه ماهه 512 با ماهی 2 گیگ
مجموع 6 گیگ گرفتم . اما شب که رایگانه خیلی بد میشه . بعضی شب ها که افتضاح میشه . کلا دانلود شب قابل
پیش بینی نیست .
داداش ممنون . فقط نگفتی توی روز سرعت دانلودت چنده ؟! و کدام مرکز مخابراتی هستی ؟ :11:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
بعد از افتضاحات سرعت که داشتیم بر این شدم که سرویس نامحدود پارس آنلاین رو تست کنم.
از سرعت پارس آنلاین من راضیم و تو این سه سال به مشکل زیاد حادی نخوردم و فقط جدیدا اسپید شبانه به طرز مسخره ای میاد پایین.
الان تو سایت پارس آنلاین دو نوع سرویس نا محدود 2 مگابایت هست که یکیش tra 88 هزارتومن هست و دیگری pol 395 هزار تومن.
من دلیل این همه بالا بودن و پایین بودن قیمتشونو پرسیدم.
که گفتن سرویس pol اسپید رو 250 تا 300 کیلوبایته و ثابته.
ولی سرویس ترا تقسیم بر 10 میشه و شر شده هست که واسه مخابراته .. یکیشون گفت بین 100 تا 102 کیلوبایته یکیشون گفت شاید تا 20 کیلوبایت بیاد.
میخوام بدونم دوستان کسی استفاده کرده از این سرویسهای پارس آنلاین ؟
و کسی دیگه شرکت دیگه ای رو بهتر میشناسه که اسپید بالا و نامحدود بده.
راهنمایی کنید یه شیرینی خوب بهتون میدم.
چه اسراری داری که تمومش کنی؟نقل قول:
بذار به دور بعد منتقل بشه
خواهش میکنم . ما منطقه کوی نفت اهواز هستیم . با مرکز کوروش فکر کنم باشه . الان که ساعت یک و نیم شبنقل قول:
هست دارم باسرعت زیر 35 میگیرم . روز میانگین 50 تا 70 هست . البته میانگین یا یه جورایی حداقل . چون سرعت
اکثر اوقات بالاتر میره . بالای 100 یا 200 . من با 240 هم دانلود کردم خیلی از اوقات در طول روز . سرعت در طول
روز راضی ام خوبه اما چیزی نمیتونی که دانلود کنی . فقط در حد فایل متنی و MP3 یا چیزهای سبک . دفتر مرکزی
تهران که تماس گرفتم دیروز گلایه کردم می گفت سرعت 512 باید 60 تا 70 باشه و شب هم اصلا نباید تغییر کنه . اما
من که گفتم گاهی شب ها زیر 20 هم میره زیر بار نمیرفت .
سرعت امشب نسبت به چند شب گذشته برای من بهتر بود فکر کنم ملت رفتن مسافرت و کمتر دارن دانلود میکنن
کسی جواب پست مارو نداد.
دوستان راهنمایی کنن خوب :دی
دوستان من توی این سایت speedtest.net یه تست گرفتم اینجوری زده . خوبه ؟
512 پارس انلاین هستم . الان که 3 بعد از ظهر هست تست گرفتم .
PING SPEED = 104
DOWNLOAD SPEED = 0.58
UPLOAD SPEED = 0
مسئله اینه که منتقل نمیشه... :41:نقل قول:
دوستان چرا کسی جواب نمیده . من چند تا پیام دادم . بچه هایی که سرعت بالای پارس رو دارن تورو خدا نظر بدن
مخصوصا اگر کسی از اهواز هست . من دانلود شبم فاجعه شده . 512 پارس دارم . شبی حداکثر 400 مگ میگیرم
ای بابا یکی نبود ما رو راهنمایی کنه !!!!!!!!!!!
دوستان شیرینی میدیم خوب :دی
دانلود شب کلا شانسیه فک کنم .نقل قول:
من با 256 بعضی شبا 2 گیگ هم دانلود کردم ، بعضی وقتا 200 مگ .
نقل قول:نقل قول:کسی بدونه حتماً جواب میده :31:نقل قول:
من که ندارم فقط در این حد می دونم یکی دو نفر نا محدود داشتن همین جا گفتن که به درد نمی خوره .
