دوستان این نوسان پینگ برای سرویس های گیمینگ واسه همه رخ داده؟ بابا سرویس شدم من این پینگ سرویس کرده مارو
Printable View
دوستان این نوسان پینگ برای سرویس های گیمینگ واسه همه رخ داده؟ بابا سرویس شدم من این پینگ سرویس کرده مارو
نه من ندارمنقل قول:
عزیز اینجا که کسی از شاتل پول نمیگیره! مثلا من مشکلی ندارم واقعیت رو میگمنقل قول:
من مشکلی ندارم
خب احتمالا از شاتل طرف شما یا مرکز مخابراتی یا هزار عامل دیگه میتونه باشه فیبر نوری که نیست فقط یکی دو عامل داشته باشه
ساعت 11 شب برات تست گرفتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 3 4 روزه اینطوری شده
مدتیه پینگ از ساعت 14 تا 16 و ساعت 22 تا 24 خراب می شه
در ضمن شاتل از سال گذشته داره قیمت بسته هاشو افزایش می ده جدیدترینش هم اخیرا بسته های یک ماهه 200 گیگابایتی هست که الان می ده 120 تومن ، همین بسته رو تا اوایل سال 99 می داد 30 تومن
از طرفی جدیدا بسته های 5 گیگابایتی روز های تعطیل که که هزار پانصد بود گرون کرده 3 تومن
کسی هم اعتراض نمی کنه !
عزیز دل به نظرم بهترین راهی که شما میتونی انجام بدی تخلیه و گرفتن سرویس از یه شرکت دیگه س و پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنی...این افزایش قیمتای بیخودی و زیاد خودش توهین به شعور مشتریه و وقتی شما باز هم صورتحساب دوره تو پرداخت میکنی یعنی خودت نمیخوای انجام بدی این کار رو...شاتل خیلی وقته جذابیتشو از دست دادهنقل قول:
منم بالاخره تخلیه کردم شاتلو . پینگ خیلی وقته داغون شده نوسان هم داشت برعکس قدیم که ثباتش عالی بود . قبلا من از 4.2.2.4 پینگ 80 هم میگرفتم ولی جدیدا از 100 تا 130 بالا پایین میشد از ساعت 8 تا 2 نصف شب هم که میرفت بالای 200 سر ساعت 2 میومد پایین شبا هم گاهی وقتا پکت لاس داشت ساعت 2 نصف شب تازه درست میشد. یه زمانی بهترین نت رو داشت ولی گذشت
دیگ شاتل 8 مگ صرف نداره من ک دارم میرم اسیاتک
با اینکه کیفیتش برام عالیه ولی حجمش دیگ جوابمو نمیده
خب حجم شاتل و آسیاتک برای هشت مگابیت یکی هست که! هر دو 175 گیگابایت.نقل قول:
سلام
دوستان مثل اینکه شاتل بدون دلیل تعرفه هاش رو گرون کرده در صورتی که پارس آنلاین و مخابرات و .... نکردن
من شکایت ثبت کردم تظیم مقررات شما هم بکنید
شکایت ثبت کنید تنظیم مقرراتنقل قول:
نقل قول:
هیچ تاثیری نداره.. ممکنه فقط دوباره چند روز قیمت رو به حالت قبل برگردونن و بعد دوباره افزایش رو انجام میدن.. شکایت هم کنید در پایان میگن تا مادامی که میتوانیم در کنارتون هستیم.. یعنی خیلی ناراحتی میتونی از جای دیگه سرویس بگیری و حتی خیلی تحت فشار قرارش بدی میگه شرمنده دیگه بهت سرویس نمیتونم بدم...
اینکارو تمامیه شرکتها دونه دونه انجام میدن.. آسیا تک هم انجام داده.. سال گذشته همین کار رو انجام داد و در توییتر به من جواب دادن و در پایان هم به دفترشون طبق دعوت خودشون رفتم.. دستورالعمل داشتن و فقط بابت این موضوع ۱الی ۲ماه قیمت رو برگردوندن به حالت قبل ولی همون لحظه اعلام کردن که بزودی اینکار رو دوباره انجام میدیم... که بعدش اینکار رو انجام دادن..اگر سرویسهای بلند مدت تخفیف داره سرویس بلند مدت بگیرید وگرنه کاری نمیشه کرد.
سلام علیکم
من که از این شاتل کشیدم بیرون بعد از 8 سال مشترک این شرکت بودن و رفتم سمت TD Lte و درسته قیمت کمی بالا هست ولی پینگ بهتر و سرعت بالاتر و قطعی های مکرر رو دیگه ندارم و اعصابم اروم تره
روزی چند بار مودم دیسکانکت میشد و اعصاب خوردی بود و از تعویض مودم بگیر تا اسپلیتر و سیم کشی داخلی و بیرونی ولی هیچ تغییری نه در سرعت داشت نه در کمتر شدن نویز ( کلا ADSL برای خانه هایی ک سیم کشی قدیمی دارن -سیم می ورودی از مرکز مخابرات تا منزل ، واقعا اعصاب خوردکنیه )
هر وقت هم زنگ میزدی به شرکت اختلال خارج از شبکه بوده و شاتل هیچ اختلالی را برنمیتابد:laughing:
نان و پنیر با دل دردش قیمت همون چلو کباب میشه
به چه شرکتی رفتید ؟نقل قول:
والا من شرکت وینکس رفتم که روی دکل های ایرانسل سرویس میده و در اضل هم ایرانسله چون اسم وایفای مودم هم ایرانسل بود و فقط یک وب ویو برای تنظیمات مودم تغییر دادننقل قول:
پشتیبانی حرفه ای و کار بلدی نداره و اگه مشکلی هم بوجود بیاد من زنگ میزنم به ایرانسل چون در اصل بیس برای ایرانسله:laughing:
و اگه شرکت هم بخوام تغییر بدم بدون انلاک کردن مودم میتونم به شرکت هایی ک روی ایرانسل سرویس میدن کوچ کنم
فعلا ایرانسل و مبین نت و وینکس و اسیاتک به نسبت بقیه شرکت های td ارزون تره بسنه هاش.
منطقه ای که من هستم داخل نقشه ایرانسل از TD پشتیبانی نمیکنه و با کد *20# هم میزنه پشتیبانی نمیشه . و چیزی هم که هست وینکس نمایندگی داخل شهرمون هم نداشت
زنگ زدم به نمایندگی اسیاتک در شهرمون و امد تست زد( هزینه ایاب و ذهاب هم گرفت ) و جالب اینه ک سرعت قابل قبولی هم داشت ( دلیل اینکه اسیاتک زنگ زدم برای تست سرعت و کیفیت برای این بود که اسیاتک هم روی دکل های ایرانسل سرویس میده )
الان سرعت دانلود من برای روزها روی 120 مگابیت هست و شبا هم بین 70 تا 90 مگابیت
سرعت اپلود هم در طول شبانه روز بین 2 تا 4 مگابیته
شاتل سرعت خط باز میزاره یا همون سرعتی که خریدی بهت میده من مخابرات داشتم سرویس ۵۱۲ تا ۲ مگ باز بود شاتل چطوریه
همون سرعت خریداری شده رو میده. (بعضی سرویس های جشنواره الان هستن که سرعت بازن، ولی سرویس های ثابت و اصلی تو سایت، همشون همون سرعت خریداری شدست) ولی یه مگ بالاتر میبندن تا بشه کامل گرفت اونو، مثلا 8 مگ رو 9 میبندن 16 رو 17.نقل قول:
سلام
یه 15-20 روزی میشه به مشکل برخوردم.
چراغ ADSL چشمک زن میشه و طبعا نت قطع میشه بعد چند ثانیه دوباره ثابت میشه. این روند به صورت رندم تکرار میشه مثلا توی 10 دقیقه ممکنه چند بار تکرار بشه. یا نه ممکنه مثلا تا 4-5 ساعت نشه دوباره این اتفاق بیفته یا مثلا 1-2 روز اوکی باشه اینطوری بشه.
با پشتیبان تماس گرفتم هم تلفنی هم حضوری صحبت کردم اصرار داشتند که مشکل از سیم کشی هست یا اسپلیتر یا مودم.
اسپلیتر و مودم رو عوض کردم. یه مودم نو خریدم. تفاوت خاصی نکرد. کلا حس میکنم این روند چیزی جدا از مودم و اسپلیتر هست.
در مورد سیم کشی هم وقتی خونه رو ساختیم تقریبا 10 سال پیش خرطوم جدا داره. کابل با کیفیت. قبل عید هم قطعی داشتیم پشتیبان باز گیر داد به سیم کشی که تهش مشخص شد خود مخابرات تعمیرات داشته توی دستگاه هاش بعد پشتیبان میگفت همون موقع که نه من دارم چک میکنم نت اونجا وصله مشکل از سیم توئه :|
حداقل اینکه تقریبا مطمئنم سیم کشیم مشکلی نداره
موندم این مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟ کسی ایده ای داره ؟؟؟؟؟
مممکنه از خود مخابرات باشه و داستان خودشون ؟؟؟
سوال دیگه هم به قول اینا نویزی اتصالی سولفاته ای اگر باشه مگه نباید مشکل رو دائمی بده ؟؟ چطوره که گاها اینطوری میشه بقیه مواقع مثل ساعت با حداکثر سرعت کار میده ؟؟؟
اگر تجربه یا نظری دارید ممنون میشم بگید
سلامنقل قول:
اول از همه باید سر راه همه دستگاههای تلفن اسپلیتر باشه ولی سر راه مودم نه
با پریزای متفاوت تلفن امتحان کنید یعنی مودمو به پریزای مختلف بزنید یه برقکار وارد هم بیارید که پریزا رو چک کنه همینطور سیمکشی داخلیو ضمناً اگه بعضی جاها سیمهای تلفن نزدیک سیمهای برق رد میشه باید اونجاها سیم تلفن با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه بعد از انجام همه اینکارا اگه مطمئن شدید سیمکشی داخلی مشکلی نداره مشکل باید یه جایی خارج از خونه شما مثل خود مرکز مخابراتی یا در طول مسیر یا کافو و... باشه ضمناً از وقتی کرونا اومده و تعداد کاربرا زیاد شده اوضاع اینطوری شده ؟ یا در ساعات خاصی اینطوری میشه ؟
کار دیگه هم اینه که مودمو به سر خط بزنید تا ببینید اشکال از سیمکشی داخلیه یا نه
تلفن که فقط یکدونه هست. بدون اینکه روی خط باشه هم تست کردم. وقتی که مشکل بوده فرقی نکرده در نتیجه کار.نقل قول:
بعد سیم رو هم مستقیم وصل کردم به پریز متصل نیست.
اسپیلتر هم نو خریدم. مودم هم نو خریدم. توی بسته مودم اسپیلتر دیگه هم بود. مودم قبلیم رو هم دادم تست رفیقم گفت فعلا که مشکلی نداره اوکی کار میده :|
این بحث عایق هم قبول دارم ولی خب اگر مشکلی از این منظر میبود نباید توی این 10 سال به من نشون میداد. توی این چند وقت اخیر اینطوری میبینم.
سر خط نمیتونم تست کنم چون خیلی رندم هست. ممکنه دو روز نشه یکبار بشه. ممکنه 3-4 ساعت نشه یکبار بشه. تا من بخوام بیام دم در نگاه کنم دوباره وصل شده!
کرونا که 2 سال هست اومده. توی این 2 سال و پر بودن پورت های منطقه ما کلا کیفیت نت به شدت اومده پایین. از عید به بعد هم به شدت پکت لاست رفته بالا. ولی این مشکل رو من 10-20 روزه دارم.
البته از لحاظ اتفاق افتادنش رندم هست ولی خب تا جایی که رسیدم و چک کردم اگر اتفاق بیفته حدود 13، 18، 01 هست در شبانه روز. اگر اتفاق نیفته که هیچی.
