من هم جمعه ی خوبی رو برایتون آرزو می کنم ... شنبه اول وقت همه اینجا جمع می شیم تا به مبین نت فحش بدیمنقل قول:
Printable View
من هم جمعه ی خوبی رو برایتون آرزو می کنم ... شنبه اول وقت همه اینجا جمع می شیم تا به مبین نت فحش بدیمنقل قول:
سلام
از سید خندان کسی هست که مبین نت یا وایمکس ایرانسل داشته باشه؟
میخوام بدونم کدوم سرویسشو بگیرم ؟کیفیتش چطوره ؟!
فقط وب گردی دارم،دانلود در حد ناچیز !
نظرتونو در مورد سرویس 1 سالش چیه ؟!(مبین نت یا وایمکس ایرانسل!)
ما که از بهبود کیفیت مبین نت چیزی ندیدیم ولی کاش میشد حداقل سیستم پرداختش یکم بهتر میشد. یعنی مثلا بجای اینکه 48 ساعت طول بکشه پول بره تو حسابمون بعد زنگ بزنیم به خانوم های بخش فروش تا سرویسمون رو تغییر بدیم( تازه اگر 5 شنبه جمعه و روزهای تعطیل نباشه که مبین تعطیل باشه) میتونیستیم بصورت اینترنتی مثل شاتل کارهای مالیمون رو انجام میدادیم هم خوب میشد. گور بابای سرویس خوب بابا حداقل کاش این یچزیو درست میکردند.نقل قول:
خدمت دوستان عرض کنم از روز اولی که مبین گرفتم(10-11 ماه پیش) تا کنون این تغییرات حاصل شده:
1- پوشش در تهران خیلی خوب شده. اکثر نقاط مدم درونی جواب میده.
2- کیفیت بسیار افت کرده
3- سرویس ها گرانتر شدند
4- روز های جمعه دیگر کاملا رایگان نیست
5- ساعات رایگان بقدری سرعتتان میاد پایین که بگیرید بخوابید بهتره
6- از اون اول بخش فروش مشکل داشت تا به الان سرویستون قطع بشه دیگه وصل شدنش با خداست. 1 روز طول میکشه پول بره تو حسابشون و ...بعد جمعه باشه نیستند ، 5 شنبه ها نیستند .روزهای تعطیل نیستند. کلا بخش واریز وجه بسیار ضعیف است باید حتما زنگ بزنید به شرکت و با یک مسئول بخش فروش هماهنگ کنید. رحم تو کارشون نیست پولتونو دیر بدید یا حجمتون تموم بشه مثل شاتل بهتون فرجه نمیدهند و درجا سرویست قطع میشه
7- بخش فنیشون اوایل با سواد ر بودند ولی الان در حد همان سلام الیک جوابتو میدن و از ایرانسل یاد گرفتند میگن بررسی میشه باهاتون تماس میگیریم.
8- پینگ سرویسش افتضاح و از همه مهمتر نمیدونم چرا ولی سرویسشون با هیچ مودم وایرلسی و روتری با idevice ها سازگاری ندارد فکر میکنم این مشکل بخاطر سرعت پایین از یک کانکشن باشه
9- جدیدا قطعی زیاد داره
10- تورنت رو به کلی بستن و محدودش کردند
پیشرفت چشم گیری کردند باریکلا!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت طرح 512 مبین حال میکنین
کاشکی سرعت آپلود و دانلودم جابجا میشد
من این پست رو دادم و همچنین هیچ مشکلی ندارم باهاشنقل قول:
اتفاقا الان تهران هستم و باز هیچ مشکلی از نظر دانلود ندارم
ولییییییییییییی
واقعا از اینکه جمعه ها دیگه کلا رایگان نیست ناراحت شدم و براشون متاسف هستم
که مثل یک انسان پای حرف و قرار دادی که با من بستن نموندن
وقتی هم که زنگ میزنی مسئول فروش میگه همینی که هست
حتی یک اطلاع رسانه ای کوچک هم نکردن
واقعا کلاه بردار هستن
مثل بقیه ارگان ها دزد هستن
آقا شما هم حس میکنید سرعت دانلود چند وقتیه نصب شده؟!
مثلا مال من 62 بوده الن 30 هستش
من هم دارم با ۳۰ دانلود می کنم همیشه روز عادی روی ۱۲۰ ته!نقل قول:
یهو اینجا پکید نمیدونم چرا!؟
داشت مثل آدم کار میکرد، یه چند دقیقه ای قطع و وصل شد، حالا کلا دیگه قطعه. مودمم از همون سبزهاس که عکسش تو سایتشونه. الان یکی از چراغهاش چشمک زنه. لاگهای مودم رو هم که توی تنظیمات مودم چک میکنم، نوشته No channel found!
خب مگه میشه؟! یهو دیگه اینجا فرکانس وایمکس رفت؟!؟؟!
ممکنه مودم مشکلی پیدا کرده باشه؟! 2 روزه روشنه و داره کار میکنه. کلی خاموش روشن و اینا هم کردم، بازم چیزی پیدا نکرد...
من میگم یه زمان خاصی همگی یه فایل رو بزاریم دانلود به سرور های مبین نت فشار بیاد ببینیم چی میشه شاید ساعات رایگان برگشت
(یعنی 2-8 هم دیگه رایگان نیست؟؟)
فقط یک چیزی رو نگفتید اینکه سرعت آپلود رو بدون اشاره در سایت و اطلاع رسانی نصف کردند و این کار کاملاً خلاف قانون است.
سرویس 1 مگابیت
این هم اسپید تست خود مبین نت که دقیقاً میتونید این مورد رو بفهمید.
کد:http://10.47.22.14/speedtest