باید با موس طرفی رو که می خای دروازه بان بپره رو نشون بگیری!نقل قول:
Printable View
باید با موس طرفی رو که می خای دروازه بان بپره رو نشون بگیری!نقل قول:
فبفا ١٤ اومده كه واسه فروشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اخر تابستون میاد!نقل قول:
دوستان چطوری توی بخش career که یه بازیکن میخواد از تیمم جدا بشه رو نگه دارمش؟
ببخشيد براي استحكام دفاع خودم(رئال) چكار بايد كنم ؟ نمي خواهم بازيكن جديد بخرم از نظر تاكتيكي كمكم كنيد.:n19:
دو حالت داره یا طرف کلا میگه میخوام برم و اگه توی اون نقل و انتقالات نفروشیش خود مسئولان تیم یا همون board بازیکن رو از اخر با یه قیمت پایین به یه تیم که میخوادش میفروشن و کاری هم از دست تو بر نمیاد مگه خودت قبل از مسئولین با قیمت خوب بفروشیش . این حالت کلا نمیتونی نگهش داری . مثلا من ادریان رو داشتم که 86 شده بود اورالش یه دفعه گفت میخوام برم و اگه نمیفروختمش به زور میرفت که 70 میلیون بیشتر بهم نمیرسید ولی خودم با 110 میلیون دلار به من سیتی فروختمش .نقل قول:
حالت بعدی زمانیه که طرف از عقد قرارداد دوباره کنار میکشه و میگه اخر قرار دادم میخوام برم از تیم که خیلی زودتر از اون تصمیم میگیره بره . توی این حالت میتونی طرف رو نگه داری . یا با روحیه دادن بهش یا با پشنهاد دوباره با حقوق خیلی خوب . بعضی وقتها بازیکنهایی هم که دوست ندارن به تیمت بیان رو حقوق خوب بهشون بده با کله میان .
البته یه حالت دیگه هم هست .
الان دو شبه که خیلی واسه انلاین بازی کند شده...مال شما ها هم اینطوریه دوستان گلم؟
راستی چرا تو برخی بازیا میشه تعویض کرد و تو برخی نه
از من که اصلا به Ea وصل نمیشه:n08:
من که از همون اول یه فیفای خوش از گلوم پایین نرفته . فقط دوستانه میتونم بزنم اونم با بعضی ها .نقل قول:
دوستان برای آپ دیت کردن ترکیبها و بازیکنهای جدید که واسه تیم ها اومدن برای ایکس باکس آنلاین چطوری باید انجام داد؟