وقتی انرژی سیمزتون خیلی کمه بفرستیدش توی استخر و بزارید انرژیش کاملا تموم بشه خود به خود غرق میشهنقل قول:
البته به طور خودکار هر سیمز که انرژیش خیلی کم باشه سعی میکنه از استخر بیاد بیرون ، که شما باید اون رو منع کنید :46:
Printable View
وقتی انرژی سیمزتون خیلی کمه بفرستیدش توی استخر و بزارید انرژیش کاملا تموم بشه خود به خود غرق میشهنقل قول:
البته به طور خودکار هر سیمز که انرژیش خیلی کم باشه سعی میکنه از استخر بیاد بیرون ، که شما باید اون رو منع کنید :46:
سلام دوستان من دوتا سوال داشتم درباره ی سیمز 3
1 = بازی سیمز 3 مال کدوم شرکت بهتره ؟
2 = داخل ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه ؟
ممنون
من همیشه با True کار میکنم ! حتما" با on هم کار میکنه !نقل قول:
درسته باید همون باشه این رمز خیلی کارا میکنه !
یکیش صندوق پسته ... یکس دیگش teleport یعنی جابه جاییه سریعه( دکمه ی shift رو نگه دارید و روی زمین چپ کلیک کنید ، گزینه ی teleport here ظاهر میشه) .... یکی دیگش هم روی سیمز کار میکنه که میتونید سنش و یه سری چیزای دیگش رو عوض کنید ! ( باید دکمه ی شیفت رو نگه دارید و روی سیمزتون کلیک کنید )
و یکی دیگش هم همین پر کردن نیازهاشه !
شما باید با موس روی یک نیاز کلیک چپ کنید و نگهش دارید و به سمت پر شدن بکشیدش ( همون drag کردن خودمون)
چقدر خشنید !!!! این چه کارایه آخه ... دلتون میاد ببینید که سیمزتون داره غرق میشه !!!!:18:نقل قول:
راستی اون کلیدی که دنبالش میگشتم رو پیدا کردم !!!! بدون چیت زدن مزه ی بازی خیلی بیشتره !!! جدا" بعضی جاهاش خیلی جستو جو احتیاج داره اما موفقیت ِ آخرش شیرینه !
یکی لطف کنه اون راهنمای نصب سیمز WA رو قرار بده... من خودم اینترنتم یه 1 هفته ای میشه که وضعش به شدت خرابه وگرنه خودم میگشتم...
سیمزم بعد عوض کردن ویندوز به علتی که نمیدونم میگه باید دوباره نصبش کنی:13:
سلام من دو تا سوال داشتم:
1.تو sims3:WA از کجا باید یه دوربین بخرم؟
2.وقتی می خوام sims3:high end loft نصب کنم پیغام آپدیت شدن میده و نصب نمیشه،version بازیم 2.086.002002 هست،باید چی کار کنم؟
فکر میکنم من از فرانسه تونستم بخرم!!!!نقل قول:
فرانسه فقط دوربین سطح پایین دارهنقل قول:
اگر سیمزت توی عکاسی حرفه ای هست باید از مصر براش دوربین بخری :46:
از کجای فرانسه یا مصر میشه دوربین خرید؟چجوری میشه مهارت عکس برداری کسب کرد؟
كسي نبود؟؟:13:نقل قول:
من یه مشکلی تو بازی دارم
تو option که میرن قسمت موزیک هیچ کدومو نمیخونه!
چیکار کنم؟!