اشتباه گفتم کرمان :n02:نقل قول:
04 بیرجند هست .
دوستان بیرجند نیرو زمینی طچور جاییه آموزشیش ؟ و تقسیمات بعدش مشخص نیست ؟
Printable View
اشتباه گفتم کرمان :n02:نقل قول:
04 بیرجند هست .
دوستان بیرجند نیرو زمینی طچور جاییه آموزشیش ؟ و تقسیمات بعدش مشخص نیست ؟
شما زنگ زدین ؟
من زنگ زدم یطوری حرف زدن که دیگه پشیمون شدم
هرچی پرسیدم گفتن از پلیس +10 بپرسید به هیچ سوالی جواب نداد (تبریز)[/QUOTE]
خیر .. حضوری رفتم ایشالله جا خوب بیوفتید
آقا یکی نیست آموزشی شهید باهنر کرمان رو توصیف کنه ؟؟
:n02:
دوستان ما هم دوماه پیش زنگ زدیم آخرش جواب داد . کد شهرستان های مختلف رو بگیرید . 028 قزوین 086 اراک اینها دو ماه پیش جواب میدادند . :n02:
دوستان 04 بیرجند نیروی زمینی چطوریه ؟
تقسیمتش به چه صورته ؟ دوره کد داره ؟
دوستان این سایت هم برای افرادی که قصد انتقال به شهرشونو دارن خوبه . درصورت امکان به دوستاتون که نیاز دارن معرفی کنین :
عزیزم تا زمانی که دفترچه نفرستید نمیتونن کاری بکنن این قضیه دستگیری و اینا واسه ترسوندنه به نظرم اگر باشه واسه دو سه ماههنقل قول:
بعدش خودشون خسته میشن اونایی که رفتن خدمت فرار کردن اولویت هستن زیاد خودتونو خسته نکنید
- - - Updated - - -
عزیزم تا زمانی که دفترچه نفرستید نمیتونن کاری بکنن این قضیه دستگیری و اینا واسه ترسوندنه به نظرم اگر باشه واسه دو سه ماههنقل قول:
بعدش خودشون خسته میشن اونایی که رفتن خدمت فرار کردن اولویت هستن زیاد خودتونو خسته نکنید
بالاخره من هم فهمیدم کجا افتادم
ارتش - عجب شیر
دوستان تجربه ای دارید بگید لطفا
دوره کد و تقسیمش چطور هست؟
سلام دوستان 1 سوال داشتم من حدود 1 سال پیش درخواست معافیت کفالت دادم پدرم مریض احوال هستند اما موافقت نشد ! در حالی که حقم بود معاف شم بابام وضعیت جسمانی خوبی نداره اعتراض هم برام نزدن !!
خواستم ببینم شرایط اینکه بخوام دوباره درخواست بدم چیه ؟ چون میگن 1 بار بیشتر نمیشه ! خب من بابام حالش بهتره که نشده بدتر هم شده دیگه نمیتونه راه بره زانوش مشکل داره :n35: در ضمن دانشجو هستم و قصد ادامه تحصیل تا 3 سال آینده رو دارم
ممنون از اینکه جواب دادی... ولی در کل به نظر من دوستانی که ارشد و دکترا دارن بهتره برن... خبر جدیدی اومد که تا اخر 95 تکلیف همه غایبان چه 1 ماه چه 10 سال معلوم میشه... من موندم بخوان دستگیر کنن چی میشه؟ خب طرف میفرستن زندان؟ به زور هم بره خدمت مطمئنم فرار میکنه... برادر خودمو میگم:n02:نقل قول: