اقا حمید این امپ و قیمت دارین تو این رنج با بودجه 700-800 تومن چه امپی بگیر؟RS 100c4
میخوام به یه دست کواک vibe + 2دست کامپ وصل کنم که یه دستش حتما hsk 165 که جلو میندازم
اقا حمید این امپ و قیمت دارین تو این رنج با بودجه 700-800 تومن چه امپی بگیر؟RS 100c4
میخوام به یه دست کواک vibe + 2دست کامپ وصل کنم که یه دستش حتما hsk 165 که جلو میندازم
سلامنقل قول:
اول بحث هزینه پیش روتونه که فرمودید حداکثر 2500؟
اولین قدم خرید پخشه...
8019 خیلی گرون شده....
7056 الان حدود 550 تومنه و پنلش جدا میشه
حدود 300 تومن هم هزینه اکسسوری و نصب میشه .
حدود 1700 باقی میمونه برای کامپ ها / امپلی استریو / ساب / امپ مونو
spx177 قیمت هر جفتش 650 تومنه!
اگر بیشتر نمیتونید هزینه کنید بهتره بیخیال الپاین بشید یا اینکه تیکه تیکه برید جلو و کم کم خریداری کنید
هرتز و گلایدن و....
اون ep4x رو با کامپ spx177r/mx165/rs165 تست کردم/کیفیتش حرف نداشت و بنظرم انتخاب خوبیه برای یه سیستم کیفیتی ...
اگر شرکت ستmx ادیو سیستم روداشته باشه اونم انتخاب خوبیه و به بودجتون میخوره .
در مورد باکس هم یه پورتد با تیون بالا خوبه و باکس هم نمیتونه هر شکل یا ابعادی داشته باشه
با خودشون صحبت کنید کاملا راهنماییتون میکنن
سلامنقل قول:
بدون شک Co 609 از هر دو سرتر هست.
قیمت قبلش 1.027 بود. الان نیست.نقل قول:
تو این رنج فغلا چیزی به نظرم نمیاد. بازارم تقریبا خالیه.باید صبر کنید تا اردیبهضت تا مجددا بار برندها برسه.
آقا حمید جواب ما چی شد؟ SQX165 و RS165 قیمتاشون چنده و کی میاد؟ اینها یا mx165 با آمپ 8604 خوب در میان؟ و اینکه چرا معمولیش نیست و slim , dual دارن؟
آقا حمید بار برندها که میرسه چیا داره؟ کامپهاشو آمپهاش؟
سلام
یه 9887 آلپاین هست دست دو میارزه 750 بابتش پول بدم یا نه ممنون میشم راهنماییم کنیم
سلامنقل قول:
قیمت قبلشون
sqx 735
rs 560
mx360
dual دو عدد ووفر اضافه داره
slim نسخه جمعو جور تره و برای رودری خوبه چون مگنتش کوچک تره
سلامنقل قول:
حسین جان فرمودند.
بارشون که نمیدونم ولی یه نفر از دوستان ازشون سوال کرده گفتند نهایت تا اواخر اردیبهشت
به نظر من هم حیفه با 8604 بسته بشن بهتره با آمپهای خودشون ببندی.
MX165 و RS165 رو با ML 75.4
SQX 165 و RS 165 با RS100C4
به نظر من ارزش نداره مگر اینکه واقعا کم کارکرد باشه.جعبه و متعلاقتش هم تکمیل باشه.نقل قول:
مرسی. نفرمودین واسه 1260 infinity چه آمپی مناسبه؟نقل قول:
سلام
من را راهنمایی کنید برای خرید باند !!!!!