شیرینی ما چیه حالا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نگیریم ؟نقل قول:
یعنی به نظرتون اسپید چند کیلوبایت هست ؟
من تو کار سریال هستم چیزی خواستی بگو بدم. :31:
چه عجب ، بعد چندین روز سرعت یه تکونی خرد . پینگ هم بهتر شد . بالای 300 بود همش
سرعت کسی بدتره من هست سرویس محدود....
برای من که 3 روز هست سرعت شبانه کاهش شدیدی داشته:41:
لامصب الان دیدم 200 کیلوبایت پر سکند داشت دانلود میکرد :31: جیگرم حال اومد .
ولی چه فایده :41: ویدوز گزاشته بودم واسه دانلود (2.8) گیگ . 75% کامل شد . بقیش امشب .
وضعیت برای بازی انلاین چطوره؟ping با یک سرور تو آمریکا از سایت speedtest.net چطوره؟توی شهرهای کوچیک کیفیت فرق داره؟
وظعیت نامحدود ها برای بازی و همینطور ping شون چطوره؟
وقتی بهانه های مسئولین تموم میشه
خبرگزاري ايستنا
معاون وزير اطلاعات درباره فيلترينگهاي انجام شده در فضاي سايبري ايران توضيحاتي را ارائه کرد و گفت: اخيرا دو ويروس توسط مسئولان امنيتي شناسايي شده اند که با تلاشهاي شبانهروزي از ورود ضربه به فضاي سايبري ايران جلوگيري شد.
به گزارش همشهري گرامي معاون وزير اطلاعات ـ عصر چهارشنبه در نشست مقدماتي اجلاس جوانان و بيداري اسلامي در پاسخ به سوالي درباره فيلترينگهاي انجام شده در فضاي سايبري ايران گفت: آسيبهاي امنيتي بسياري در فضاي سايبري وجود دارد. ما مجبور هستيم براي محفوظ ماندن از اين آسيبهاي امنيتي، محدوديتهايي را ايجاد کنيم زيرا دشمنان با وارد کردن ويروسهايي ميتوانند باعث تخليه اطلاعاتي شده و يا ضربات جدي وارد کنند.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
256 محدود پارسنقل قول:
بدرد بازی نمیخوره...
:28::28::28:
دست گلشون درد نکنه که انقدر به فکر ما هستننقل قول:
ولی بهتر نیست پهنای باند هر کاربر رو انقدر زیاد بکنن تا همه راحت بتونن آنتی ویروسشون رو آپدیت نگه دارن تا نیازی به این فردین بازی ها نباشه؟؟؟؟ :46:
والا به نظرم نگیری بهتره چون انگار خیلی کمه و سرعت دانلود در حد 5 و 10 هستش .نقل قول:
شیرین هم نمی خوام :31: من اصلاً فیلمی نیستم :31:
سلام دوستان
من الان ای دی اس ال داتک دارم 512 نا محدود که ماهی 47 هزار تومان هست چون کاربر قدیمی هستم و 2 - 3 سالی هست که دارم این قیمت هست وگرنه قیمت این سرویس الان 140 هزار تومان هست .
حالا به علت اینکه کمتر می خوام از اینترنت استفاده کنم تصمیم گرفتم که پارس آنلاین بگیرم, استفاده ام در حد پیج باز کردن در روز و دانلود با تورنت در شب هست که رایگان هست, کسانی که تهران هستند لطفا نظر بدن سرعت دانلودتون در شب خوب هست؟ چند کیلو بایت؟ تورنت راحت دانلود می کنید؟ چون اگر 100 کیلو بایت شبانه دانلود کنه من 2 - 3 شب دانلود در هفته هم برام کافی هست .. دو نفر از دوستام که پارس آنلاین دارن سرعتشون فوق العادس .. ولی منطقه مخابراتیشون فرق میکنه .. دوستان ممنون میشم کامل راهنمایی کنید .. که تصمیم درست رو بگیرم .. 256 با 8 گیگ ترافیک می خوام بگیرم برای ماه اول، کامل نظرتون رو بگید، لطفا چند نفر جواب بدن ..
مرسی دوستان