-
صحبت اخرم به جمله اخر خودته :دی لازم نیست از کتب سقراط و افلاسون مدرک بیاریم بلخره انیمه و مانگا رو دیدیم و مفاهیم رو برداشت کردیم که با استناد به همون من میگم اوچیها بهش ظلم شد و شروع کرد به سر و صدا کردن که در نتیجه ی اعتراضاتش به اوضاع کونوها بدتر محدودشون کردن و حتی با سیاست اومدن پلیس کونوها درست کردن از اوچیها که باز هم در راستای محدود کردن اوچیها بود ولی شما میگی اوچیها مرض داره و فلانه و الدرها بخاطر کارهای اوچیها محدودشون کردن! دیگه اگر این مطلب رو بگی نادرسته که... :n02::n10:
-
خوب قرار نیست هر کی از هر کتابی برداشت خاصی داشت اون برداشت حتما درست باشه . پس نتیجه میگیریم برداشت شما اشتباه و قوم اوچیها خونخوار و آدمکش بوده :n10::n09:
شما چپ و راست میگی هاشیراما از ظلم به اوچیها خبر داشته ولی همه دیدیم که بعد از ادو شدن هاشیراما و متوجه شدن از اوضاع درهم اوچیها به توبیراما توپید که چرا همچین رفتاری داشته .
توبیراما هم میخواست با استفاده از اوچیها در پلیس کونوها کاری کنه که بشه به اونا اطمینان کرد و یک جوری با شرایط فعلی خودشون رو وفق بدن که همونطور که انتظار میرفت اوچیها تغییری نکرد.
به هر حال اشتباهات دو طرفه بوده و اون طوری نیست که بگیم فقط اوچیها مقصر بوده یا سنجو . ( چیزی که شما سعی در گفتنش داری و میخوای اوچیها رو مظلوم نشون بدی) :n02:
-
:دی :دی من میگم تو اشتب گرفتی این همه مدرک و توضیح هم میدم اخرش میگی خونخوار
والا جمله ای که گفتم که اگر به اوچیها ظلم نمیشد اصلا نیت به اعتراض نمیکردن اونقدر سخت نیست! هاشی هم گفت i Told you Not to Felan... یعنی میدونسته و تو زمان حیاتش نمیذاشته بحث این نیست که من چه برداشتی کردم بلخره مطلب روشنه فقط اینه که کسی دوست داشته باشه قبولش کنه یا نه :n10:
-
اوچیها حتما یک کاری کرده که تبعید شده . وگرنه سران کونوها مریض نیستن که اونا رو محدود کنن .
ببین دیگه کار به کجا رسیده که خود ایتاچی هم میگه که اوچیها داشت راه اشتباهی رو میرفت . :n02:
-
ایتاچی مخالف جنگ بود همونطور که هاشیراما و مادارا بودن در زمان بچه گی و فکرش روی حفظ دهکده بود حتی به قیمت قتل عام کل قبیله اش!! یعنی یه چیزی اونورتر از تحمل زورگویی سران !! این کاملا مشخصه و نمیشه هرجور که خواست معنیش کرد :n10: :n09:
اینکه چرا اوچیها تبعید شد و... هم کاملا مشخصه و چرا و چگونه اش هم رو شده و با مغالطه ها نمیشه ازش معنی الکی برداشت کرد :دی
دارم آب در هاون میکوبیم :n19: بگذریم!!
-
مادارا و هاشیراما در بچگی مخالف جنگ بودن ولی وقتی بزرگ شدن کدوم یکی از اونا همون هدف قبل رو دنبال کرد ؟! (این مهمه)
ایتاچی مخالف جنگ بود ولی این رو هم میدونست راهی که اوچیها داره دنبال میکنه اشتباهه و خودش هم عنوان کرد که این درست نیست .
معنی متفاوتی هم نداره و خود ایتاچی داره اصل موضوع رو میرسونه .
-
شما دو تا هم اساسا بیکاریدا!
بهزاد این میثم مرغش یه پا داره.کلا سنجو از نظرش یه سری شیطانن دور هم جمع میشن و هیچ کاری مهم تر از کشتن و توطئه چیدن برای اوچیهائی های دوست داشتنی و گوگولی مگولی ندارن : دی
اوچیها هم که آخر دوستی معرفتن مادارا هم نماد احساسه : دی
هاشیراما رو در طول این چپتر های آخر خوب شناختیم ولی بازم به چشم دیو بهش نگاه میکنن(حالا این مورد میثم نه اینطور نیست توی فروم اجنبی اینطوره : دی )
پ.ن:درضمن ما سالها پیش یه سوال کردیم جواب ندادن:شب حمله کیوبی این اوچیهائی های معصوم و ناز کجا بودن؟!
-
خود کیشی هم نازل بشه شما :n09:
خدایی سخته حرفت رو همیشه عوضی بفهمن :دی اقا گفتم که اصلا بیخیال بکشین بیرون بخدا جوونای انقلاب دارن تو این تاپیک از دست میرن خواب و خوراک منم گرفتید ازم : دی
بعد از این همه امیر خان اینجور بگی خیلی سنگینه ها :n10:
دیگه گفتنی ها گفته شده و بارها تکرار مکررات کردم در جواب دادن و سوال کردن خیلی هم سخت نیست گرفتن مطلب خدایی
اوچیها هم اگر شب حمله برای کودتا حرکتی انجام نداده باشه خامی کرده و فرصت رو از دست داده :n02:
-
از دم تروریستیدا : دی
اون شب باید میرفتن برای کمک به مردم بی دفاع شهر.ولی دهکده رو ول کردن تا میناتو با فداکاری ازش محافظت کنه.
این ماداراتونم که دیگه آخر پلیدیه با اون نقشه گنجوتسوی جهانیش : دی
-
دم عیدی کیشی هم عیدی ما رو با انتشار مانگای جدید داد . فکر کنم برای همین با تاخیر یک هفته ای منتشرش کرد و میخواست به ایرانی ها عیدی داده باشه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]