من میخام باند بخرم
اول کمک کنید که باند خربزه ای بگیرم یا باند عقب ( داخل در )
با حدود 200 تومن چه باندی بگیرم
آیا فیوژن باند خوبی است ؟
سلام آقا حمید
آمپلی های gladen بهتره یا mosconi ؟ کاری به توانش ندارم یعنی مثلا xl150c4 بهتره یا one 120.4 ؟
چه تفاوتی بین آمپهای سری as و one هست؟
آمپهایی که dsp دارند چه قابلیت اضافه ایی نسبت به آمپهای دیگه دارند؟
با قدردانی فراوان از زحمات شما
سلام دوستان.برای تغییر سیستم صوتی سمند EF7 به نظرتو چی بخرم با هزینه 600-700 تومن.از پخش فابریک خودش میشه استفاده کرد یا باید اونم عوض بشه؟ ممنونم از راهنمایی تون.
آقا حمید و آقا حسین ممنون ولی آمپهای گلیدن و ماسکونی فقط چند مدل محدود هست و بودجه هر کسی نمیرسه بهش! در کیفیتش شکی نیست ولی واقعاً بودجم به اون مدلا نمیرسه. چند برند دیگه ارزونتر که جواب داده باهاشون رو معرفی می کنید؟
ُسلامنقل قول:
ارزون تریم مدل ها
kenwood 8601
jbl gto 601
قیمتشون بین 300 تا 350
سلامنقل قول:
هرتز ep4x
هرتز hdp4
ادیو سیستم ml75.4
کنوود x41
پایونر 8604
جی وی سی 9004
ادیسان sr4
ام تی ایکس rt 50.4
و .........................................
شما اول باندتون رو مشخص کنید بعد براش امپلی تهیه کنید.
ماسکونی ارزون ترین سری 4 کانالش 1350
گلایدن ارزونترین سری rs 4 کانالش 1050
سلام دوست عزیزنقل قول:
با 200 تومن تفاوت انچنانی توی صدا ایجاد نمیشه
یه مدل شرکت جی وی سی یا کنوود بود ولی گرون تره 200 تومنه دوستان تست کردن و از نتیجش راضی بودن
تو صفحات قبل بگردید مدلشو پیدا میکنید
(از حمید اقا هم میتونید بپرسید hamidr15)
فیوژن هم به احتمال 99% مارک متفرقه و اصلا پیشنهاد نمیشه
سلامنقل قول:
پخش خودش rca میخوره ؟ اگر میخوره میشه استفاده کرد (فکر نکنم بخوره!:n02:)
پخش کنوود u456 قیمتش حدود 270 / بهترین گزینه برای بودجه شماست ....
3 جفت خروجی ار سی ای داره
امپلی پایونر 3602 یا jvc3202 یا m526 kenwood (جی وی سی کیفیت بالاتری داره )
کواکسیال هم jbl gto 938 و ....
تو این رنج برای کواکسیال سمت پایونر و کنوود نرید .
شما میتونی از 7158 جی وی سی یا همون جی بی ال که حسین جان گفتند و ... استفاده کنید ولی اگه میبینی پول میاد دستت الان نخر و صب کن یه ست آدیو سیستم با پخش کنوود ببند انوقت صداش حالت رو جا میاره که اون حدودی باند و آمپ و پخشش در میاد 1500
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام آقا حمید
قول میدم این سوال آخرم باشه
میشه زحمت بکشین sql165 را با zeropro 165dc و zeropro165pp مقایسه کنید 165pp با توجه به قیمتش ارزش خرید داره؟ چه چیزی بیشتر از sql داره؟ اصلا فرق pp با dc چیه؟
سری zero کلا 3 اهمی است، با چه آمپی درایو میشه، چون هر چی امپ دیدم فقط توانشون توی 4 اهم و 2 اهم نوشته شده
کامپ با توان 150 وات 2 اهمی با کامپ با توان 150 وات 3 اهمی فرق میکنه؟
سلامنقل قول:
به نظر من اگر بیس خوب میخواهید باید اسپیکرتون بیضی باشه. تو رنج قیمتی که فرمودین هلیکس مدل E69X رو میتونم براتون 235 تومن بگیرم.
از نظر طراحی و متریال و ساخت به نظر من ماسکونی بهتر هست .کلا خط تولیدشون یه جورایی Hi-End هست.ولی گلیدن هم خوبه.نقل قول:
آمپ XL150C4 رو برای کامپوننتی مثل SQL165 بهتره انتخاب بشه که قدرتی هست. ولی One 120.4 رو با Zero165 میبندن.
