اینجور باید باشه! از یک دوره به دوره بعد نمیشه انتقال داد!نقل قول:
اگه یک ساله بگیری که اسمش روش هست یعنی یک سال اون حجم را مصرف کنی و مهم نیست هر ماه چقدر مصرف کنی!
Printable View
اینجور باید باشه! از یک دوره به دوره بعد نمیشه انتقال داد!نقل قول:
اگه یک ساله بگیری که اسمش روش هست یعنی یک سال اون حجم را مصرف کنی و مهم نیست هر ماه چقدر مصرف کنی!
با تشکر از پاسختون
یه سوال:
توی فاکتور دوره بعد کارت طلایی ها را چطور حساب میکنن؟!
همون تشکرتون نشانه ی تشکرتون بود:31::11:نقل قول:
نیازی به پست زدن نیست (:11:)
خواهش میکنم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله شیوا نیست:31:نقل قول:
خوبه اگه به اون حد رسیده باشه هنگام فاکتور زدن تخفیف حساب میشه دیگه!
البته کارت های طلایی فقط برای همون دوره هست و دوره بعد شامل تخفیف نیست.نقل قول:
من فکر کنم منظور این دوستمون این بود که دوره بعد کارت های طلایی که به دوستان و آشنایان خود داده اند تا تخفیف بگیرن را چگونه برای ایشان حساب میکنند.نقل قول:
دوستان قیمت سرویس Art1 ماهی چند درمیاد ؟ چه روزهاییش رایگانه ؟
سرویس Eco 128 چنده ؟
وقتی یک کارت صادر میشه یک سریال داره که به شخص تخصیص داده میشه! در نتیجه از روی سریال!نقل قول:
ابز هم مشکلات آی پی 94 برای ما دردسر ساز میشه و ما رو مجبور به استفاده از --- میکنه
از همه خدماتشون راضی هستم به جز این یکی که نمیتونیم از سرور FARASHARE دانلود داشته باشیم اونم بخاطر آی پی 94 شاتل که تحریم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
رفتیم خیر سرمون cvv و رمز اینترنتی کارت رو بگیریم ... همچین گزینه ای توش نداشت ، تغییر رمز اینترنتی :31:
حالا بیخیال ... رفت دستی ریختم به هزار زوروزحمت :31:
راستی صبح اومدم وصل شم رفت تو سایت شاتل ، نمیذاشت برم تو سایتای دیگه :31: .... ولی الان وصله ....
میخواستم بدونم تا 12 امشب میتونم از حجم باقی مونده استفاده کنم دیگه ، آره ؟؟؟
راستی جریانه اون اکو ها بود که تو قم 9 تومن میومد روش ... یادتونه ؟ ... از یکی از بچه ها پرسیدم گفت تو تهران میار رو قبض تلفن :31: ..... راست میگفته ؟؟؟ ( 3 تومن آبونمان - 6 تومن عوارض نمیدونم چی چی ) :31: