پشتتو نگاه کن ببين دم داري؟
نه نداري؟
خوب پس.خودتي
چون خر ما از کره گي دم نداشت!
Printable View
پشتتو نگاه کن ببين دم داري؟
نه نداري؟
خوب پس.خودتي
چون خر ما از کره گي دم نداشت!
برای اولین بار اشتباه نکردی!!!!:27:نقل قول:
حالا یه چیزی گفتم. :19:نقل قول:
اما بازم میگم معیار خوبی بود!!! (از رو نمیرم!!!:27:)
:11::11::11:نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
:27::27::27:نقل قول:
نه به خدا!!!!:18:نقل قول:
اینا برای شما سوتیه برای من که خاطرس! :27:
حتما میده دیگه!!!نقل قول:
=========
تایید میشه!
=========
:19::19::19:
:27::27::27:نقل قول:
ایول. کاش سوتیست ها هم میدونستن اینو!!!!نقل قول:
بهم یاد میدی؟ :دی :31:
خیلی باحال بود و باحال هم توصیف کرده بودی!!!!:11:نقل قول:
من یه سوتی همین چند نیم ساعت پیش دادم!
مقدمه: من هر وقتی که میرم W.C و میبینم که توی دمپایی ها خیسه حرصم در میاد و یه اربده نثار اهل بیت میکنم!
رفتم حموم بعد دیدم دمپاییها خیسه طبق عادت همیشگی یه اربده زدم اما به جای بی صدایی همراه با غر با صدای خنده مواجه شدم!:18:
البته عربده درستشه ... میشه این سوتی رو شفاف سازی کنی ؟ سوتی پنهان دادی ؟نقل قول:
آخه من خیلی حرصم درمیاد که دمپایی خیس باشه و اربده (همون عربده) میکشم. در مورد توالت میشه دمپایی رو خیس نکرد اما در مورد حموم!!نقل قول:
البته عربده درستشه ... میشه این سوتی رو شفاف سازی کنی ؟ سوتی پنهان دادی ؟
میدونم سوتیم زیاد خنده دار نبود اما در اون لجظه فاجعه س!!!
منم همینطور واسه همین همیشه پابرهنه میرم :دی ( شوخی کردما... )نقل قول:
از دمپایی خیس میگین که من هم به شدت بدم میومد. الان وحشت دارم.
من هم یه زمانی از دمپایی خیس بدم میومد. از بس دیگه دمپایا همیشه خیس بود عادت کرده بودم.
یه بار همینطوری خیس یعنی با دمپایی خیس تو توالت بودم.
یهو به دمپایا که سفید بود دقت کردم دیدم توش آب نیست. یه چیز دیگس.
بعد متوجه شدم بچه خواهرم دمپایی های خودش نبوده این بزرگارو پاش کرده. 4 سالشه دیگه عقلش نمیکشه تو دمپایی کثافت کاری کرد آب بکشه....
من سیستم پای پنجرس و هرچی آشغال دارم از پنجره میندازم بیرون و آب هم میخورم تهش رو میریزم بیرون.
صبح داشتم چای میخوردم؛ لیوان من دقیق 3.5 لیوان های معمولی ظرفیت داره. تهش که رسید هنوز فکر کنم یک لیوانی داشت که ریختم بیرون.
یهو متوجه شدم صدای شر شرش طبیعی نبود.
توجه نکردم و یک ساعتی بعد بیرون رو همینطوری که نگاه کردم متوجه لکه چای شدم که رو پراید نوی همسایمون خیلی تابلو بود. بنده خدا پراید نقره ای پلاستیک کشیده خریده بود.
منم طبیعی کردم رفتم پایین با یک لنگ خیس. شروع کردم تمیز کردن کاپوت جلوش.
تقریبا تمام شده بود که همسایمون اومد.
با خنده گفت خیلی ممنون شما چرا ماشین منو تمیز میکنید؟
یکم فکر کردم موندم چی بگم. گفتم اگر بگم چای داغ رو ماشینت ریختم که تابلویه.
یهو گفتم: فکر کردم ماشین خودمونه داشتم تمیزش میکردم.
طرف با تعجب گفت: ماشین شما که سفیده!!!
منم خندیدم تا شاید طبیعی بشه
یه بار با دوستم رفتم تعویض روغنی.
این یارو داشت روغن عوض میکرد و منم این شیلنگ کمپرسور هوا رو برداشته بودم تا ----- رو باد بگیرم.
دستش مثل تفنگ بود و یک شیلنگ هم سرش داشت.
من به شوخی گرفتم طرف دوستم و اون هم با دهنش سر شیلگ رو گاز گرفت
منم یه لحظه شیطون رفت تو جلدم و دستم رو بردم روی ماشه... البته اینجاش اکشن بود. منظورم همون کلید هوای روی دسته بود.
یهو لپای دوستم باد شد و چشاش نزدیک بود بزنه بیرون.
شروع کرد سرفه کردن. الان که چند روز میگزره هنوز گلو درد داره.
اسمه تعویض روغنی اومد یاد سوتیه خودم افتادم .. چند سال پیش تازه گواهینامه گرفته بودم باباهه اومد یه حالی بهم بده گفت ماشینو بردار برو تعویض روغنی پیشه فلانی(آشنا بود) ما هم که ندید بدید جلدی پریدم پشته فرمون رفیتم به اون آدرسی که بابام گفته بود .. همینکه میخواستم برم رو چاله سرویس یارو تعویض روغنیه اومد جلو بهم فرمون بده منم همش هواسم به آیینه روبرو مغازه بود... میترسیدم ماشینو بندازم تو چاله هی داشت میگفت بیا جلو ...یهو کلاژ رو ول کردم بیچاره تعویض روغنیه پرس شد تو قوطیای روغن کنار دیوار .. ولی خیلی قشنگ مثله این فیلم هندیا شد قوطیا از اینور و اونور پخش و پلا شدن .. فقط شانس آوردم قبل از اینکه برم رو چاله آمار داده بودم بهش که آشنام و الا دهنمو سرویس میکرد...
:31::31::31: جالبی!نقل قول:
من که اگه هرچی دمپاییه تو خونه خیس باشه پا برهنه نمیرم!! :دی یه سشوار میکشم و خیلی هم خوب خشک میشه!!!!:27:
:19::19::19: این یکی دیگه عندش بود!!!!:19::19::19:نقل قول: