دوستان کسی می تونه تفاوت پاره وقت و تمام وقت غیر از تعداد واحد ها در چیه ؟ تو شهریه ؟ مدرک ؟
Printable View
دوستان کسی می تونه تفاوت پاره وقت و تمام وقت غیر از تعداد واحد ها در چیه ؟ تو شهریه ؟ مدرک ؟
می دونم . این دوستمون گفت اگه بعد از 2 ترم باشه هزینه ای نداره من گفتم بعدش نه ، قبلشنقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
سلام. اين كارنامرو يكي از دوستان دال سايت گذاشته حالا چنتا سوال داشتم.
1- زده حد نصاب قبولي دروس اختصاصي 4600 و اين دوستمون 4450 تا اورده. بايد جمع نمرات دروس اختصاصيت بالاتر از حد نصاب باشه برا قبولي؟؟؟؟
2- دوباره زده نمره اخرين فرد قبول شده داخل اولويت اول 5288 ولي اين دوستمون نمره كلش شده 4791. بايد نمره كلمون بالاتر از نمره اخرين فرد قبول شده باشه؟؟؟
3- اينجور كه من فهميدم اگر اولويت اخري كه زده شاهرود رو داخل اولويت اول ميزد امكان داشت قبول بشه درسته؟؟؟
4 - اين دوستمون فقط به خاطر جمع نمره دروس اختصاصيش كه به حد نصاب نرسيده رد شده؟؟؟
:20:
1- بلهنقل قول:
2- بله
3- خیر
4- بله
ایشون برای اینکه نمره اختصاصیش به حد نصاب نرسیده مردود شده... حالا انتخاب اولش هم شاهرود بود باز مردود میشد
اقا امسال پیام نور برم واسه سال بعد ازاد معادل سازی میکنه؟
سراسری چی؟
سلام دوستان
با توجه به این خبر
یعنی بهداشت حرفه ای که تو دفترچه زده کاردانی تبدیل به کارشناسی شده ؟؟؟؟کد:http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?pr=s&query=%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C&NewsID=1121226
و این که این رشته ارزش داره بخونی ؟؟؟
من چی میخواستم و چی شد ولی باید یه انتخاب کنم
یا پیام نور علوم دامی قم یا بهداشت حرفه ای تهران
به نظرتون کدومشون بهتره ؟؟؟؟
دوستان تو سایت azmoon.net نوشته که ثبت نام از تاریخ 20 تا 25 شهریوره
این یعنی هر موقع خواستیم میتونیم بریم ثبت نام؟؟یا هر روز مال ثبت نام یه رشته خاصیه؟چون پارسال این طور بود ولی مثل اینکه امسال این طور نیست
بعد اگه بخوام رزرو کنم باید تو همین تاریخا برم؟
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
چرا این خبرشون کامل نیست؟
شورش رو درآوردند.ما نباید بفهمیم چه روزی ثبت نامه؟کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=5bc6f4cbeecc51e81d894a0fdf158d29&user=&newsid=104
هیچ تفاوتی ندارند.حتی تو مدرکت هم نمیزنن.:46:نقل قول:
دوستان کسی می تونه تفاوت پاره وقت و تمام وقت غیر از تعداد واحد ها در چیه ؟ تو شهریه ؟ مدرک
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
امیرجان شما اگه 25 که سهله 1مهر هم بری واسه ثبت نام ؛ثبت نامت میکنن!نقل قول:
دانشکاه آزاد میخوای بری دیگه؟!میخوای پول بهشون بدی ,دلشون هم بخواد.هروقت بری دستت هم مییوسن
شما هرموقع تصمیمتو گرفتی برو واسه ثبت نام.هیچ کسی بهت نمیکه چرا دیر اومدی ,دوست من.
(البته تمامی توضیحاتم بر اساس مدارک و شواهد و تجربیات و درباره دانشگا آزاد بوده):10:
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم کسی از دو دانشگاه دانشگاه غیر انتفاعی سوره تهران و دانشگاه هنر و معماری ازاد تهران واحد مرکزی خبر داره میدونه کدومش بهتره هم از لحاظ کارهای عملی و مسابقات و هم تئوری(لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه)؟ و هزینه هاشون ترمی چنده؟