1 مگ نوروزی:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
1 مگ نوروزی:n01:
این طرح 1 مگ نوروزی خرید هر گیگ ترافیکش چنده و تا کی این طرح اعتبار داره؟
شبانش چطوره؟
چطوری بهتره؟نقل قول:
ایرانسل که تعرفه هاش کمتره، ایرانسل از گیگی 4000 تومن شروع میشه ولی مبین نت از 4500 شروع میشه میره بالا
واقعا این چند روز بعد دیگه مبین نت افضاح تر از افتضاح شده ... صفحه ها نصفه نیمه باز میشه .. با این قیمت های بالا این چه اینترنتیه آخه ! کافیه ی سایت حجیم باز کنم دیگه اصن فاتحش خوندست ..
دانلود هم که هیچ .. شبانه هم که من بوسیدم گذاشتم کنار شبی 300 400 مگ ب درد عمه شون میخوره ..
چه گیری افتادیم به خدا با این جماعت زالو صفت ..
تست باسرور ملبورن استرالیا سرعت 512
ولی نمیدونم چرا زده افرا نت
این سایت هستنقل قول:
ولی نمیدونم سرور های دانلودش مال داخله یا خارجه
ضمنا برای دانلود باید پول ماهیانه بدید
بیشترین منابع دانلودش بازی و گرافیکه
ممنون ولی ماهی 14900 تومن هزینه می خواد !!!نقل قول:
یه سایتی مثل پیسی دانلود باشه که همه چی داره توش سرعتش شبانه هم 270 هست من ازش شبی4 گیگ دانلود دارم همین دیشب دو تا بازی دانلود کردم
سرورش آلمانه.نقل قول:
سافت گذر سرورش ایرانهنقل قول:
اوه اوه خیلی گرونش کرده همین تابستون سال قبل ماهی 5000 تومن بود 3 برابر شدهنقل قول:
از سایتایه ایرانی نمیشه انتظار داشت همچی توش پیدا بشه
بیشتر بازی هایی که میزارن فقط بازی های معروف و جدیدن
اگه یه زمانی دنبال بازی های خاص و یا نرم افزار خاصی بگردی باید دور سایتای دانلود ایرونی رو خط بکشی
من پیشنهادم فعلا براتون تورنت هست مجانی :n02:
نقل قول:
من یه سایت میشناسم که اطلاعاتی در مورد سایت های مختلف از جمله مکان سرورا میده ولی هر وقت سایتی با ir وارد میکردم اصلا نمیشناخت
میشه بپرسم راه حلتون برای پیدا کردن مکان سرور های سایت های مختلف چیه؟
اگه لیچر های ایرانی هم میدونی که سرورشون مال داخله معرفی کن حتما:n02:
من برای فایرفاکس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم.نقل قول:
از خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه جستجو کرد.
1 مگابیت نوروزی، ساعات رایگان:
تفاوتی که الان نسبت به گذشته وجود داره اینه که قبلاً تو ساعات رایگان سرورهای داخلی هم تست سرعت افتضاحی داشتن، اما الان در ساعات رایگان فقط تست سرعت سرورهای خارجی مشکل داره و سرورهای داخل مشکلی ندارن.
البته با این اوصاف سرعت دانلود منیجر حتی در دانلود از سرورهای خارجی در حد مناسبی بود و معمولاً از 150 کمتر نمی شد. البته برای من اینطور بود.
بچه ها هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم IDM میزنه مجوز داده نشد
نکنه مبین نت دانلود رو قطع کرده؟نمیدونم والا سایت باز مییشه اما دانلود نمیشه کرد
نه دوست عزیز! مشکل از مبین نت نیست. احتمالاً خود IDM مشکل داره.
بچه ها مبین نت دارم چرا انقدر کار کردن با فیس ب و ک سنگینه مربوط ب اینترنت مبین نت می شه؟
من واقعا صفحات فیس رو با سختی باز می کنم و مدام ریفلش می کنم دیشب 4 ساعت طول کشید یک عکس را اپدیت کنم ! تا 90 درصد می ره و بعد گیر می کنه و وقتی هم اپدیت شد صفحات بدش پست رو زدم خراب شد از نو .. رو قسمت مسیج جدید کلیک می کنی هیچ عکس العملی نداره چند باز می زنه بعد 2 دقیقه می ره توش !
ردصورتی ک سایت های ک هیتلر نیستن سریع باز می شه در حد 2 ثانیه و حتی سایت های مثل یو ت یوب سریع باز می شه ولی فیس اذیت می کنه .. قند شکن هم از اولت را و فری گ ی ت استفاده می کنم .
چیکار کنم اینجوری ک نمی شه استفاده کرد؟
1 مگ
هر وقت سرعت پایین بود میومدم اینجا تست می گذاشتم گفتم حالا که خوب شده هم یه تست سرعت بزارم
فردا 1 مگ اداری بزنم ببینم چی میشه امیدوارم پشیمون نشم
راهش رو که دوستان هم گفتند.منم از flagfox روی فایرفاکس استفاده میکنم.نقل قول:
اون ir و com و ... دامنه سایت هست و ربطی به سرور نداره.ممکنه سایتی با دامنه ir باشه ولی سرورش در ایران نباشه و بالعکس.نمونش همون سایتهایی که صفحه قبل مثال زدیم.
----------------------
دوستان چند وقتی هست که سیگنال دریافتی من خراب شده.قبلا خوب بود داشت بهتر هم میشد اما از نزدیکهای عید یکدفعه افتضاح شد و هنوز به وضعیت قبل برنگشته.قبلا وقتی مودم رو ریست میکردم سریع وصل میشد اما الان چند ساعت روی تک چراغ یا دو چراغ(از سه چراغ)مدام در حالت خاموش روشن میمونه و کانکت نمیشه.پینگم هم از 60-70 رسیده به 110-120 با سرورهای داخلی
من دوتا bts فقط پیدا میکنم که یکیشون خیلی افتضاحه.
و اون bts که متصل میشم الان این مشخصات رو داره:
RSSI: -75.76dBm CINR: 24.45/20.05(R3/R1)dB TX power: 16dBm
مودم هم در بهترین مکان هستش.کنار پنجره و ساختمان بلند هم جلوش نیست.البته دانلودم نهایت سرعت رو داره اا پینگش برام مهمه.
راهی به ذهنتون میرسه تا شرایط رو بهتر کنم؟اصلا چرا وضعیت سیگنال،با همون موقعیتهای قبل،تفاوت داره؟
منم شدیدا همین وضعیت دارم قبلا RSSI: 68 بود ولی الان 75 هستنقل قول:
پینگم هم رفته بالا
خیلی هم طول میکشه که مودم وصل شه بعضی وقتا چند بار باید ریست کنم تا وصل شه
سلامنقل قول:
داداش شما یه مگ نوروزی گرفتید؟
کمترین سرعت این طرح چند بوده؟
سرعت شبانش چطوره؟
_________
من که 512 طرح جدید گرفتم سرعتم از 100 به 60 70 رسید:n21:
بازم خوبه ی مدت 100 بوده من ک هیچ وقت 100 رو نزدیکشم نشدمنقل قول:
مبين نت بد نيس در كل خوبه .. ولي من ديگه توان همچين اينترنت پرهزينه اي رو ندارم ! طرح دو مگ با 3 گيگ با ماليات ميشه 33 تومن ! كه توي كمتر از دو هفته هم تموم ميشه .پس پيش به سوي اي دي اس ال مخابرات ... خدا رو خوش نمياد مردم به خاطر اينترنت همچين هزينه هايي رو بدن.
یک چند شبی هست که دانلود شبانه برای من مدام سرعت 0 میشه و بعد از چند دقیقه خودبخود سروع بدانلود مکینه .. هر 10 15 دقیقه حتما اینجوری میشه!!! مودم رو ریست کردم فایده نداشت حتی مودم رو دوباره کانفیگ کردم .... کسی این مشکلو نداره؟
به احتمال خیلی زیاد از لینک دانلود شماستنقل قول:
از کجا دان میکنید؟
منم مودم بیرونی دارم همین مشکل هست کلا بیخیال دانلود شبانه شدم می خوام امروز 1 مگ اداری بزنمنقل قول:
البته اگه پینگتون خیلی بالا باشه با توجه به سرور همچین مشکلی پیش میادنقل قول:
یه speed test در زمانی که اینجوری میشه بگیرید بزارید اینجا
منم همینطورنقل قول:
تازه خط تلفن ثبت نام کردم
مبین قیمتاش دیگه فضایی شده دانلودم که نداریم باید کوچ کنیم
چقدر زود تموم می شه گیگ تو صفح مشترکین دیدم 2 گیگم رفته در صورتی ک واقعا روزانه کم استفاده می کنم! فکر کنم اینجوری پیش بره اشتراک یک سالم ک 11 ماهش مونده تا اخر تابستون تموم شه:n03: بچه ها اگه پهنای باندم تموم شه اشتراکم لغو می شه؟ یعنی شبانه دیگه ندارم؟ یا ی جور دیگه بگم باید قبل اینکه گیگ اخرش تموم شه پهنای باند اضافی بخرم؟
ای باباااااااااااا الان طرح نامحدود اداری زدم سرعتش بزور به 60 میرسه با کلی نوسان
این چه وضعشه
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
داداش اون لحظه سایتی هم باز نمیشه ها! کلا انگار نت چند ثانیه قطع میشه /// بنظرتون مشکل از کجاست اخه؟نقل قول:
نت منم یکی دوبار تو شبانه اینجوری میشه ولی بین 10 تا30 دقیقه تقریبا قطعه و هیچ ربطی هم به لینک دانلود و بروزر نداره مشکل از مبین نتهنقل قول:
منم دیشب این مشکلو داشتم، اینترنت بین چند ثانیه تا چند دقیقه مختل میشد، ولی سایتای داخل کشور بی هیچ مشکلی باز میشدن!
سرور دانلود سافت گذر تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
دیشب دقیقا منم تا ۳۰ دقیقه همین مشکل رو داشتم و بعد از اون دوباره درست شدنقل قول:
من که وضعیتم دیشت افتضاح بود!!!:n21:
اصلا دانلود نمیتونستم بکنم!!
قید دانلود شبانه رو زدم
اهل دانلود شبانه نیستم ولی چند بار اومدم بزارم دانلود همش افتضاح بوده و بیخیال شدم!!!:n30:
بچه ها لطفا جواب بدید ..نقل قول:
ترافیک شما تموم بشه، دانلود شبانه هم نخواهید داشت. اما کافیه حسابو یه مبلغ اندک شارژکنید تا بتونید از دانلود شبانه استفاده کنید.نقل قول:
طرح های سالانه حجم خیلی کمی دارند. واقعاً 25 گیگ یا 20 گیگ خیلی کمه. من دوماهه یا نهایتاً 3 ماهه (فقط با وبگردی) تمومش میکنم.