اینجا کسی اکو 128 از شاتل داره؟
سرعت دانلودش تو روز چنده؟ میخوام بدونم که سرعتش با 512 تو روز یکی هستش یا نه؟
Printable View
اینجا کسی اکو 128 از شاتل داره؟
سرعت دانلودش تو روز چنده؟ میخوام بدونم که سرعتش با 512 تو روز یکی هستش یا نه؟
دوست عزیز بهتره تست پسنگ به گوگل گرفته بشه نه شاتل، چون گوگل هم سرور های قوی تری داره هم سرور اروپایی داره و ما به اروپاییش وصل میشیم!نقل قول:
یاهو فقط آمریکاس و پکت n هوپ بیشتر میچرخه تا به مقصد برسه!
اینم الان من.
کد:
Pinging google.com [173.194.69.103] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.69.103: bytes=32 time=235ms TTL=39
Reply from 173.194.69.103: bytes=32 time=234ms TTL=39
Reply from 173.194.69.103: bytes=32 time=238ms TTL=39
Reply from 173.194.69.103: bytes=32 time=236ms TTL=39
Ping statistics for 173.194.69.103:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 234ms, Maximum = 238ms, Average = 235ms
تازه صبح ها ساعت 7-11 و شب ها ساعت 8-11 پینگم میره روی 160-190 :27:
قربان شکلک :18: تازه رسیدی بش :27:نقل قول:
تقریبا دانلود شبانت رفته رو هوا، مگر اینکه فرجی بشه :11:
6ماهه؟؟؟؟ مثل من سه ماهه(از شش ماهه) فسخش کن :27: برو 45 تومن ضرر کن :27:
کاری که باید بکنی اینه که بری پشتیبانی شاتل و به این جوابها برسی:
نقل قول:
نوشته شده توسط پشتیبانی 1
نقل قول:
نوشته شده توسط پشتیبانی 2
بعدش برو نمایندگی:نقل قول:
نوشته شده توسط پشتیبانی 3
هر وقت همه ی مراحل رو انجام دادی بیا اینجا یه پیغام Game Over هم ظاهر میشه و اون آهنگ معروف سوپر ماریو هم زده میشه :27:نقل قول:
نوشته شده توسط کارنشناس فروش
عجب اشتباه بزرگی کردم اومدم شاتل امشب اولین شب استفاده من از شاتله سرعت دانلود افتضاح حالا دانلود بخوره تو سرشون ، هیچ صفحه ای هم باز نمیشه همش این ارور میاد : The connection was reset اکو 512 سه ماهه توی روز سرعت خوبه ولی چه فایده
بنده 512eco دارم و 6 ماهه با 10 گیگ ولی گفتم که الان 4 شب هست که سرعت شبانه بنده شده 6 و هرچقدر هم زنگ میزنم و یا به صورت انلاین چت میکنم جز یک مشت حرف تکراری و اینکه الان در این ساعات شبانه ترافیک بالاست و.. چیز درستی به من تحویل نمیدند بهشون گفتم اگر اینطوره که بنده تو این 1 ماه که اشتراک گرفتم نزدیک به 20 گیگ دانلود کردم چطور اشکالی نداشت حالا اشکال پیدا کرده در اخر من زورم میاد برم فسخ کنم چرا که هیچی دستم رو نمیگیره به امید شبی که بلخره از این تحریم نفتی آمریکا دربیام
یوزر ایرانی باید بره بمیره فقط واقعا متاسفم با این ای اس پی زدنشون
ما هنوز منتظر توضیحات شما در مورد تفاوت بین محدودیت و شیرینگ هستیم ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
چرا می تونی دانلود کنی ، اون 6 گیگ و 10 گیگ رو هر زمان می تونی استفاده کنی
الان که زیاد تفاوتی بین 128 و 512 نیستش چون الان همه رو روی 2 مگ Up کردن تا کی اینطوری سرعت ها بالا می مونه خدا می دونهنقل قول:
فعلا با 230-240 دانلود میشه کرد :46:
سرویستو با همون ضریب سازمان تنظیم مقررات یعنی 1 به 10 شیــــر کردن ، 20 گیگ تو یه ماه دانلود کردی!!! خدایی چی دانلود می کنی بگو ما هم دانلود کنیم :31:نقل قول:
مشترک گرامی (20195108): علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به علت انجام برخی تغییرات فنی، سرویس ADSL2+ شما در تاريخ 20/11/90 از ساعت 00:00 بامداد به مدت 2 ساعت دچار اختلال خواهد شد. از صبوری شما تا پایان پذیرفتن اختلال سپاسگزاریم. گروه شرکت های شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا چند شبی رو دانلود نزار.شاید شاید شاید چند شب دیگه براتون شیر پهنای باند رو باز کنن.نقل قول:
کاش دوره کوتاهتری گرفته بودین.فعلا با همون ۶ گیگ رو توی روز مدیریت کنین و دانلودهای ضروری رو انجام بدین.
البته روزا سرعتش روی ۲ مگ بسته شده.توی ۱ساعت نزدیک به ۱ گیگ میشه دانلود کرد.پس مواظب باش که مثل خوردن ۱ لیوان آب میتونه ترافیکتون تموم بشه و مجبور به خرید ترافیک بشین.:20:
سلام دوست من.نقل قول:
با اجازه دوست عزیزمون urcu من تفاوتش رو میگم.
شیرینگ یعنی یک خط اختصاصی (یا Dedicate) با 10 نفر به اشتراک گذاشته بشه، ولی محدودیت یعنی سرویس شما دستی سرعتش محدود بشه.
دقیقا اتفاقی که داره توی سرویسهای نامحدود Base شاتل و شبانه رایگان 1مگابیت و دومگابیت شاتل میوفته... (که طی حرکت جالبی کلا ترافیک شبانه این دو سرویس رو برداشتند!)
البته نمیگم شما کاملا اشتباه میکنید و دوست بسیار عزیزمون urcu هم کاملا درست میفرمایند...
من از شرکت صبانت سرویس نگرفتم، ولی شما به چه حالتی میگید محدود کردن؟نقل قول:
فرض کنید 10 تا دانشجو میخوان یک خوابگاه بگیرن، و بر این اساس هم میخوان بگیرن که مثلا هر کدوم در روزهای خاصی از هفته به خوابگاه احتیاج دارن و در سایر روزها ندارند، مثلا در روز شنبه 4 نفرشون میرن خوابگاه، یکشنبه 5 نفرشون، دوشنبه 6 نفرشون و سهشنبه 7 نفرشون و چهارشنبه 5 نفرشون و پنجشنبه و جمعه هم سه نفرشون . خوب حالا فرض کنید مسئول خوابگاه بیاد وسط اتاق چند تا دیوار بکشه و اتقاق رو به ده قسمت مساوی تقسیم کنه و به هر کس بگه بیا این قسمت تو که یک دهم اتفاق هست. این کار رو انجام میده تا هر شب بتونه خونه های باقیمونده از اتاقی که شما و دوستانتون به طور کامل کرایش رو میدید و حق شماست رو به بقیه بفروشه و به این ترتیب درآمدش زیاد بشه. ولی اتفاقی که برای شما میوفته اینه که مثلا شب چهارشنبه یک پنجم اتاق مال شما بود، ولی از این به بعد همیشه و همیشه یک دهم اتاق مال شما هست و اونم بخاطر این هست که مسئول خوابگاه زورش میرسه و میخواد بیش از حد سود ببره...
سعی کردم حتی المقدور مثالم شبیه به واقعیت باشه، که فکر میکنم تا حدودی شد.