الان این اسکول بازیا چی مخابرات از خودش در میاره؟ خوب مثل بچه ادم هم همون 512 رو بده دیگه یعنی چی میبنده رو 256ولی سرعت 55 میشه!نقل قول:
پ ن : هنوز لیست قیمتا مشکل داره و 512 یک به ده توش نیست !!!!
Printable View
الان این اسکول بازیا چی مخابرات از خودش در میاره؟ خوب مثل بچه ادم هم همون 512 رو بده دیگه یعنی چی میبنده رو 256ولی سرعت 55 میشه!نقل قول:
پ ن : هنوز لیست قیمتا مشکل داره و 512 یک به ده توش نیست !!!!
فکر نکنم 512 یک به ده را بدن چون به صرفشون نیستنقل قول:
اما حداقل از فردا و پس فردا دیگه هر کی شارژ کنه مشخص میشه سرعت ها چطوره . حیف که اکاننم 16 روزش مانده و گرنه همین الان یک 256 یک به 10 پر میکردم ببینم سرعتش چطوره
عزیزان از فردا هر کی هر نوع سرویسی گرفت حتما یک عکس از سرعت دانلود تنها با نرم افزار IDM بگیره و با ذکر نوع سرویس روی سایت بزاره
سلام
لطفا يكي از دوستان لينك ليست قيمتهاي مخابرات شهر كرمانشاه رو بذاره ممنون
مخابرات هنوز به فناوری پیشرفته ارائه سایت کامل برای ADSL نرسیده و فقط نهایت زورش رو زده تونسته یه صفحه برای شارژ انلاین درست کنه که وقتی میبینیش یاد صفحات 10 سال پیش میفتی!نقل قول:
قیمتها هم بچه ها از اطلاعات شخصیشون که از همون صفحه شارژ بدست میاد میگن .... والا هنوز لینکی برای قیمتا وجود نداره
آقا من رفتم شارژ کنم گفتن حجمی شده ! خالا 512 5 گیگ گرفتم فعلا . سرعت دانلود همونه ؟ باید زیاد شه طبیعتا
حالا سایتی داره که بدونیم چه قدر مصرف کردیم ؟ ساعات رایگان چی ؟
منم 512 10 گیگ شارژ کردم سرعت دانلود رو 120-140 هستشنقل قول:
آقا من رفتم شارژ کنم گفتن حجمی شده ! خالا 512 5 گیگ گرفتم فعلا . سرعت دانلود همونه ؟ باید زیاد شه طبیعتا
حالا سایتی داره که بدونیم چه قدر مصرف کردیم ؟ ساعات رایگان چی ؟
از اینجا چک کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابگر الان یه سرویس 256 ویژه داره که یک به ده باید باشه و 17 تومن میده
یه سرویس عادی 256 داره که یک به 8 باید باشه و 39500 میده!!!!
و سرویس های حجمی هم 256 نداره و 512 رو دو گیگ گذاشته با قیمت 16تومن
هر گیگ اضافه هم 3500
البته قیمت 3 گیگ میشه 9 تومن برابر با مخابرات
اینها اطلاعات مربوط به حسابگره!
در حالی که سرویس 1 به 5 مخابرات 29500 قیمت نوشتن فعلا که طبیعتا خیلی بهتره از نظر قیمت و اشتراک
من کاری با تعاریف اصطلاحات ندارم
بلکه صحبت های رایج رو استناد می کنم و اون چیزی که هست
پس لطفا کسی نیاد کلاس درس برا منم بذاره....
اما مخابرات سرویس یک به هشت 256 ، تا 31 کیلوبایت تقریبا میکشه
سرویس یک به 10 ، تا 25 کیلوبایت میکشه
همین الان سرویس یک به هشت 128 حسابگر تا 18 کیلوبایت میکشه
اما قیمتش 15 تومنه یعنی چیزی نزدیک 256 فعلی مخابرات
یه مقایسه قیمتی اگه برای بقیه سرویس دهنده ها باشه می تونیم تصمیم بگیریم
فقط نکته مجهول اینه که معلوم نیست سرویس دهنده های دیگه تصمیمات جدیدی نگیرن و مارو مچل نکنن وسط کار
ادامه سریال مخابرات...
این قسمت: تغییر دوباره سرویسها
در این قسمت میبینید که شرکت با اقتدار مخابرات در راستای گیج سازی مشترکاش سرویسهای نامحدود بدون اشتراک گذاری رو باز اضافه کرده و سرویهای محدود رو هم به یک نوع که با پهنای باند تضمین شده هست تغییر داده ... (در قسمت قبل دو نوع سرویس رو برای محدود داشت)
آنچه در قسمت اینده خواهید دید:
مخابرات برای سردرگم کردن استکبار جهانی علاوه بر تغییر سرویسها مشترکا رو هم به صورت رندوم تغیر میده و هرکی ممکنه یه صبح پاشه از خواب و ببینه دیگه خط نداره...
واقعا حال می کنم با این مخابرات بی درو پیکر
دیش که تماس گرفتم یه آقایی بود گفت صبح می شه شارژ کرد همون 256 یک به 10 رو
صبح زنگ زدم باز دختره می گفت نمی شه نمی شه
خلاصه بعد کلی جر و بحث کردن شماره اسمو وشماره مبایلم رو گرفته (:sq_25:) می گه زنگ می زنم
از جلوی مودم داشتم رد می شدم دیدم اینترنت وصله:sq_25:!!!!!!
رفتم تو پنل سرویس شارژ شده رو دیدم :sq_14:
اگه بدونین چی شارژ کرد دمش گرم دختر با مرامی بود:sq_22: