Adobe Photoshop CS5نقل قول:
Adobe Photoshop CS5نقل قول:
این حشره یه چند روزی تو باغچمون تلپ بود
FZ40
F2.8
iso80
sec1/15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخوام چندتا عکس از hs10 تو سایت اپلود کنم میشه راهنماییم کنید البته بطور دقیق ممنون میشم
:20: دقیقا واضحه که فوق العاده زیباتر شده . اما خب گفتم عکس Edit نشده بزارم بهتره . هم کیفیت دوربین مشخص باشه هم خود عکس گرفته شده . بازم ممنون . خیلی زیبا شده . فتوشاپ جادو میکنه ( البته با هنرمندی User ش :20: )نقل قول:
ُSpak :
e...
نظرت در باره این چیه ؟
آره واقعا . 6220 دوربین فوق العاده ای داره . حتی تو فیلمرداری هم کیفیت فریم هاش واقعا جذابه .نقل قول:
Abera :
نسبت به اینکه با گوشی گرفتی عالیه.
حالا عکسای بیشتری از 6220 میزارم .
این عکس رو با NIKON COOLPIX L100 گرفتم.خوشحال میشم دوستان نظر بدن.:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین : نوکیا n73...یه کم هم رنگاش و کنتراستش رو تغییر دادم(کوچولو :دی)
اولین عکسمه...تو رو خدا نظر فراوش نشه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
عکس قشنگی شده که کادر بندی و رنگ خوبی داره . فقط کمی وضوح اون پائینه که اون هم به خاطر اینه که با دوربین موبایل عکسو گرفتی و کاریش نمیشه کرد . شاید اگه یه پله شفافیت رو بالا می بردی بهتر میشد . موفق باشی .نقل قول:
سلام دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه : میخوام چندتا عکس از hs10 تو سایت اپلود کنم میشه راهنماییم کنید چطور باید اپلود کنم؟ البته بطور دقیق ممنون میشم .
دوست خوبم وقتی درخواستی تو هر تاپیکی قرار بدی مطمئن باش از دید بچه ها پنهون نمیمونه و اگر سوالت پاسخ داشته باشه جواب خواهی گرفت . پس لطف کن از تکرار پست تو تاپیک خودداری کن .نقل قول:
اگر درست سوالت رو متوجه شده باشم میخوای عکس رو آپلود کنی و تو تاپیک قرار بدی ؟
Upload و قرار دادن عكس در اين تاپيك :
براي راحتتر لود شدن صفحه و استفاده از خاصيت Thumbnail پيشنهاد ميكنم كه :
از سايتهای Upload زير استفاده كنيد ( فعلا ----- نشده و امكان انواع لينك رو هم فراهم ميكنه )
Upload.ee
البته Persiangig.com و picofile.com که نیازی به معرفی نداره .کد:http://www.imgplace.com/
بعد از اينكه عكستون رو Upload كرديد (بلديد ديگه !؟؟؟!! ) ميتونيد از روش زير استفاده كنيد :
روي عكس كوچك سمت جپ كه در واقع Thumbnailكار هست راست كليك كنيد و Copy Image Addres / Location رو بزنيد
بعد اينجا به صورت INsert Image عكس رو قرار بديد . بعد روي همون عكس دكمه لينك رو زده و آدرسي كه تو كادر اول هست رو به عنوان تصوير بزرگ و اندازه اصلي لينك بديد به عكس كوچيك . يا همون زير عكس كوچيكه PAste كنين آدرس رو ...
البته این سایت های آپلود خودشون چند تا لینک بهتون میدن که یکی برای عکس مستقیم و بزرگ هست و یکی برای عکس Thumbnail و ...
::..::..
ممنون ! \:D/
دوست عزیز به خدا شرمندم خنگ بازیم رو بذار پای اماتور بودنم من عکس رو اپلود کردم ولی نمیدونم تو کدوم قسمت تاپیک قرار بدم لطفا بصورت شفاف توضیح بدید ممنوننقل قول: