یه انتی ویروس بزن .نقل قول:
مموری رو اسکن کن . احتمالا روی مموریت ویروس نشسته
Printable View
یه انتی ویروس بزن .نقل قول:
مموری رو اسکن کن . احتمالا روی مموریت ویروس نشسته
سلام
من یه آنتی ویروس خوب برای P910i می خوام ، من خودم چون W810i دارم تو نخ آنتی ویروس نیستم اگه لطف کنید و یه آنتی ویروس قوی رو به من به همراه لینک معرفی کنید ممنونتون میشم ...
سلام دوستان من ديشب گوشيم رو p990i آپديت كردم فريمور خوبيه چون 3 هفته پيش كه آپديت كردم چندان راضي نبودم اما الان راضيم هر كي ميخاد آپديت كنه.
نقل قول:
با سلام.
ببین سیم کارتش چیه؟ چون مشکل SMS ها از تجهیزات clock اپراتور همراه اوله نه از گوشی و ظاهرا این مشکل فقط تو همراه اول هست.
بحث انحراف: الهي نابود شه اين همراه اول:46: آمين.:27:نقل قول:
كسي هم كه پيدا نشد سوال مار جواب بده :
نقل قول:
من يه مشگل دارم روم نميشه بگم
من LCGJukebox رو نصب كردم.خوب بودا ولي يه جوري شد كه قفل كرد و نتونستم ببندمش. مجبور شدم swiss manager رو اجرا كنم و برنامه رو بزور Kill كنم
بعد از Kill يا همون بسته شدن يهصفحه آبي پر رنگ مربوط به خود برنامه اومد كه نوشته بود اين برنامه آسيب ديده و بايد دوباره نصبش كني. منم پاكش كردم و دوباره نصب كردم. هر بار كه اجرا ميكنمش برنامه بالا مياد و اهنگ هم پخش ميكنه ولي بعد از 30 ثانيه دوباره همون صفحه ابي مياد. شما نميدونين فايلهاي سيستمي اي برنامه كجا ذخيره ميشه كه اونا رو پاك كنم؟
من هفته پيش از مشهد خريدم 280000 تومان البته بدون گارانتي با گارنتي هم بود 285000.نقل قول:
تایید می شه در مورد نابودینقل قول:
من خودم ایرانسل دارم ولی این مشکل ساعت sms رو دارم فکر نکنم به اپراتور ربطی داشته باشه
بی زحمت ورژن رو هم بگونقل قول:
درسته به اپراتور ربطی نداره.رفیقم هم همین مشکل رو داره.ایرانسل داره. ولی همه sms هاش اشتباهی میان دیروز یه sms براش اومده بود که امروز عصر قراره پست بشه!!! یعنی تاریخ امروز عصر رو داشت.خلاصه بگم خیلی زد حاله.وفتی sms براش میاد باید کل inbox رو دنبالش بگرده تا پیداش کنهنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.2shared.com/file/2624300/9dcab77d/Simworks_AntiVirus_v1121_UIQ_Cracked_SMPDA.html
اگه با زمان مسیج در اپراتور اول مشکل دارید location گوشی رو hunullulu بزارید و message center number گوشی رو 009891100505 یعنی عدد اخر 5 بشه حتما درست میشه