سلامنقل قول:
تازگیها کارت گرافیکتون رو عوض کردید ؟
آخه یه بار با تعویض کارت گرافیک و نصب اشتباه یک درایور این مشکل واسم پیش اومد.
آخرین درایور گرافیکت رو از سایت سازنده دریافت کن.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
تازگیها کارت گرافیکتون رو عوض کردید ؟
آخه یه بار با تعویض کارت گرافیک و نصب اشتباه یک درایور این مشکل واسم پیش اومد.
آخرین درایور گرافیکت رو از سایت سازنده دریافت کن.
موفق باشید :40:
سلام به دوستان
در ابتدای بوت ویندوز برای من خطای زیر را میدهد لطفا راهنمایی کنید.ممنون
file " system " in c:\windows\system32\config is missing or bad
ببین می تونی از طریق Safe Mode وارد بشی و C رو چک دیسک کنی؟نقل قول:
اگه نه ، احتمالاً مجبوری Repair کنی ویندوزت رو...
اگه عکسها رو در حالت Thumbnails نگاه میکنی و رنگها مخلوط میشه و گرافیگ هم میریزه ، من همه راه ها رو امتحان کردم جواب نداده جزء نصب ویندوز 64 بیتی ، البته احتمالا این مشکل به مادربورد و کشش سی پی یو هم ربط داره و معمولا مادربورد های گیگا این مشکل رو دارند امیدوارم جوابم به نوع مشکلت ربط داشته باشهنقل قول:
دوست عزیز، تا جایی که من میدونم، مشکل شما چندان حاد نیست....نقل قول:
البته اینگونه موارد رو زمانی میتونم قطعا جواب بدم، که خودم ببینم..
در هر حال....
اول اینکه درایور کارت گرافیکی رو چک کنید که دقیقا صحیح نصب شده باشه
مورد بعدی هم مربوط به رزولوشن هست.
شما در قسمت رزولوشن، باید به دو نکته دقت کنید
اول اینکه Windows Default باشه بهتره و اینکه سایز تصویری که در رزولوشن انتخاب میکنید، باید متناسب با اینچ مانیتور باشه.
در ضمن، این مورد به هیچ وجه به CPU و مادر برد مربوط نیست.
موفق باشید :11:
با تشکرنقل قول:
پس توجیح موارد زیر چیه
* با ویندوز 64 بیتی (همون تنظیمات 32 بیتی)همچین مشکلی وجود نداره چون ویندوز 64 بیتی از تمام ظرفیت سی پی یو و مادربورد استفاده میکنه
* هاردم رو به یه سیستم با مادربورد Asus و سی پی یو دو هسته ای 2.8 وصل کردم هیچ مشکلی نداشت
* من سه تا سیستم مشابه با مادربورد گیگا و سی پی یو 3.4 فول بستم و هر سه تاش موقع نمایش عکس در حالت کوچک گرافیک هم میریخت
سلام دوست عزیزنقل قول:
همنطور که شما معلومه فایل msconfig از پوشه system32 اسیب دیده و بنابراین سیستم نمیتونهلود بشه
3 تا راه حل وجود داره
1-
با استفاده از xp live usb stick ویندوز رو لود کنید و بعد ار بالا اومدن ویندوز با استفاده از دتورهای داس وارد پوشه c:\Windows\system32 شوید بعد از وارد شدن به پوشه مذکور عبارت sfc/scannow را بزنید نا سیستم تعمیر شود(وجود سی ویندوز در سیدی رام الزامیست)
2-با استفاده از نرم افزار ERD Commander 2008 وارد ویدوز شوید و سیستم را با ورش بالا تعمیر کنید(خودم امتحان نکردم)
3-ویندوز را از طریق داس و با یک سی دی ویندوز bootable آپگرید کنید (اطلاعات شما پاک نمی شود)
موفق باشی
سلام دوستان
میگم نمیشه بک آپی چیزی گرفت که بعد از نصب ویندوز لازم نباشه دونه دونه برنامه هارو از اول نصب کرد ؟
در ضمن من تمام برنامه ها رو توی c نصب میکنم....
من خودم از برنامه Norton Ghost مجموعه Hirens Boot Cd استفاده میکنم که در زمان سالم بودن سیستم و نصب تمام نرم افزار ها از درلیو C بک آپ گرفتم و در عرض 3 دقیقه ویندوز رو دوباره برمیگردونم .نقل قول:
اما خب اگه درایورا یا نرم افزار ها damage شده باشند در ویندوز قبلی ، و یا احیاناً حاوی ویروس باشند ، روز از نو ، روزی از نو...:27:نقل قول: