من هم دقیقا دیالمه هستم اما شبانه مشکل دارمنقل قول:
Printable View
من هم دقیقا دیالمه هستم اما شبانه مشکل دارمنقل قول:
دوستان تو این صفحه یه شکایتی بکنن شاید یک فرجی بشه
کد:http://www.tic.ir/web/content/100?p_p_id=GuardGrievance_WAR_GuardGrievance&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_GuardGrievance_WAR_GuardGrievance_phpURI=/GuardGrievance/index.php%3Fsub_portlet%3DView%26sub_portlet%3DView%26action_portlet%3DView
چه جالب اگه میزان پهنای بند n باشه و تعداد مشترکین m باشه پهنای باند شما باید بشه n/m . حالا سرعت دانلود من شده 0 پس نتیجه میگیریم که n=0
بعد از یه هفته، امشب خدا رو شکر برگشته به حالت قبلی :20:
اکو 128
آقا یکی به من بگه شبانه با سرعت 250 گیگ در ثانیه به چه درد آدم میخوره وقتی همه سایتها رو زدن خراب کردن؟
کار به جایی رسیده که باید لینک مستقیم رو هم مستقیم کرد تا بشه دانلودش کرد.
خدا لعنت کنه باعث و بانی این کار ها رو.
از 10 طرف زیر فشار هستیم.
آره دیشب دیگه خیلی افتضاح بوده، کلا 168 مگ دانلود کردم، یعنی در حد دیال آپ! :2::2::2:نقل قول:
آقا یه چیزی بگم خیال همتون رو راحت کنم، فکر نکنم دیگه دانلود شبانه شاتل مثل قبل بشه، احتمال داره بدترش هم بکنن، مثلا دیسکانکتی هم بندازش تنگش که دیگه نور علی نور بشه! من طی چند باری که تلفنی و یا چت آنلاین باهاشون صحبت کردم بر خلاف قدیما که مثلا میگفتن مشکل بزودی حل مشه الان همشون فقط یه حرف میزنن: ""مشکل بخاطر دانلود رایگان میباشد که کاربران از ساعت 1 تا 7 صبح تمایل به استفاده آن دارند، شما میتوناید برای رفع این مشکل از سرویس های اختصاصی استفاده کنید!""
این یعنی خودتون رو خسته نکنید و سر جیبها رو شل کنید و سرویس ددیکیت بخرید!(که البته به قیمت خون باباشون هست!) شاتل با این کارش داره گور خودش رو میکنه، حالا ببیند!
دیشب که برای من خوب بود 1,162,160KB
128 اکو....:5:
دیشب دیگه واقعا افتضاح بود . سرعت از 35 بالاتر نمی رفت . از 1-7 صبح فقط 550 مگ دانلود داشتم .
دوستان پیشنهاد می کنم که حتما به لینکی که دوست عزیزمون mahsafar داده مراجعه نمایید و در صورت اعتراض ، مراتب رو گذارش بدین .
اینم لینک :
[HTML]http://www.tic.ir/web/content/100?p_p_id=GuardGrievance_WAR_GuardGrievance&p_p_l ifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_ id=column-2&p_p_col_count=1&_GuardGrievance_WAR_GuardGrievan ce_phpURI=/GuardGrievance/index.php%3Fsub_portlet%3DView%26sub_portlet%3DVie w%26action_portlet%3DView[/HTML]
من اگر 35 بود چه فمی داشتمنقل قول:
دیشب اهنگ گرفتم با سرعت 6
این لینک که دوستمون دادن فکر نکنم جواب بده . باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم .
شیرازی ها هرکی پایه هست تو پروفایلم بگه تا حالشون رو بگیریم
ببخشید می خواستم ببینم شاتل با مودم های دیگه مشکل نداره یعنی هر مودمی بخوایم می تونیم روش بزاریم
اره با هر مودمی جواب میده!نقل قول:
ولی پشتیبانی تاکید داره که از مودم هایی که اونها میگن استفاده کنید! دی:
اینجا هم یک توضیحاتی راجع به شکایت نوشته
علمی، تاکید کرد: کاربران خدمات اینترنتی در استان تهران میتوانند شکایات خود را از سرویس دهندگان خدمات اینترنت با ذکر مشخصات کامل خود، نام و تلفن شرکت سرویس دهنده و نوع مشکل پیش آمده به آدرس پست الکترونیکی Shora at isp.ir ارسال نمایند.کد:http://www.isp.ir/content/view/645/2/
با سلام
لطفا در صورت داشتن مشکل فني شماره شناسه خود را بفرماييد. در ضمن جهت بررسي مشکلات مالي خود لطفا با امور مشترکين تماس حاصل نماييد
سلام . الان سرعت من در حد ديال اپه . به اين ميگن 128؟
از ساعت 1 شب تا 7 بامداد به علت "دانلود رايگان" ترافيک مرکز بالا مي رود،دليل افت سرعت روي سرويس شما همين امر مي باشد
من ميگم در حد ديال اپه . يعني سر ساعت 1 تعداد افرادي که به اينترنت وصل ميشن 50 برابر ميشه؟
در طول روز سرويس ارائه شده مانند سرويس Dedicated مي باشد اما از ساعت 1 شب تا 7 صبح به دليل اينکه مشترکين تمايل به استفاده از ترافيک رايگان دارند،همزمان شروع به دانلود مي کنند و با توجه به Share بودن سرويس شما،افت سرعت در اين بازه ديده مي شود.
ما رو بگو از اون فن اوا :2: با سرعت 30 کندیم اومدیم شاتل:2::2: با اون همه تعریف . دیدیم نه بابا شاتل:2::2: از فن اوا :2: هم عقب مونده .
باز هم ممنون . خدا نگهدار
اگر چهار نفر دیگه مثل این بابا (یا شایدم ننه) همین پیغام رو براشون بنویسن که فن آوا یا صبانت بهتر بود و ما بر میگردیم, فکر کنم حساب کار دستشون میاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
منم الان چندروزه دائما با پشتیبانی چت میکنم. میانگین سرعتم قبلا 58.5 کیلوبود. الان 28 کیلو.
اگر اوضاع به همین منوال ادامه پیدا کنه به ISP های دیگر هم میشه فکر کرد.
دوستان خودتون ببینید دیگه
پشتیبانی اینقدر راحت طلبه که حتی زحمت تایپ نمیده
متن اماده شده از قبل تو یک فایل word دارن ور میدارن برای سوال های مشابه copy paste میکنن
سر ماه هم کلی حقوق میگیرن
پدرام جان میشه بگی از کجا فهمیدی فایل ورده؟:31:نقل قول:
میگم زنگ بزنید بگید خب 128 رو به حالت اول برگردونند شاید درست شه:20:
چون پشت این بالا آپ شدن سرعت همیشه میتونن جبهه بگیرند:46:
در ضمن اینم که میگن شبا ترافیک میره بالا درسته زیادی الکی غر نزنید به این دلایل:
1)ایرانی جماعت دلش میخواد کل اینترنت رو تو هاردش داشته باشه حتی اگه لازم نداشته باشه
2)ایرانی جماعت میگه شبا که رایگانه منم دارم پول میدم بزار تا قرون آخرش دانلود کنم
3)خب واقعا ترافیک 3 گیگ خیلی کمه مردم شبا مجبورا استفاده کنند
4)اکثر مشترک ها از 1 به بعد دیگه وبگردی کم میکنند لالا تشریف دارند و کامپیوتر زبون بسته تا صبح جون میکنه
یه راه داره زنگ بزنید بگید شما که پهنای باند نداری غلط میکنی خط 128 رو روی 512 شیر میکنی!!!
از ما گفتن بود:31:
بچه ها تهران هم که مثل مشهد شد ... من الان با آرت 2 یعنی 192 حدود 120 تا سرعت دانلود ثابت از رپیدشیر با اکانت دارم ...
بچه ها تهران هم مثل مشهد نشد:31:
من الان با 192 سرعتم 21 کیلوبایته
در ضمن مشهد 250ه
نقل قول:
مشهد 250 است ؟؟؟ ولی من که الان دارم با 120 دان می کنم ... البته الان یکم نوسان افتاده بین 110 تا 140 هست ...
بعضي از مناطق شهر يه زماني از روز اره 250 ميره!! اما خيلي به ندرت!! خيلي خيلي كم.
این هم یکی دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شما رسماً...! اولاً اينجا فروم هست و كسي نبايد از كسي نظر بخواد تا نظر بده و آزاد هست. دوماً منم از منتقدان شاتل هستم ولي ديگه اينكه چند ماهه مد شده ميان اينجا و هي ميگن سرعت كم شده يه كم كلافه كنندس. بايد به پشتيباني بگين و اگر جواب درست حسابي نگرفتين برين شركت بهتري كه سراغ دارين. اگرم ندارين پس معلومه همه ي شركت ها همينه. مثلاً همين صبانت دوستم چند ماهه گرفته يه بارم نتونسته شبا دانلود كنه. پس همشون همين هستن. مشتري زياد ميكنن و پهناي باند رو دست نميزنن. اگرم يه كم متحد بشين ميتونين يه نامه تنظيم كنين و به سازمان تنظيم مقررات بفرستين. اونجا گفته با ISP هاي كم فروش برخورد ميشه. اصلاً خودش فرم هم داره ميتونين همه ي اكويي هاي ناراضي فرمش رو پر كنن. شكايت ها زياد بشه شايد به نتيجه برسين. اينكه هر روز بيان تو اين تاپيك و بگين درد كسي رو دوا نميكنه. اون موقع حال نداشتم اين همه بنويسم منظورم رو بد متوجه شدين :31:نقل قول:
اينم لينك جايي كه ميتونين شكايت رو مطرح كنين:
کد:http://www.cra.ir/complain/main.asp
ایول آقا دمت گرم او رو همون شیشه مونیتورت یه دستی هم به سر یوزر ما بکش شاید ماهم بتونیم به یه همچین فیضی برسیم:8:نقل قول:
بحث اینه که یک سری مثل من اصلا شبانه نمیخوایمنقل قول:
من از اون اولم اصلا به فاکتور رایگان بودنش شبانه شاتل کاری نداشتم چون هر چیزی میخوام ( فیلم - نرم افزار - کنسرت - بازی - ... ) مفت برام هر 2 روز میارن با flash
امثال من در طول روز هم شدید مشکل دارن 1 ساعت خوبه 2 ساعت افتضاح 30 دقیقه متوسط
حالا قطعی های چند ساعته , باز نشدن سک سری از سایت ها و سرور تا تو ایام خاص و ... به کنار
بحث من یکی از این مشکل هست
من بیشتر از 2 ماهه که 1 به بعد اصلا دان نکردم
محتوای مخفی: !
