نقل قول:
باز کلاس تگ ها رو گذاشت
Printable View
نقل قول:
باز کلاس تگ ها رو گذاشت
ها بیکارم دیگه , بلاخره باید یه کاری بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ايول كلاسنقل قول:
---------------------------
اين همه حرف زده شد
ولي عملي در كار نبود
دوستان وعده كردن بالاخره !!!!!؟؟؟؟ :دي
فعلا که خیلی ها منصرف شدن!! (یکیش منم)
مگه غیر از شما کس دیگه ای هم بود ؟:دینقل قول:
فعلا که خیلی ها منصرف شدن!! (یکیش منم)
نه جدی برام عجیبه داریم پیشرفت میکنیم , قبلا دو تا بودن حالا شدید 3 تا !!
جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اه آقا چه زشته بدون کاربر فعالی ID من . برید همه اعتراض کنید خدایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلن نمیاد بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خیلی هم بهت میاد الان به معنای واقعی کلمه بی سر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آواتور بی سر..آیدی کچل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نمکی نون خشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این تاپیک ما اصفهانی هاست اینجا پست نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اولا که همه جای ایران سرای من است:40:هر جا بخوام پست میدم :27:..بعدشم من انقدر اصفهان دوست و رفیق دارم که بگم خودمم اصفهانی ام :31:
در ضمن حیف که آدم با جنبه ای هستم وگرنه میگفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..چقدر مهمون نوازید شما !! دفعه ی بعدی میای تهران..اگه تحویلت گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..ولی خب من که آدم بی جنبه ای نیستم پس نمیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باز پست داد
ببین عزیزم کل ایران یه طرفه و اصفهان هم یه طرف پس نمیتونی اون جمله رو بگی اوکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا اگه بیشتره 2 تا دوست داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بگو توروخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]