شبانه هم این سرعتو میده؟؟ جشنواره مخابرات که بیشتر از 460 نمیداد..مطمینی مخابراته؟نقل قول:
Printable View
شبانه هم این سرعتو میده؟؟ جشنواره مخابرات که بیشتر از 460 نمیداد..مطمینی مخابراته؟نقل قول:
درسته که من نباید جای ایشون نظر بدم ولی اگه یادتون باشه سرعت ایشون اون موقعی هم که سرعت 4مگ نصف بود، دو برابر بود، یعنی سرویس ایشون از اون استثناها دراومده و همیشه دو برابر دیگرانه!:n02:نقل قول:
به نظرم مال ایشون هم رویال مکسنت هست که شبانه رایگان ندارهنقل قول:
بله، حق با شماست رویال ماکس هم این سرعت رو میده ولی جناب زیگزاگ مطمئنم که مخابراتین! آقا از این باگ ها زیاد اتفاق میفته! اون روزهای نصف شدن هم، دوست من که 2 کیلومتر از هم فاصله نداریم و یه مرکز میشیم، 2 برابر من سرعت داشت!:n02: فکر کنم مال ایشون هم اینطوریه و البته شبا نصف میشه و میشه سرعت روز ما یعنی 460!نقل قول:
جشنواره هم میتونه سرعت 8 مگ داشته باشه ولی به شرایطی:نقل قول:
که مرکز مخابرات شما 8 مگ رو ساپورت کنه
و خط تلفن شما هم 8 مگ رو ساپورت کنه
در این صورت میتونید سرویس جشنواره تون رو به 8 مگ ارتقا بدید:n02: که نه مرکز شهربار و نه مرکز فهمیده هیچ کدوم 8 مگ رو ساپورت نمیکنه:n02:
دوباره رو 250! دیگه لیمیت قطعی شد و رفت پی کارش، ما هم قبول کردیم و کاری نتونستیم بکنیم!:n21:
بازم سرعتا نصفه:n28: روحانی ...کن اینترنت و ....کن
یه چیز بگم بعد یه فاتحه بخونید.یه نرم افزار دارم که اگه 1000 نفر هم در حال مکیدن باشن یعنی اگه اینترنت شیرینگ 1به 1000 باشه و همه اون 999 نفر هم دانلودر حرفه ای باشن بازم من میتونم تمام پهنای باند رو بمکم ولی یکم دنگ و فنگش زیاده حالا اونو کار انداختم از 260 بالاتر نرفت که نرفت.نفرین خداوند بر باعث و بانیش
پیشنهاد من به همه دوستان ناراضی اینه که توی سایت همارا فرم شکایت رو پر کرده و حرف دلشون رو بزنن.
من که همین الان این کار رو کردم هر چند که کوچکترین امیدی به بهبود شرایط ندارم، ولی حداقل می دونن که کاربرا ناراضین و همه خوش به حالشون نیست از این کار غیرقانونی و شبیه کلاهبرداری که یه سرویس محدود رو که اسمش روشه دوباره محدود می کنن!
تا ساعت 2 سرعتم رو 700 800 بود بعد لیمیت شد رو 250 :n14:نقل قول:
بنظرم باید حضوری بریم همارا و رودر رو حرف بزنیم با نامه اینا چیزی حل نمیشه:n03:
سرویس الترا 8 ساعت دانلود رایگان،فقط 5.5 گیگ!!:n27:
نقل قول:
شما متنی رو که نوشتی واسم پ.خ کن،تا منم فرم پر کنم.
سرویس محدود با ضریب اشتراک رو محدود کردن دیگه آخرشه!
واقعا برام سوال هست که چرا باید بصورت فله ای سرویس جشنواره ثبت نام کنن با یک پنجم قیمت الترا ولی با سرعت الترا!!!،بعد بیان بخاطر محدودیت پهنای باند از سرعت الترا که هزینه زیادی رو پرداخته بزنن؟!!
پس این که میگن هی پهنای باند چن برابر شده،چی هست،بقول یکی از دوستان پس این پهنای باندها کجا میره؟!
فقط امیدوارم این موضوع سراسری و یه ابلاغیه به کل آی اس پی ها نباشه،چون های وب هم این کار رو شروع کرده!
ساعت 10 تموم شد :n28::n28::n28:
:n04::n04: نامردی در چه حد؟؟؟:n02:
سرعت سرویس نامحدودم از 13 بالاتر نمیره!!!
دیشب ساعت 12 یه فایل گذاشتم دان کنه که تا ساعت 2-3 دانلودش تموم میشد ولی تا ساعت 7 هم تموم نشده بود:n21::n08::n08:
یعنی چی!!!!
چون شبانه شروع شده بود سرعت منم نصف شده بود:n08::n08::n08::n08: نامحدود چه دخلی به محدود داره که اونم سرعتش نصف میشه:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n 08: الان سرعت دوباره 35:n08::n08::n08:
نامحدود در حال تلافی :n08::n08::n08::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کم کم باید بریم مودم دایل اپ رو از تو کارتون در بیاریم
مثل اینکه به صرفه تر بود دایل آپ
قربون اون صدای استارت آپش برم :n02:
جشنواره که تموم شد 7 ام جمع میکنم و اون خط تلفنم رو میفروشم و یه خط جدید میخرم تا بلکه کیفیتش بیشتر باشه:n02: بعدش میرم بلوط رو تست میزنم:n02:نقل قول:
من از اول هم نه دایل آپ استفاده کردم و نه میکنم!!! یه بار 30 صفحه فکس کردم انقدر طول کشید که نگو !!! یعنی انتقال دیتا انقدر ضعیف:n21:
محصول دانلود جشنواره امشب
...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بلوط سرویس 3 مگ رو سه ماهه !!!!!!! میده 33 هزار تومن !!!!!!
این که خیلی خوبه
تازه کاربراش هم یک صدم همارا نیستن مشکل پهنای باند و .. نخواهد داشت
البته دانلود شبانه نداره :n02:
اونی که دانلود شبانه داره 768kb سی هزار تومن
یکی اینو تست کنه جوابشو به من بگه :n02:
من که به شخصه فکر میکنم کیفیتش باید نسبتا خوب باشه!!! البته فکر کنم سرور هاش نباید آنچنان قدرت داشته باشن!!! چون اگر دقت کرده باشید سرور تبریز که مال بلوط هست خیلی وقته پینگ زیر 50 نمیده!!! در حالیکه من تا 1 ماه پیش با تبریز پینگ 10 هم میگرفتم:n02:نقل قول:
بلاخره هرچی هم باشه ارزش اینو داره که یک بار تستش کنم!!! البته اگه این بار خوب باشه به شما نمیام بگم که تاپیک تبریز رو بکنم تاپیک مخابرات:n02::n02::n02:
تاریخش نشون میده که مال 1 ماه پیش:Sunday, August 04, 2013 برابر است با یکشنبه، 1392/05/13
اینم پینگ تبریز همین الان:
1 مگ محدود :n09:نقل قول:
هر کی رو رنگ کنی منو نمیتونی رنگ کنی:n02: برو ،، برو :n02:نقل قول:
اینم 128 نامحدود:n08::n08:
حسین 6 گیگو خورده ای از ساعت 3 و 36 دقیقه تا 8 و 50 دقیقه صبح!:n02:
سروریست رو توربو کردی؟نقل قول:
پس سرعتت کم نشده بود و با حداکثر دان کردی؟:n02:
1 مگ محدود :n19:نقل قول:
128 نامحدود !!! برو حالشو ببر:n08::n08:(هر کی با من در افتاد پس افتاد:n08::n08:)نقل قول:
مال من از اول تابستون توربوــه!نقل قول:
دیگ نمیدونم فول اسپید برداشت یا کم بود سرعت دو لینک هم زمان گزاشته بودم کلا" فک کنم تا خطه پر کرده بودن سرعتو!
من با توربو از 2 تا 8 نزدیک 7 گیگ دانلود میکردم که تو هم از ساعت 3.5 تا 9 دان کردی نزدیک 7 گیگ !!! پس با حداکصر سرعتت دانلود کردی:n12:نقل قول:
میخوام سری بعد الترا تمدید کنم ببینم اون چیه وضعش!:n02:نقل قول:
سرویس توربو بهترین سرویس ممکنه از نظر من !! چون هم قیمت خیلی مناسبی داره و سرعتش فقط 100 تا از اولترا کم ترهنقل قول:
ارزش نداره به خاطر 100 تا سرعت این همه پول بدی بابتش:n02:
آره لامصب 10 تومن فرق میکنه!:n15:نقل قول:
ولی دقت کردین این 6 گیگو مفت میده مخابرات؟!(یعنی سرویس دو گیگو 4 گیگو مقایسه کن ببین چه قدر مفته!)
با شکایت یا حتی حضوری رفتن هیچ مشکلی رو حل نمی کنن چون همونطور که قبلنا گفتم گردن کلفت تر از این حرفان که به فکر یوزر باشن!نقل قول:
همین الان پیام خصوصی شد خدمت شما. البته چون 3.5 نصف شب می نوشتم و عصبانی هم بودم شاید خوب نشده ولی لااقل حرف دلمو زدم!:n02:نقل قول:
دوستانی که این همه بلوط بلوط میگید اصلا دقت کردید که نصف مراکز مخابراتی یا در دست اقدامه یا به زودی که مرکز منم حتی دست اقدام هم نیست و به زودی ـه که زود اینا می دونم چقدر طول میکشه!:n02:نقل قول:
اینم نتایج دانلود دیشب من،
اون موقع که پولو می گرفتن، می گفتن لیمیت! نه بابا! اصلا مخابرات اون قدر پهنای باند داره که لیمیت! نه بابا! از این حرفا نزن!
بنده شرمنده تمام دوستانی ام که کشوندمشون پای مخابرات!
خوب من این بلوط رو متناسب با وضعیت خودم میگم!!! چون مرکز شهریار رو ساپورت میکنه:n02:نقل قول:
فهمیده رو زده به روزدی:n02::n02::n02:
بله می دونم، اولین باری هم که رفتم به سایتش مرکز خودم و شما رو چون گفته بودید فهمیده رو تبدیل به شهریار کردم، چک کردم و فهمیدم که آقا تو بدشانسی نوبرم!:n02:نقل قول:
اصلا خودم می دونم اون کسی که مخابرات رو به گند کشیده منم و اگه برم وضعیت درست میشه و اینبار وضعیت ماکس نت اسفبار! پس پیشاپیش از کاربران ماکس نت به دلیل پاقدم بد خودم معذرت می خوام!:n08:
موقع ثبت نام سرویس در متن قرار داد آیا بندی بود مبنی بر اینکه سرویس دهنده میتونه هر موقع که خواست تغییراتی رو در سرویس ارایه شده ،مثل کاهش سرعت یا مواردی شبیه این رو اعمال کنه؟
چون در غیر این صورت در حالتی که این مورد ذکر نشده باشه و در میانه کار بر سرویس یکی اعمال میشه،امکان شکایت رو فراهم میکنه.
میشه به سازمان تنظیم مقررات رادیویی یا بازرسی شکایت کرد ولی یکم حوصله میخواد :n15:نقل قول:
عرض ادبنقل قول:
اقا نمی خوام فضولی تو کارتون کنم ولی الان این حجم شبانه گرفتین یعنی کمه؟؟دمتون گرم بابااین برای خیلی ازاستان ها ارزوست
مگه قبلا شبی چقدردانلود می کردین؟الان برای این سرویس چقدر می دین؟