خب عزیز من شما نمیخواید اما کسایی که براشون مفت فلش پر نمیارند میخوان، برا همینه تا خرخره شبا مرکزا پره:31:نقل قول:
من اصلا طرف حرفم شما نیستی چون میدونم سر بحث با این شاتل 10 سال پیر شدی:31:
محتوای مخفی: بخونش
با این که میدونم و بهم ثابت شده و تجربه داشتم که این لینک ها و این گزارش ها کار به جایی نمیبره ( دلیلش هم هم غذا بودن این اقایون سر یک سفره است ) اما با این وجود یک متن بلند بالای خفن ادبی تایپ کردم ارسال کردم :31:نقل قول:
خوب منم همین رو میگم دیگه :31:نقل قول:
باید حساب این 2 دسته از هم جدا بشه که هم ماها بتونیم surfing کنیم و bandwidth اونها رو نگیریم هم اون ها مارو از هستی ساقط نکنن :31:
چون 1 به بعد اینجا حتی همین p30 هم جون میده تا بالا بیاد ( در حد 120 ثانیه )
1)همیشه هم اونطوری که میگی نیست بعضی موقع ها جواب میدهنقل قول:
2)من بودم جای این شاتل مسخره سرویس ها رو به صورت حجمی هم میذاشتم می گفتم مثلا سرویس آرت 1 در روز حق استفاده 1 گیگ رو داره حالا یا وبگردی یا دانلود چون اینجوری همه حجم دانلود بین یه زمان خاص نمیفته هم شاتل خر کیف میشه ازین که همش راضیند هم خودشون اذیت نمیشند سرعتها رو هم همرو 1 مگ میبستم میرفت:31:
چون طرف جو گیر میشه تو 2 ساعت کل ترافیک رو میخوره:31:
در ضمن یه جور دیگه هم هست برام جالب بود میخواستم بگم اونروز یه ISP آمریکایی رو دیدم یه نوع سرویس ساعتی داشت یعنی مثلا نوشته بود با خرید این سرویس فقط میتونید بین ساعات 7 تا 12 ظهر مصرف کنید این جون میده برای دانلودرها(میتونن بزارنش مخصوص دانلود)
هزار تا کاره دیگه هم میشه کرد
اما همچنان تو ایران فقط یه مشکل بزرگ هست(پهنای باند 155 مگ وقتی باشه 42 میلیون اینجوری میشه باید ارزون باشه اما باز سخت به نظر میرسه چون ارزون کردن پهنای باند زیاد شه متقاضی زیاد میشه اگرم متقاضی زیاد شه احتیاج به سیستم ها و سرور های قویتر و سیستم تبادل اطلاعاتی مدرن تری داره و این ها هم تو ایران ممکن نیست و هزینه بر و زمان بره اما مشکلشی که بیشتر از همه اینا توش دخیله اینه تو کشور ما دارن با اینترنت کاسبی میکنند ((بحث س-یا-س-ی نشه خوهشا در ضمن بعضی ها سوء استفاده نکنند این موضوع رو به جای دیگه ربط بدند))که این درست نیست به نظر من)
متاسفانه همینه که فرمودیدنقل قول:
من که به غیر از 1 ماه دیگه نتونستم از شاتل درست و حسابی دان کنم. همه شبا حداکثر دانلودم 400-300 بود.
امروز رفتم درخواست قطع سرویس دادم.
انشااله وضع سرویس شاتل واسه بچه هایی که مشکل دارند بهتر بشه.
الان شاتل با art 1 سرعت اومده روی 1 مگابیت
نقل قول:
پس چرا عوضیا برا منو زیاد نکردند؟
خب الان اومده روی تقریبا 45 کیلوبایتنقل قول:
داون استریمتون تغییر کرده؟!نقل قول:
چند شده؟!
کدوم شهر؟ حالا که اینکار رو کرده چه توجیهی برای اینکارش داره؟نقل قول:
. سلام :10:.
منم الآن با آرت 1 دارم با 47 الی 51 دان میکنم :5:. ایشالا همینجوری بمونه :8:
بچه های آرت سریع DownStream رو نگاه کنید خبر بدید
سریع
اگه تغییر کرده بگید
هر کی سرعتش تغییر کرد اعلام کنه
کماکان سرعت من همون سرعت قبلیه
IDM مشکل داره با ویندوز 7، اگه می خواید امتحان کنید 4 تا فایل 200 میگی رو با هم بذارید دانلود شه. فردا صبح می تونید ببینید که از 800 میگی که قرار بود دانلود شده 200 میگ هم دانلود نشده ولی کل شب شما داشتین دانلود می کردید.نقل قول:
من از IDM استفاده می کنم اما بیشتر از 2 تا فابل 100 میگی رو نمی ذارم با هم دانلود شه