خیر فقط کارت ملی متقاضی و اینکه صاحب خط باید امضا کنه فرم رو البته تو بعضی موارد دیده شده این مورد چک نمیشه یعنی اگر فرم رو بیارید بیرون و امضا کنید ممکنه به مشکل نخورید.نقل قول:
Printable View
خیر فقط کارت ملی متقاضی و اینکه صاحب خط باید امضا کنه فرم رو البته تو بعضی موارد دیده شده این مورد چک نمیشه یعنی اگر فرم رو بیارید بیرون و امضا کنید ممکنه به مشکل نخورید.نقل قول:
پس من اگه بخوام اینترنتی ثبت نام کنم به مشکل نمی خورم ؟نقل قول:
نه مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان سرویس ایترنتی میخوام بخرم که تو همه جا بتونم ازش استفاده کنم
به نظرتون ایرانسل بهتره یا مبین نت
تو شهرهای مختلف و جاهای مختلف میخوام همراهم باشه
چه نوعش رو باید بگیرم
ممنون
من طبق گفته شما روی همون مثلث زرد رنگ کلیک راست کردم و troubleshoot problems رو زدم و پیغام زیر اومد نتیجشو تو عکس زیر گذاشتمنقل قول:
در ضمن بله من از سرویس adsl استفاده میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن من از این تامبنیل چی را میتونم ببینم؟ خودتون میتونید چیزی بخونید؟نقل قول:
ببخشید من حواسم نبود حق با شماستنقل قول:
[I [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من گفتم روی آیکون کلیک راست کنید و Troubleshoot را بزنید که دیگه این پرسشها را نداشت.نقل قول:
با این کارخودش یه نتیجه میده
به هرحال این که نتیجه نیست. شما باید تا آخر این را ادامه بدهید.
بالای میگه من میخوام یک سایت خاص را باز کنم. (یعنی فقط با یک سایت مشکل دارم)
پایینی میگه نه؛ یک مشکل دیگه دارم که اگر بزنید در صفحه بعد باید یکی از گزینه ها را انتخاب کنید.
کمی باید زبان بلد باشید.
بله منم معنی کردم و مراحلی که شما میگین رو ادامه دادم اما در نهایت گفت هیچ مشکلی وجود نداره خوب راستم میگه من اینترنتم کانکت میشه سرعتش هم خوبه من فقط فقط میخواستم اینو بدونم که چرا بعد از کانکت شدنم (چون من مودم و رو حالت بریج گذاشتم ومثل دایال اپ هر موقع خواستم کانکت میشم) اون علامت اخطار یا مثلث زرد رنگ نمیره چون همونطور که میدونین اون علامت زمانی میاد که من دیسکانکت شده باشمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس اگه مشکل ندارید که هیچ.
ولی من روی pppo (همون حالت عادی) گذاشته ام و از خود لپتاپ کانکت و دیسکانکت میشم.
(البته مودم را روشن نمیگذارم و فقط موقع نیاز روشن میکنم)
خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتین
:n16::n16:
آیا میشه سرعت اینترنت رو و کیفیتشو از تنظیمات خود مودم دستکاری کرد ؟؟؟
دلیل این سوال اینه که نمایندگی اینترنت مخابرات شهرمون توسط یه شرکت خصوصی گرفته شده بحث اعتماد پیش میاد
سلام دوستان ...مودم من 4 تا پورت لن داره ! یکی از لن ها به یه سیستم و یکی دیگش هم به یه سیستمه دیگه وصله ! ولی هیچوقت نمیشه با هر دو سیستم به صورت همزمان از اینترنت استفاده کرد ... راه حلش چیه ؟ چیکار باید کرد ؟
modem tp link TD-W8920G
سلام
دوستان تا من سيستم رو روشن مي كنم و مودم رو هم روشن مي كنم خود به خود به اينترنت وصل هستم بايد چكار كنم كه اينجوري نباشه و از طريق كليك روي كانكشن به اينترنت وصل بشم؟
باید تنظیمات مودم رو از دوباره درست کنی و قسمت یوزر نیم پسوورد رو تو قسمت تنظیمات خالی بزارینقل قول:
تنظیمات رو رستارت کن از دوباره تنظیم کن
همونطور ک دوست عزیزمون گفتن باید تنظیمات را مجددا انجام بدیدنقل قول:
چون قبلا شما انتخاب کردید ک مستقیما با روشن شدن سیستم ب اینترنت متصل بشید این اتفاقا میوفته ک جواب woooooow کامل بود و از ایشون تشکر میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مودمتون روی حالت PPPOE کانفیگ شده باید روی حالت Bridge کانفیگ کنیدنقل قول:
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااای چقدر جالبنقل قول:
حالا ب کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یوزر نیم و پسورد رو هم بدست آورد؟
من قبلا ازش استفاده کردم و فقط تونستم پسوورد رو تغییر بدم.
مثلا یوزرنیم و پسوردمون رو ندونیم و از این طریق بخوایم بدستش بیاریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مودم IP LINK دارم ...مشکل من اینه که مودم رو وصل کردم به کامپیوتر ..چراغ LAN با چراغ ADSL ام روشن میشن..ولی یه جوریه که انگار LAN وصل نیست.یعنی وقتی از رو cd شم میخوام نصب کنم درایو مودم رو تو همون قسمت اول یعنی اتصال کارت LAN گیر میکنه و ارور میده..در حالی که رو خوده مودم چراغش روشنه ..اینم بگم که درایو کارت شبکه نصبه.بد جور گیجم کرده ممنون میشم اگه کمک کنید.
