۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy میزنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک میکنم رمِ من عوض شده باشه :-؟
۲
-موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی) چون در حالت معمولی که با کتابم باد بزنی خنکتر میشه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فنها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکشهای لپ تاپ.
۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو میکردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف میکنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی بهتر بود.پیشنهاد میکنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.