سلام دوستان. مخابرات مشهد شبانه رایگانو برداشته. میخوام کوچ کنم به آسیاتک....
در کل خوبه؟ قطعیش چی؟
و اینکه سرعت دانلود سرویس های نامحدود برنزی 256، 512، 1024، 2048 چنده؟ ثابته یا زیاد بالا پایین میره؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان. مخابرات مشهد شبانه رایگانو برداشته. میخوام کوچ کنم به آسیاتک....
در کل خوبه؟ قطعیش چی؟
و اینکه سرعت دانلود سرویس های نامحدود برنزی 256، 512، 1024، 2048 چنده؟ ثابته یا زیاد بالا پایین میره؟
ممنون
سلامنقل قول:
تو پست های قبلی دوستان کاملا توضیح دادن.
قطع هم میشه تازه ظهر که هنوز ساعات اوج نیست.
ببینید الان اسیاتک یکی از بدترین شرکت هاست نگاه به قیمت نامحدودش نکنید. سرعت ها به ترتیب در بهترین حالت : 28 - 50 - 90- 110
زیاد نوسان دارن و بدترین پینگ در ایران و حتی منطقه.
به احتمال زیاد میرم مخابرات رفیقم مخابرات داره هم سرعت دانلود بیشتره هم اکثرا داره گیم بازی میکنه ... دیکه خسته شدم 5 ماهه تحمل کردم ( خطمم نویز داره انگار ، درستش کنم اگه بازم اونی نشد که مد نظرمه حتما میرم مخابرات و راحت )
ناگفته نماند با گرفتن سرویس نامحدود 2 مگ تازه 110 تا اگه شانس بیارید میتونید استفاده کنید و وقتی هم بالای ده گیگ دانلود کردید خود بخود قطع میشه با کلی شکایت و پی گیری شما بیش از حد دانلود داشتید و با منت میگن فعلا براتون فعال میکنیم در صورتی که طرح نامحدود از اسمش پیداست.نقل قول:
نقل قول:
امکان نداره!
256 رو 192 بسته شده در بهترین حالت 25 و بعدی 45 و در مورد 1 مگ و 2 مگ فرق داره! 1 مگ 60 وو دو مگ نهایت 100 تا! که هیچ وقت همچین سرعتی نمیبینید! خود من که 256 دارم در بهترین حالت 20 کیلوبایته!
دوستان، اگه از واحد شکایت بزنگن و جواب ندی، دوباره میزنگن؟؟؟ چقدر زمان میبره؟
نمیترسی از سایت بدون Resume دانلود میکنی؟:n04::n02: اونم این حجمو؟ حالا فرض کن تا 6 گیگ بره بعد دیسکانکت شی یه لحظه !:n19:نقل قول:
یعنی این نامحدودی هم که اسیاتک گذاشته مثل بقیه شرکتها از اون قانون مسخره "استفاده منصفانه" تبعیت میکنه ؟ گند بزنن این مملکت رو . به کی بگی دیگه هیچ سرویسی نیست که لااقل یه درصد ما رو راضی کنه .
شبانه هاش چطوره اسیا تک ؟ سرویس هست بشه شبی حداقل 1 گیگ رو دانلود کرد ؟
میشه بیشتر توضیح بدهید ؟ نامحدود آسیاتک دارید ؟ یعنی به شما زنگ زدن؟نقل قول:
طبق گفته دوستان فکر کنم آسیاتک داره مصرف منصفانه رو تو سیستمش پیاده می کنه که دیگه نتونید زیاد دانلود کنید , اول بهتون زنگ می زنن و اگر برندارید بعدا اینترنت رو قطع می کنند تا خودتون زنگ بزنید !:n02:
من اولش باور نمی کردم اما بعدا از یکی از فامیلها شنیدم.
نه همچین مسئله ای نیست. احتمالا برای ایشون مشکل داشته که این مسئله بوجود اومده. من 2 مگ نامحدود نقره ای دارم الان 220 گیگ دانلود کردم این ماه، نه قطعی و نه کاهش سرعتی نداشته. از لحاظ سرعت هم برای دوستانی که سوال دارن باید بگم که سرعت دانلود روی 1 مگ هست 2 مگ نامحدود نقره ای.
=================
نه، قانون مصرف منصفانه و از این چیزا نداره.نقل قول:
محدود آسیاتک به درد کسی میخوره که روزانه مصرف داشته باشه! وگرنه ده گیگ به چه درد میخوره؟!
[QUOTE=keyvan360;7826
=================
[I]نه، قانون مصرف منصفانه و از این چیزا نداره.[/[/I]QUOTE]
تو متن قرار داد که نوشته شده! اگه پیاده بشه کسی حق اعتراض نداره
اولش دارن زنگ می زنن و بعدا تو سیستم هم پیاده می کنن , حالا به بعضی ها هنوز زنگ نزدند اما این طرح رو دارن اجرا می کنن . حالا من گفتم که وقتی زنگ می زنن در جریان باشید . شماره اش هم اینطوری هست : 02133....این چند شماره اولش هست.
من که دفعه اول هست همچین چیزی شنیدم و اصلا منطقی هم نیست ! ، چون اگر بخوان محدود کنن از سیستم اینکار رو انجام میدن و دیگه زنگ نمیزنن.
در کل فعلا همچین چیزی عمومیت نداره و بیشتر شبیه مشکل یک مشترک خاص هست تا اینکه عمومیت داشته باشه. خیلی ها در این تاپیک نامحدود دارن ولی تا بحال همچین چیزی دیده نشده.
وقتی سرعت ها را مدام کم کنند تو یکسال , این که چیزی نیست براشون ... حالا من بهتون گفتم که در جریان باشید که اگر زنگ زندند , شوک زده نشید!:n02:نقل قول:
مخابرات مشهد یکدفعه شبانه ها رو حذف کرده , حالا شرکت ها جای خودشون رو دارن
زمانی مصرف منصفانه قرار میدن که سرعت دانلودا بالا باشه آخه 512 که حتی سرعت اسمیو نمیده و به زور 40 تاس اصلا منطقی نیس اینکارو بکنن اینا سرعنا رو پایین میبندن که دیگه قانون مصرف منصفانه قرار ندن
الان پارس انلاین 128 نامحدودش رو 1مگ بسته شده قانون مصرف منصفانه هم داره.
آسیاتر از اینکارا نمیکنه مگه اینکه سرعتا رو خیلی ببره بالا
128 نامحدود پارس آنلاین تا 20 گیگ فقط سرعت روی 1 مگ بسته میشه، بعدش میاد روی همون 128 یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود.نقل قول:
اره دوباره زنگ میزنن من یکدفعه سه بار سرکارشون گذاشتم تو یک هفته سه بار زنگ زدن هم به گوشی هم به خونه.نقل قول:
خوب حداقل 20 گیگ اولیه سرعتش بالاست!نقل قول:
برای آسیاتک سرویس 256 نهایت 20 تا سرعت میده (تو کل دوره)
نقل قول:
در ضمن باید اضافه کرد منظور از سرعت بالا در سرویس نقره ای و طلایی نهایتا 2 برابره!
مثلا 128 با 32 دان میکنه تو سرعت بالا!
قیمت 128 طلایی با 12 گیگ تقریبا برابر 128 با 20 گیگ پارسه که سرعت آسیاتر 30 و پارس 120 تا
نقل قول:
256 نامحدود پارس آنلاین ماهی 47 هزار تومن قیمتش ه، آسیاتک 256 طلایی ماهی 37 تومنه. 10 هزار تومن ماهی در این رنج سرعت خودش اختلاف زیادی هست ، فکر هم نمی کنم کسی بره ماهی حدود 50 تومن بده واسه 256 نامحدود که اونم تازه روی همون 256 هست و حداکثر 32 دانلود میده. حالا سرعت های نامحدود بالاتر هیچی. به نظر من که اصلا به صرفه نیست.
اینم مال ما
512 نامحدود برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو مشهدم و تایید میکنمکه از 27 مرداد نامحدود مخابرات مشهد حذف شده:n04::n04:نقل قول:
البته با توجه به اینکه این دولت دیگه زیاد با فیلترینگ مشکلی نداره ( خدا به خیر کنه :n23:) ، این حرکت موقتیه و یه دلیلی داره:n13:
نقل قول:
مقایسه شما اشکال داره!
