باید منتظر موندنقل قول:
Printable View
باید منتظر موندنقل قول:
دیروز مجموعه ی 28 توزیع شد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح
g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nbbb
دوستان من یکی از پیگیرهای این سریال بودم ولی...
از روزی که فهمیدم نشونه های فراماسونری توشه دیگه حس قبلی رو بهش ندارم.ازش زده شدم.از طرفی دوست ندارم حرفای منتقدا رو باور کنم از طرفی هم میبینم خوب واقعا خیلی چیزا توشه که واقعا نماد فراماسوناست.من در باره ی این ادما چیزایی میدونم ولی نه چندان زیاد و اون چیزی که به شدت در بارشون صدق میکنه همین نماد گراییهاشونه.من مهران مدیری رو دوست دارم ولی دیگه نمیتونم به برنامه هاش به عنوان یک طنز ساز اجتماعی نگاه کنم و ترجیه میدم دیگه برنامه هاشو دنبال نکنم.میدونم براتون و براش مهم نیست:31:ولی خوب تو دلم بود گفتم دیگه.
مجموعه 28 از این 4-5 مجموه اخیر قشنگتر بود...بابام دیشب وقتی 3 قسمت رو دیدیم گفت باز پنج شنبه شب بزار دوباره ببینیم...
اون جایی که رفته بودن کلانتری..سرکار نیروی انتظامی رو اذیت می کردند خیلی جالب بود..کلا خیلی عالی بود مجموعه 28
این از کی داره میاد؟!! بابا مردیم از انتظار.... الان دیدم سایتا پر شده از کلیپ های مربوطه...اقا یعنی ترکیدم از خنده ظاهرا این قسمت ۲۶ وحشتناک خنده دار بوده!!!! لعنت!! هیچ دی وی دی رام یا دیسک درایوی ندارم که ببینمش....مجبورم هر قسمت بخرم و سماق بمکم که ببنیم کی میتونم قشنگ ببینمش...
من بعد از فهمیدن این موضوع، تازه به ذهنم رسید که چرا...نقل قول:
توی پاورچین همش پدر فرهاد زنگ میزد میگفت بزی خوبه؟
توی خونشون هم بز داشتن.
توی شبهای برره هم میدون بز بود.
بخاطر این توی پاورچین بز بود که اینا نوه های همون برره ای ها بودن اونا هم به بز علاقه داشتن.نقل قول:
حالا مثلا به جا بُز ,گربه بود خوب بود؟!
بعد این فراماسونی و این مزخرفات کجای قهوه تلخ بود؟
یه مشت آدم علاف نشستن ببخشید این چرت و پرتا رو از خودشون دراوردن.یه سری آدم ساده هم سریع باور میکنن.
طرف مثلا به اسم امام زمان سایت زده و کلی هم ادعای دین و مذهبش میشه بعد رو هوا به عالم و آدم تهمت میزنه!
به نظر شما حرف اینا قابل اعتماده؟
یه بیچاره ای یه مستند ظهور ساخت ,ما ایرانیا هم استاد جوگیر شدن,سریع شور حسینی برمون داشت!
من تهمتی به کسی نزدم.نقل قول:
درضمن من خودم مستند ظهور رو دارم ولی هنوز ندیدم.
برای من مهم نیست.
اگه پاورچین و شبهای برره رو نشون بدن بازم میبینم.
کلا اگه اینا واقعیت هم داشته باشن، از هر 1000 نفر شاید یه نفر بفهمه.
کسی میدونه اهنگ این تیکه رقصش مال کدوم اهنگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» چند قسمت است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون - ایسنا نوشت:
خشایار الوند که به همراه امیرمهدی ژوله، نگارش مجموعهٔ «قهوه تلخ» را انجام میدهد، درباره توزیع این مجموعه گفت: مجموعهٔ جدید «قهوه تلخ» قرار است در 10 فصل سه قسمتی (در مجموعهٔ 30 قسمت) توزیع شود؛ تا به حال سه فصل از آن توزیع شده و هفت فصل دیگر باقی مانده که توزیع خواهد شد.
الوند خاطرنشان کرد: نگارش «قهوه تلخ» همچنان ادامه دارد و تصویربرداری در لوکیشن اصلی سریال در حال پیگیری است.
نویسنده «قهوه تلخ» تاکید کرد: داستان «قهوه تلخ» در زمان گذشته ادامه پیدا میکند و کاراکترها دیگر به زمان حال، برنمیگردند.