صندوق هزینه داره؟نقل قول:
Printable View
صندوق هزینه داره؟نقل قول:
رفقا از طریق بانک پاسارگاد میشه حق بیمه تامین اجتماعی رو بصورت اینترنتی پرداخت کرد؟
نه بخاطرشناسه خاصی که داره از بانک ملت ورفاه میشه اما خود بیمه عمر پاسارگاد مشکلی ندارهنقل قول:
اره عزیز هزینه داره قرارداد میبندن باشما.همه جاهم صندوق ندارن یسری شعبه های خاص ومرکزی که بزرگتر هستن دارن معمولا تهران بیشتر هستنقل قول:
مثلا با عابربانک صادرات نمیشه به باجه های ملت مراجعه کرد و باشناسه مخصوص پرداخت؟(جدیدا بانک ملت دیگه فیشی نمیگیرن یه شناسه دادن که اونجوری پرداخت کنیم .واسه ما رو ملت میگیره) بعدش این شناسه ها هرماه تغییر میکنه یا مخصوصا هر بیمه شدس؟نقل قول:
مشکلی ازنظر نوع کارت نداره فقط سیستم پرداختی بهتر هست که ملت و رفاه باشه چونکه اینا زودتر پول رو به حساب بیمه میریزن وشما جریمه نمیشید.من چون دفتر پیشخوان هستم ومیبینم بهتون دارم میگم که از خودش بدین دردسرکمتری دارید
اره هرما تغییرمیکنه چونکه هرماه شمالیست جدید میزنید
سلام در این صورت روزشمار تعلق می گیرد ولی فقط برای سال دوم چون سال اول به اتمام رسیده است(کلا هر وقت بعد از تمدید بگیرید روزشمار تعلق می گیرد)نقل قول:
با سلامنقل قول:
می تونید یه حساب ارزی باز کنید و ارزتون رو به اون حساب واریز کنید(سعی کنید بانکهای معتبر مثل ملی ملت صادرات )این کار رو انجام بدید
صندوق امانات هم می تونید بگیرید منتها ازتون هزینه می گیرن بسته به نوع صندوق که انتخاب می کنید(کوچک متوسط یا بزرگ) ازتون هزینه می گیرند البته هزینه اش سالیانه هست فکر کنم برا متوسط سالی 60 هزار تومان باشه
با سلامنقل قول:
طبق قانون بانک مرکزی کارت به کارت از طریق دستگاه کارتخوان غیر قانونی بوده و بانکها این گزینه را از روی دستگاه حذف کرده اند
سلام.
همراه بانک ( موبایل بانک منظورم) بانک دی و ملی رو کسی داره ؟
اینا سیستم پایا و کارت به کارتشون فعاله؟
آخرین باری که تست کردم کار نمیکردن.