اون مدل DSP دار رو من ندیدم.ولی به مراتب کیفیت صدای بهتری از معمولیش داره.چون پروسسور داخلی بهش اضافه میشه.
خواهش میکنم ومن در حد سواد و تحربیاتم در خدمتتون هستم.نقل قول:
کامپوننت SQL از نظر بسگت تقریبا با Zero یکی هستند. اما تفاوت اصلی تو متریال و پارامترهاشون هست.حنس ووفر Zero Pro از نوعی کاغذ هست که توسط شن و ماسه پوشش داده شده.یه جنس خاصی داره حالت چسبناک هست.ولی جنس ووفر SQL از فیبر کربن هست.
تو کراس اوور هم متفاوت هستند. مثل کراس zero pp یه کراس واقعا حرفه ای هست که باید چند رو نشست روش فکر کرد.تا 3000 مدل میتونه تغییر در صدا ایجاد کنه.
تیوترهاشون هم با هم فرق میکنه.FS SQL 1580Hz هست ولی FS zero 800-860Hz هست.
در مورد امپدانسشون بله اغلب 3 اهمی هستند و قدرت مورد نیازشون رو به راحتی از آمپلیفایرها دریافت میکنند.بهترین آمپلیفایر برای zero pro طبق استعلام که توسط یکی از عزیزان فروم داشتیم Mosconi AS 200.4 هست.
در مورد امپدانس اسپیکرها هم فقط برای ذریافت قدرت بیشتر از آمپلیفایرها طراحی میشن.پس امپدانس 2 اهم قدرت بیشتری رو نسبت به امپدانس 3 اهم از آمپلیفایر دریافت میکنه.
ببخشید میخواستم ببینم نظرتون در مورد پخش کنوود 7016 چیه؟
سلام حميد جان من چند روزه تيوترهام تو بعضي از آهنگها و فركانسهاي خاص خش خش ميكنند ! ولي تو خيلي از آهنگها اين مشكل رو ندارند ؟
بيشتر تو آهنگهاي musical و بدون بيس !
سلام خدمت همه دوستان :n16:
نبودم یه چند روزی درگیر بودم ولی امروز اومدم کل اون 10 صفحه ای که نبودم رو خوندم :n02:
اقا حمید یه مطلب گفته بودن درمورد کیفیت ساخت قابی که روی co609 قرار میگیره و پیچ میشه
منم باهاشون موافقم اخه حواسم نبود یکی از پایه هارو شکوندم :n27: البته فعلا چسبوندمش
اقا حمید احیانا اگر شرکت از این قاب ها اضافه داشت بهم یه خبر بدین صد درصد خریدارم با هر قیمتی که باشه
دوستان هم اگر دارن قیمت بدن من میخرم
حیفه این co609 هست
ینی من اگه یه زمانی بخوام کل این سیستم رو عوض کنم عمرا اگه بفروشمش! شاید هدیونیت رو بفروشم ولی خداییش امپ و کواکسیال رو اصلا دلم نمیاد ردش کنم
یجورایی رابطه ما شده رابطه پدر فرزندی :n02:
سلام دوستان....ممنون میشم کمکم کنین.
من یه پخش با کیفیت و خوب میخوام واسه 206 ام.دو تا باند پایونیر هم دارم(6973) ولی خیلی واسم مهمه ضبطم خوشگل باشه و صفحه نمایش قشنگ و بزرگی داشته باشه و در ضمن رنگ منوش هم به نارنجی بخوره که با ست led های دویست و ششم مچ بشه....
کیفیت و زیباییش واسم خیلی مهمه ...رنج قیمتم حدود ششصد اینا هستش.
