دوست عزیز اینجا برای LoL هست نه WoW :n11:
Printable View
دوست عزیز اینجا برای LoL هست نه WoW :n11:
اقا به نظرم خودمم باید بن شم بد اموزی دارم:n02: بعد چرا زندگی جغدی رو شروع کنی مگر چه قدر می خوای بازی کنی از ساعت 6 بشین تا 8زیاد هم هست. اخه hm741من میدونم مشکلت چیه امروز شاید برنامه رو برات بیارم تو هم بشینی(گرچه می دونم خودت اول از همه گرفتیش عشق و حالت هم کردی):n06:بعد یه پیشنهاد هم داشتم به مسولین سایت کاشکی اجازه بدین پست ها خدمونو خودمون پاک کنیم هم سنگین تریم هم اینکه شما به زحمت نمیفتین:n01:بقیه ی دوستان هم خودشونو قاطی مشکلات منو hm741نکن لطفا(ما با هم رفیقیم به این شکلی که میبینین :n11:):n27:امروز دو دست بازی کردمهر دو دست باختم (بدون لگ با پینگ 200:n28:):n07:در ضمن گفتم بقیه گناه دارن شاید دلشون بخواد بازی کنن پست ها رو دادم از الان دیگه اگه حرفی از من در مورد اون مسائل شنیدین :n22:وقتی اینترنت درست شه من خودم با دست های خودم خودمو بن میکنم(ما که به غیر از صبح بقیه ی روز سرگرمی نداریم هی اینه دیگه):n08::n09::n10:با تشکر از نظرات فوق العاده سازنده ی شما:n11:بعد من چند تا سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد):n13:چهار ،پنج روز پیش هم فکر کنم 20:30 در مورد اینترنت گفت البته خودم ندیدم از دیگر دوستان شنیدم:n29:حالا حالا دستا بالا .... قافیه رو داری:n06:
من فک کنم تا وقتی 4.2.2.4 تایم اوت بده میشه از اون برنامه هه استفاده کرد . می گم زندگی جغدی آخه صبح اصن حال نمیده آدم کسل حوصله نداره من خودم امروز صبح وصل شدم ها اما حسش نبود بازی کنم . بازی شب می چسبه با برو بکس نه تنهایی کله صبح :n02:
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم:n08:میگم یه post boostایجاد کنین(مثل اکس پی بووست تو لول)هر یه پستو 10 تا حساب کنه فورا به درجهی آخر فروم باز نائل بیایم به جاش شارژ همراه اول و ایرانسل بگیرین یا 1000 تومان برای یه روز یا 4تا پست بگیرین:n20:خیلی خوب میشه:n10:
وای این Darius چه باحالهههههههههههههههههههه مخصوصا اون اسکیل w . امکان نداره W>R رو بزنی طرف نمیره . مردنش 100% تظمینی ا !
فری چمپ های این هفته خیلی خوبه! شانس نداریم که! حالا هفته بعدم چمپ جدیده فری میشه! :n14:
آقا خب این راهاتونو به ما هم بگید! پیام شخصی ای چیزی! خدا رو خوش نمیاد شما بازی کنی کیف کنی ما اینجا سماق بمیکیم! :n02:
دوستان پینگ های کشور های اروپایی:180-300 (بهترین:n19: ) هلند و یونانو ایتالیا (خودم 200 گرفتم:n02:) پینگ امریکا(مرگ بر امریکا (جهت روشن کردن موضع)):300+یه عالمه قطعی (البته مال من اینطوره) :n27: پینگ آسیای شرقی اصلا حرفش رو هم نزن:بالای 500(600-تا الی اخر ماشا ال...)پینگ کشور های عربی هم مثل اسیای شرقی:n09:پینگ روسیه برای من کاملا تایم اوت:n03:
واااااااااااااااای بچه هاااااااااااااا درست شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددد.....:n04:
همه بریزین تو بازی....
تشکر کنین بابت این خبر توووووووپ :n19:
کشتمت اگه سر کاری باشه :دی من الان می تستم xDنقل قول:
واییییییییییییییییییییییی یییی منم فک کنم درست شدههههههههههههههه . براه من دیگه نزد attempting to recconect . وقت نداشتم بیشتر نگه دارمش تو بازی مجبور شدم دی سی کنم . اما مثل قبل اونطور سریع قطع نشد !!!!!!!!
تبریک تبریک همه گی :دی امیدوارم همینجور سالم بمونه
-----------------
خخخخخخخخخببببببببببببب . بازم attempt tor ecconect زد . اما بعد 3 دقیقه . به قول دوستمون جای شکرش باقیه
درست شد بیان بازی :n02: