[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
پیشنهاد شما از headphone های over ear چیه که 3.5 باشه میکروفون داشته باشه و کلا کیفیت و بیس عالی داشته باشه تا حدود 200 دلار ممنون
نگفتین razer kraken pro و razer chimera 5.1 چطورن؟ خیلی ممنون
سلام.نقل قول:
فول سایز میکروفون دار که سراغ ندارم. در مورد هدفون های گیمینگ اطلاعات ندارم.
اما اگر هدفون فول سایز تا 200 دلار بخواهید مدل های نیمه حرفه ای و حرفه ای مثل Audio-Technica M50 و Sennheiser HD518 و Sennheiser HD558 مناسب هستند که کیفیت عالی دارند فقط تنها مشکل این است که این مدلها (و تقریبا" تمام فول سایز های گران تر) برای درایو (راه اندازی) شدن به Amplifier هدفون نیاز دارند و با iPod و کارت صدای کامپیوتر نمی توان از تمام توانایی آن ها استفاده کرد و حجم صدای بالایی دریافت نمود به همین دلیل پیشنهاد من خرید مدل های Portable و In-Ear است.
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:من ههم 1 چرخی زدم تو اینترنت، و نتایجی حاصل شد:نقل قول:
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35.
اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
اگر می خوایی سریع کارت راه بیفته، این رو بخون:
بعد ریویوی هرکدوم رو خواستی جدا بخون.
این هم 1 نگاهی بنداز:
این نصیحت های بالا از دید یک کسی بود که بازی براش مهمترینه
اما اگر دنبال اینی که کیفیت صدای خیلی خوبی بگیری و در اصل از دهن کسی نصیحت بشنوی که هم به کیفیت صدا اهمیت می ده و هم می خواد صدای دالبی بشنوه، پیشنهاد اینه که 1 هدفون خوب بخری، بعد یک دستگاه برای مجازی سازی صدای Surround تهیه کنی، چیزی مثل این:
ولی خب قضیه اینه که توی این حالت، هزینت به وضوح بیشتر از 200 دلار می شه.
اونوقت بهت توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی:
به هرحال، در نهایت با همۀ اوصاف، من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می کنم.
بین akg k450 و sony ez300 ایا سونی بصرفه تر نیست ... با این تفاوت قیمت زیاد؟
سایت testfreaks هم ارزیابیش نشون میده کیفیت ثدای سونی بهتره ..
دوستان من برنامه های آموزش زبان با موبایلم گوش میدم. مشکلی که دارم اینه که این هدفن فعلی صداش بلند نیست و خیلی جاها اصلاً نمی فهمم طرف چی داره میگه! یه هدفن میخوام که صداش بلند و شفاف باشه که بتونم از این برنامه ها استفاده ببرم. تو رنج 100 الی 150 چی میتونم بگیرم؟
ممنونم
سلام
من یه هندزفری برای مکالمه میخوام که بی سیم باشه( بلوتوث یا ... )
برای گوشی سونی ( T )
و یه سوال :استفاده از این نوع هندزفری ها در مصرف باطری چه قدر موثرهست؟
:n16:
ممنوننقل قول:
یعنی اگه من یه هدست مخصوص موزیک بگیرم و یک amplifier وردارم، میتونم صدای dolby digital یا 7.1/5.1 surround داشته باشم؟
یکی هم این که کارت صدای من creative sound blaster cinema ـست! کافیه؟ یا باید کارت صدای دیگه بگیرم؟
مثلاهمین mixamp astro رو میتونم با یه هدست دیگه داشته باشم؟
این astro a40 عالیه اما بیسش ضعیفه!
میشه یه هدست موزیک کیفیت و بیس عالی معرفی کنید با یه amplifier خوب که 7.1 surround رو پشتیبانی کنه؟ من قسمت 7.1 ـش رو برای PC میخوام! و قسمت stereo ـش رو برای موزیک روی آیپادم :n06:
کی هم این که اگه میشه در دسترس باشه! مثلا همین A40 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
ممنون
نه هر آمپلیفایری. از همون هایی که لینکش رو دادم. از اونهایی که با هدفون های مخصوص بازی می دننقل قول:
گفتم که اگرهمونطور که گفتم، بله می تونی یدونه هدفون خوب بخری، بعد با mixamp astro و با همین کارت صدات، صدای دالبی دریافت کنی.نقل قول:
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35. حالا اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
این a40 من فکر کنم بیسش نسبت به خیلی هدفون های موزیک قوی تره. ولی به هرحال همونطور که گفتم، می تونین 1 هدفون برای موزیک بخرین، بعد با یدونه از همین mixamp astro.
ولی خب قضیه اینه که من هم نفهمیدن که شما آخر سر چقدر می خواین خرج کنین، شما بودجتون رو به دلار اعلام کردین که من فکر کردم از اونور آب می تونین تهیه کنین. توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.
اگر صرفاً موزیک بخواین، انتخاب هدفونی مثل audio technica m50 هستش که توی ایران به صورت ناجوانمردانه ایی بالای 800 هزار تومان می فروشن
در ضمن توجه داشته باشین که اگر هدفون برای موزیک بگیرین، اکثراً میکروفون ندارن
ممنون مثلا همین Astro a40 + mixamp تو ایران هست؟نقل قول:
مثلا razer نمایندگی داره تو ایران!
از ریزر مدل خوب میشناسین، من هدفم بیس بیتس و کیفیت خوبه! البته + میکروفون و دالبی 7.1
تو ایران چی میشه تهیه کرد؟
در حد 600 تومن؟