متشکرم
این پخش های مکسیدر خیلی مزخرفه ؟
دوستان عزیز بنده یه ضبط پایونر مدل 7450SD دارم میخوام باند و آمپلی فایر ببندم رو 405. بهم باند اینفینیتی کاپا 693.9 معرفی کردن به نظرتون با چه آمپلی فایری درایو کنم ؟ 500 تومن بودجه برای باند و آمپلی در نظر گرفتم.ساب نمیخوام بندازم خوشم نمیاد. راسته میگن آمپلی پایونر با کنوود بدرد نمیخوره؟
سلام بر آقا حمید
آقا حمید به نظر شما منطقیِ که 12w3v3 رو با SQX 12 عوض کنم؟
تو خوب بودن JL شکی نیست صدای اون گلیدن هم نشنیدم اما زیاد ازش تعریف میشنوم یا SQX 10
سلامنقل قول:
کنوود انتخاب بهتریه تو این رنج قیمت!
8019 گیر بیارید عالیه از همه نظر .
سلامنقل قول:
با 140 تومن میشه پخش مارک خرید(پایونر و کنوود)
دیگه چرا رفت سمت مکسیدر ؟ باز مارشال بهتره مکسیدره و حداقل نمایندگی و گارانتی داره
سلامنقل قول:
کا پا کواکسیال کیفیتیه و انتخاب خوبیه .
امپلی پایونر 5602 خوبه .
در مورد مچ شدن صدا هم ممکنه در بعضی موارد بد بشه و یه جاهایی هم خیلی خوب !
بهتره برید براتون تست بگیرن .
[QUOTE=hoseinsps;8188942]سلام
کنوود انتخاب بهتریه تو این رنج قیمت!
8019 گیر بیارید عالیه از همه نظر .
ممنونم از پاسختون.متاسفانه من زیاد وارد نیستم ولی اینا میدونم که پایونیر از کنوود خیلی بهتره. من ترجیحا پایونیر میخوام، یه ضبط پایونیر که هم خوشکل، هم مقرون به صرفه و هم پانل بزرگ داشته باشه ..ممنون میشم اگه چند مدل بهم معرفی کنین.
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم، ضبط هایی که LCD دار هستن مثلا مدل های پایونیر کیفیت صدای خوبی هم دارن؟
متشکرم
سلام دوستان اینجا کسی آدیو سیستم CO609 و MC609 نصب کرده صداشو بشنوم؟ (از تهران)
[QUOTE=amir504;8189362]سلامنقل قول:
اگر پایونر انتخابتونه مدل های زیر رو بهتون تو این رنج قیمت پیشنهاد میدم :
9550sd قیمت حدود500
7350 قیمت حدود 480
9450ub قیمت حدود 550
من 1 سیستم تا سقف 1200000 بدون پخش میخواستم در درجه اول کیفیت برام مهمه و درجه دوم بیس مهمه اگه کامپوننتی میشناسین که بیس خوبی داره به همراه آمپلی معرفی کنید ممنونتون میشم اگه نیست که مجبورم برم سمت کواک
سلام دوست عزیزنقل قول:
کامپ بیس انچنانی نداره و حتما باید در کنارش ساب ووفر باشه ....
سلام حمید آقای گل:n16:
کواک فوکال کار کرد مدل 690 cv1 رو چند بگیرم خوبه؟
این کواک بهتره یا co609 ؟
ممنون
سلام حسین آقا
من با این مبلغ میتونم کامپ و آمپلی خوب ببندم ؟
میشه 1 سیستم خوب و مچ تو این رنج قیمت بهم معرفی کنی .
سلام، من ماشینم پراید هست و تاحالا اصلا سیستم نداشتم و هیچ اطلاعاتیم ندارم متاسفانه، میخواستم برای خرید یه سیستم با 800،900 تومن راهنماییم کنید اگر ممکنه، از صدای خیلی تمیز بدم میاد و همینطور خیلی بم، یعنی یه چیزی که حد وسط باشه میخوام، نه خیلی واضح مه خیلی بم، حالا من اصلا دیگه نمیدونم آمپلی فایر چی هست نمیدونم کامپوننت چیه و ... اگه میشه راهنماییم کنید. مرسیییی
دوست عزیز من CO609 با آمپ ۵۶۰۲ پایونیر روی ماشین ال۹۰ دارم. پخش هم کنوود ۸۰۱۹ بستم. اگه خواستید هماهنگ کنید. در خدمتم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
پخش خوبی بود.متاسفانه تو چند سریه آخر مشکل پخش با USB پیدا کرده و توصیه نمیشه برای خرید. جاگزین اون 7056 هست که فوق العاده بوده تا الان.
