سلام آقا علی
مرسی از راهنمایی هات. علی جان من ماشین سمند اسم نوشتم مدل EF7 پایه گازسوز که اینجوری که شنیدم مخزن گازش یه حجم قابل توجهی از صندوق عقب اشغال کرده که فکر نمیکنم جایی برای بستن 2تا آمپ باشه, رو تاقچهم میخوام باندا با یدونه ساب بزارم چون بدلیل مسافرتهای سالانه جایی برای ساب باکس تو صندوق عقب نمیمونه...!
حالا با این اوصاف بازم نظرتون اینه 2تا آمپ ببندم؟کجا جیشون بدم؟!
اگه یه آمپلی 4کاناله پیشنهاد بدین ممنون میشم . میشه نظراتتونه در مورد ایا 3تا آمپلی بیان کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 Channel Class A/B Amplifier
100 x 4 RMS Power at 4 Ohms
145 x 4 RMS Power at 2 Ohms
290 x 2 RMS Power at 4 Ohms Bridged
Dimensions: 10"W x 2.125"H x 15.75"L
RMS Power @ 4 ohm Mono: 270W x 2
Fully Regulated PWM Mosfet Power Supply
Class A/B design
- CEA Rated: 50W (1.0% THD+N) (4Ohm/4Ch)
- CEA Rated: 75W (1.0% THD+N) (2Ohm/4Ch)
- High Quality Speaker Level Input and Blue Illumination
- High-pass (12 dB per octave) and low-pass (24 dB per octave) filters variable from 50 to 200Hz
- Variable Bass Boost control (0-18 dB at 40 Hz)
- ____________________________________________
1-میشه قیمت اینارو بهم بگین؟
2-میخام 2کانال از 4کانالو بدم به باندا و 2کانال دیگرو بریج کنم برای یه ساب رو تاقچه ای که نهایتن 300rms میتونه داشته باشه.کدوم یکی از اینا برای یه جفت باند 718ex کنوود که 80 RMS داره و یه ساب 300rms مناسب تره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید, من زیاد وارد نیستم در این مسایل این چییزاییم که گفتم از راهنماییهای آقا علی و حمید و سایر دوستان که در پستهای مختلف کردن یاد گرفتم .
آقا علی در مورد اون حرفت که گفتی اینجا قیمتا ارزونتره باید بگم که اینجا از سر گردونم بدتره حسابی میچپونن تو پاچه آدم! با این تحقیقی کهمن کردم در مورد قیمتا حد اقل 20.000تومان اجناس اینجا گرون تره از تهران یا اصفهان
اینجا یارو مستقیم از دوبی میاره جنساشون هیچ کدوم گارانتی نداره
همین باند 7018 ای اکس بدون گارانتی تو بندر عباس میدن 115.000 من از سایت پایونر شاپ گرفتم با گارانتی 90.000که با هزینه حملش شد 95تومان!