دوستان راهی هست که بشه فهمید کدوم آی پی( مودم وایرلس دارم همزمان 3 لپ تاپ و 3 گوشی و XBOX وصله )
بیشترین استفاده رو کرده از اینترنت? و راهی واسه محدود کردنش هست ؟:n13:
اره در حالت PPPOE اگه باشهنقل قول:
یوزرنیم که مشخصه داخلش و پسورد هم با برنامه های نمایش رمز عبور میشه فهمید پسوردش چیه
با برنامه های مدیریت وایرلس فکر کنم امکانش باشهنقل قول:
برنامه های نمایش رمز عبور؟؟؟؟:n13:نقل قول:
امکانش هست یه نمونه از این برنامه ها برام مثال بزنید؟:n27:
ممنون:n16:
اسمشو یادم نمیاد سرچ کنیدنقل قول:
یه مودمه چهار پورته با مارک پلانت که به دو تا کامپیوتر و دو تا ----- وصله فقط وقتی یکی از این کامپیوترا رو روشن و خاموش میکنی یا باهاش کار میکنی چراغ ppp ,adsl مودم یا همون چراغ لینک در مودمای دیگه خاموش و اینترنت قطع میشه و بلافاصله چراغ روشن میشه و بعد از چند لحظه اینترنت وصل میشه
با بقیه دستگاهها مشکلی نداره در ضمن اون کامپیوترم بخوبی کار میکنه و مشکلی نداره فقط پشت کیسش دکمه پاور داره
بعضی وقتها چند ماه این مشکل برطرف میشه ولی یه دفعه خودبخود دوباره شروع میشه من احساس میکنم رفتن و اومدن برق تاثیر داره که کدومشون روشن باشه و مشکل ار ip گرفتن دستگاههاست
من هنوز اشتراک ADSL نگرفتم فقط یک مودم خریدم فکر میکردم با USB میشه وصلش کرد ولی این یک کابل داره که گفته بزنید پشت کامپیوتر نکنه چیز دیگه ایی هم لازم داره؟؟؟
نقل قول:
من هنوز اشتراک ADSL نگرفتم فقط یک مودم خریدم؟؟؟
پس مودم رو واسه چه کاری گرفتین؟؟
مواد لازم:نقل قول:
اشتراک adsl + کانفیگ مودم
نقل قول:
کانفیگ مودم چی هست؟
ایا باید وسیله خاصی هم داخل کیس نصب بشه؟؟
کانفیگ همون تنظیم کردن و ست کردن مودم هست شما میتونی از همونجای که خدمات رو میگری مودم رو هم کانفیگ کنینقل قول:
سلامنقل قول:
معمولاْ بیشتر شرکتها پول نصب و راه اندازی را بطور اجباری میگیرند؛ پس بگذارید خودشون تنظیم کنند.
شما برای هر دستگاه تلفن در خونه یک اسپلیتر هم نیاز دارید. (نویزگیر)
من میخوام از مخابرات اشتراک بگیرم که تلفنی اشتراک میده نمی دونم میان خونه برای نصب یا نه؟نقل قول:
احتمال زیاد میان برای نصب و هزینه میگیرننقل قول:
خودتون هم میتونید کانفیگ کنید آموزشش کانفیگ مدل مودمتون را سرچ بزنید تو گوگل پیدا میکنید یا مدل مشابه یا ...
سلام یه مودم zyxel گرفتم p660 هرچی برای ورود به کانفینگ تلاش میکنم نمیشه ریستم کردم 3 بار ولی وقتی بجا پسورد admin میزنم هیچ کاری نمیکنه و داخل نمیشه ! و فقط روی حالت محدود و limit که وضعیت آپ بودن خط هست رو نشون میده و واردش میشه !!!!!!
دوتا پسورد داره یکی user که بزنی حالت نمایش هست admin که بزنی باید بیاد برای تنظیمات بیاد!عجیبه نمیاد با وجود اینکه ریست هم کردینقل قول:
فکر کنم باید ببریش گارانتی....
آپدیتش نکردی که اینجوری بشه؟!
سلام
دوستان مودم من d-link مدل DSL-2600U وایرلس هستش
هر وقت که سیستم رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم سرعتم میاد پایین
باید مودم رو روشن خاموش کنم تا سرعتم عادی بشه
مشکل از کجا هست؟
من مودم talent دارم موقع کانفیگ این ارور رو می زنه، you might have connect to incorrect device
چی کارش باید بکنم؟
ممنون
اول پسورد وایرلست رو عوض کن بعد برو توی تنظیمات مودمت دی ان اس شرکتی که ازش اینترنت رو گرفتی رو بپرسنقل قول:
یا اینکه این دی ان اس مخابرات رو روش ست کن سرعتت میاد بالا
217.218.127.127
ارتباط بین کامپیوتر و مودمت مشکل دارهنقل قول:
سلام دوستان
کسی راهنمای تصویری تنظیم مودم TP-link 8960N رو داره؟(فارسی یا انگلیسی)
اون دفترچه راهنمای تنظیم اولیه مودم که توی جهبه دستگاه هست رو نمیگم. چون مودم رو نصب کردم و به نت وصل شدم اما با تنظیم وایرلس و وصل شدن با لپ تاپ به اینترنت مشکل دارم. هیچ صفحه ای باز نمیشه.