256 پارس 33 گیگ سرعت 192 کیلوبایت میده بعد 32 میشه
256 طلایی 18 گیگ سرعت 64 میده! بعد 32 میشه
128 طلایی 12 گیگ سرعت 32 میده
128 پارس 20 گیگ سرعت 128 میده!
قیمت دو مورد دوم تقریبا برابر هستن ! 256 آسیاتر واقعا مزخرفه 128 هم همینطور!
سلام دوستان من یه مشکل عجیب دارم 1 مگ برنزی نامحدود دارم قاطی کرده تو اسپید نت سرعت دانلود میزنه 1.27 اما تو دانلود مننجر بیشتر از 250 نمیره؟ کسی میدونه چرا؟
نقل قول:
یک مگ برنزی سرعت دانلود 250؟!!!؟!!!؟!!
نقل قول:
اره میگم که قاطی کرده دو روزه قبلا 60 بود جالبه تو اسپید تست میزنه 1 مگابایت و خورده ای
عجب!
256 برنزی الان 17 کیلوبایت!
این اسیاتر عجیبه ها
نقل قول:
37 تومن ماهی با 47 تومن برابره ؟!!! ، برای کسی که میخواد همچین سرویسی بگیره 37 تومن تا 47 تومن فاصله زیادی هست !
همین 256 طلایی آسیاتک به صرفه نیست چه برسه به 256 پارس آنلاین که ماهی تقریبا 50 تومنه.
250؟نقل قول:
منظورتون اینه که اسپیدتست کمتر می زنه؟
دوستان من یه سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
من الان 18 روز از اعتبارم مونده اگه مثلا امروز کل حجم رو تموم کنم و همین امروز تمدید کنم بلافاصله دوباره ارتباط برقرار میشه؟یا نه 18 روز دیگه با اتمام مدت اعتبار وصل میشه؟
و اینکه سرعت 1024 محدود روزانه و یا شبانه چقدر سرعت دانلود میده؟
از همین امروز ولی باید قبل از تمدید دکمه برروزرسانی را توی سایت بزنی اگه نزنی باید بعد تمدید زنگ بزنی پشتیبانی!نقل قول:
1024 10گیگ روزانه که سرعت بالاست و بستگی به خط و مرکز شما 2مگا بیت حدود 250 کیلوبایت به بالاست و شبانه هم سرعت دانلود 90 کیلوبایت هست/البته در صورت خوب بودن مرکز مخابراتی و عدم مشکل پهنای باند مرکز و شهرتون
دوستان الان ما بخوایم از آسیا تک بگیریم به نظرتون این طرح برنزی نامحدود یک مگ سرعتش خوبه ارزش داره یا نه؟
نهنقل قول:
سرعت دانلودش 60 هست!
کلا برنزی ها ارزش ندارن چون به جز هدیه پر سرعت، سرعت معمولی شون هم پایین تر از نقره ای و طلایی هست.نقل قول:
بچه ها کسی 2 مگ برنزی داره؟ اوضاعش چجوریه؟ من الان 2 مگ نقره ای دارم میخوام ببینم اگه با برنزی در یه حده، برنزی بگیرم بیخودی پول اضافه ندم.
بحث به صرفه بودنش نیست! بحث کیفیته!نقل قول:
یه چیز بیخود بخری 37 تومن یا یه چیزه خیلی بهتر بخری 47 تومن؟؟
یکی 5 تومن نیست اون یکی 15 که بگی 10 تومن! 10 تومن اینجا بیت 40 و 50 تومنه
تایید میشه!نقل قول:
منم دیشب 1 مگ 10 گیگ رو امتحان کردم اما سرعتم 70 بود! پی سی رو گذاشتم دانلود تا ساعت 7 دانلود کرده بود، و 1.5 گیگ هم دانلود شده بود!
امشبم تست میکنم خبر میدم
حالا دوستان من میخوام حداقل 150 کیلوبایت سرعت داشته باشم کدوم طرح نامحدود بخرم خواهشاً سریع تر جواب بدین