اسپیکرتون چی بود؟نقل قول:
هر دو تیوتر؟
سلام اسفندیار خان گل. احوال شما.نقل قول:
در خوب بودنJL منم شک ندارم. ولی متاسفانه من شخصا صدای این مدل رو که شما دارید نشنیدم.اما SQX 10VB رو با ماسکونی One 120 شنیدم واقعا عالی بود.من تصور میکنم SQX12 VB با توجه به باکس فابریک و طراحی بسیار خوبی که داره میتونه از نظر کیفیت و قدرت کاملا شما رو راضی کنه.خودم هم خیلی علاقه دارم داشته باشمش.:n12:
محمد خان که فرمودن من هم یکی از دوستان رو 206 داره با ماسکونی As 100.4 منتها فعلا از رو ماشین باز کرده و استیج عقبش الان یه آدیو سیستم MX 10 تو باکس سیلد هست. اگر مایل بودید باید باهاش هماهنگ کنم اون رو هم بشنوید.ولی CO رو در حالت بریج اگر بشنوید خیلی حجم صدای بیشتری و بیس کوبنده تری داره. البته باید حواستون به گین باشه تا صدمه نبینه.نقل قول:
همانطور که حسین جان فرمودند کامپوننتهای تا 100 وات خیلی توانائی بیس رو ندارن.ولی کامپوننتهای 150 واتی چرا بیس و مید بیس قوی دارن ولی مسلما هزینه آنها بالا و به الطبع آمپلیفایر در خور خودشون هم لازم دارند.نقل قول:
ماشینتون چی هست؟
فوکال کاملا کیفیتی هست.قیمت رو ندارم چند گفتن؟کارتن داره؟نقل قول:
CO هم کیفیت و هم قدرت رو با هم داره.
پخش رو 7056 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 برای شروع میتونه گزینه مناسبی باشه .نقل قول:
حمید خان پخش7056 قینتش چنده؟
فوکال کاملا کیفیتی هست.قیمت رو ندارم چند گفتن؟کارتن داره؟
CO هم کیفیت و هم قدرت رو با هم داره.
سلام حمیدجان،واقعا از وقتی که برای جواب دادن میذارید ممنونم. انشاءالله همیشه موفق و شاد باشید:n12::n12::n12:
قیمت رو بین اگه اشتباه نکنم 200 گفت.
آیا اگر روی ضبطی ( پایونیر ) که دوتا بلندگوی پایونیر 9570 و یه امپلی فایر پایونیر بهش وصله بیای سوکت بلندگوهای اصلی فابریک ماشین رو هم بهش وصل کنی از کیفیت صدای بلندگو های پایونیر کاسته میشه ؟
آیا این کار اسیبی به باطری و یا ضبط و قسمته دیگه میزنه ؟
همانطور که حسین جان فرمودند کامپوننتهای تا 100 وات خیلی توانائی بیس رو ندارن.ولی کامپوننتهای 150 واتی چرا بیس و مید بیس قوی دارن ولی مسلما هزینه آنها بالا و به الطبع آمپلیفایر در خور خودشون هم لازم دارند.
ماشینتون چی هست؟
حمید خان 206 تیپ 2 دارم این کامپوننتی که شما فرمودی میشه مدل و قیمتش رو به همراه آمپلی بگی تا بدونم توانایی خریدشو دارم یا نه؟
حمید خان این مدل هلیکس Esprit E69X به نظر شما چطوره؟ در حد 690 هرتز کیفیت داره ؟