شاتل ولی برعکس هستش ، تو حالت گیمینگ snr بالاتره :biggrin:نقل قول:
Printable View
شاتل ولی برعکس هستش ، تو حالت گیمینگ snr بالاتره :biggrin:نقل قول:
مربوط میشه به عجایب 7گانه :biggrin:نقل قول:
دیروز تو دیسکورد یه چیزی دیدم اولش فک کردم باگه، بعد فهمیدم پینگم واقعا 59 شده با روسیه! :| (قبلا 78-80 بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله قسمت اول درست اما قسمت توضیح در مورد افزایش snr گفتید که شاید های وب معمولی و اسیا فست بوده، که این موضوع باید باعث بدتر شدن میشد نه بهتر شدن، در حالی که من های وبم به سختی 8 مگ اپ میشد و آسیا به سادگی 16 (snr خوب)نقل قول:
بماند که بعد ها به مشکل خورد
چند سال از های وب اشتراک داشتم اما این اواخر سرعتش افتضاح شده بود
سرعت دانلود و آپلود سرویسهای 8 و 16 مگابیت آسیاتک چند هست؟
پینگ سرویسها چند هست؟
سرویسها قطعی داره؟ (کندی سرعت و ....)
با تشکر
سلامنقل قول:
آپلود 1 مگابیت دانلود تا 16 مگابیت بازه
و اما در مورد پینگ و قطعی سرویس ها بیشتر به مرکز مخابراتی شما و پهنای باند مرکز مربوط میشه.
اسیاتک پیش ثبت نام وی دی اس ال رو شروع کرده. بهتره اینم پیش ثبت نام داشته باشبد.نقل قول:
نقل قول:
سلام، اگه گیمر باشید که کلا باید های وب رو بیخیال شید چون پروفایل فست یا همون گیم نداره
در مورد آسیاتک هم من خیلی راضی ام، سرویس 8 مگ نقره ای دارم با 420 گیگ داخلی که 210 بین الملل هست، سرعتم هم روی 12 مگابیت آپ شد و آپلود هم 1 مگابیت (اگه تجیهزات آسیاتک تو مرکزتون روی annex m کانفیگ شه میتونید تا 3 مگابیت هم آپلود بگیرید)
در مورد سرعت هم محدودیتی وجود نداره، من 8 مگ دارم میتونم بگم بذارن روی 16 البته چون خط 14 مگ و 16 نمیکشه آوردن روی 12 (14 مگ SNR حدودا روی 8-9 هست که کمی فشار میاد رو خط ولی 12 اوکی هست) این سرعتا هم ارائه میشه بعد 8 مگ:
8192-10240-12288-14336-16384
برای من که قطعیش خیلیییی کمه، از موقع قطع اینترنت که تو ماجرای سال قبل بود تا الان قطعی نداشتم تا جایی که یادم میاد
اکثر تجهیزات آسیاتک تو مراکز روی Annex A ست شده و بیشتر از 1 مگ سرعت آپلود نمیده، ولی بعضی مراکز شانس بیارید تا 3 مگابیت هم میشه سرعت آپلود گرفت چون روی Annex M ست شدن، دوستم مرکزی که هست آسیاتک Annex M داره :biggrin:نقل قول:
پاک بشه...
امروز از آسیاتر اومدن تست سر خط هم گرفتن دیدن مشکل داره
اون شخصی که اومد گفت که برای ۵ شرکت دیگم کار میکنه، و در مورد vdsl پرسیدم، گفت فعلا ک خبری نیست بعیده
امیدوارم حرفش اشتباه باشه