باز سر جمع من متوجه نشدم اگر سیم کشی داخلی من ایرادی داشته باشه باید مداوم مشکل داشته باشم یا میتونه رندم مشکل بده ؟!؟
یه وسیله الکترونیک مثل آسانسور هم میتونه نویز بندازه در مورد سوالتون هم نویز میتونه مقطعی باشه مثل مشکل شما میتونه هم کلا با کم کردن مقدار snr یعنی نسبت سیگنال به نویز کشش خط را بیاره پایین که به نظر نمیرسه مشکل شما این باشه راه حل دیگه ای هم هست اگر از بی عیب بودن سیم کشی داخلیتون مطمئن بشید و در طول مسیر تا خونه شما یا کافو و... هم مشکلی نباشه با تعویض پورت در مرکز مخابراتی امکان حل مشکل هست یادمه یکی از دوستان مشکلی شبیه شما داشت تو همین تاپیک مطرح کرد و بعد خودش خبر داد اشکال از یه جایی در طول سیم مخابرات خارج از خونه بوده که مخابرات براش حل کرده بود حالا شما با توجه به مواردی که مطرح شد از یک طرف سیمکشی داخلیت را مطمئن شو که موردی نداره و بعد اگر مطمئن شدی موردی نداره با پشتیبانی شرکت و مخابرات حل مشکلتو پی گیری کننقل قول:
نقل قول:
مارك مودم ت چيه ؟
يه عكس از قسمت Status مودم ت بذار .
آسانسور نداریم. وسیله جدیدی هم به خونه اضافه نشدهنقل قول:
کلا کلافه شدم چون توی این چندسال هیچ مشکلی نداشتم. همیشه اوکی بوده
باز تست میکنم ببینم تهش به چی میرسم
بسیار ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید
متاسفانه پشتیبان و بدتر از اون مخابرات همکاری نمیکنند. هر بار یه مدلی میپیچونند. تهش هم هیچی به هیچی. مخابرات هم که کلا اصلا به نت کاری نداره وقت تست فقط میگه بوق دارید اوکی هست و بای
قدیم اتاق MDF باز بود میشد با خواهش پورت عوض کنی الان بستنش رئیس عوض شده اونم دیگه هیچی به هیچی
باید ببینم آشنایی کسی گیر میارم کاری کنه یا نه. ت ف تو وضعیتی که داریم همیشه
مودم قبلیم دی لینک 2740U بود. مودم جدید تی پی لینک w9960نقل قول:
الان که عکس رو گرفتم یکمی انگار نویز هست. نرمال معمولا کشش خط 22 روی 2.5 هست که 17 روی 1.8 ست میشه با SNR نزدیک 11
نقل قول:
كيفيت خط ت نسبتا خوبه ، نباس مشكلي داشته باشي
اگر ميبيني پشتيبانان فني همكاري لازم رو ندارند ، يه شكايت ثبت كن تو سامانه 195 ، شرح كامل ي از مشكل رو اونجا بنويس حتما رسيدگي ميشه
تهش آره باید اونجا شکایت بزنمنقل قول:
فعلا باهاشون ور برم ببینم چی میشه
کلافه کننده هست :|
موندم شاید هم از قدمت و داغونی تچهیزات مخابرات مرکز باشه این مدلی میشه
در هر حال ممنون بابت پاسخ
من یه قربانی نویز آسانسورم که دو ساله باهاش درگیر بودم و چون گفتی آسانسور ندارین یه چیزی بگم تعجب کنی. شدت نویزی که برق سهفاز آسانسور ما ایجاد میکرد اونقدر زیاد بود که برگشت میکرد توی کوچه و داخل پست مخابرات باعث میشد اینترنت همسایه رو هم قطع کنه! اون لحظه ضعیف شدن اینترنت ببین SNR نصف میشه یهو و برمیگرده سر جاش؟ مثلا حدود سی ثانیه یا مودم کامل خاموش میشه... شک نکن اینا اثرات یه آسانسوره که سیم تلفن داخل کابینش چفت سهفازش شده و اگه تازه اطرافتون خونهای ساخته شده ازشون یه پرس و جو بکن.نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی و انتقال تجربه. خیر همچین موردی نزدیکمون نیستنقل قول:
بیشتر حدسم یه مرضی داستانی از سمت مخابرات هست چون توی دو روز اخیر مشکل نبوده.
حالا بحث آسانسور رو گفتید راه حل چی هست ؟؟ که کلا بدونیم خوبه.
یه چیزی هم از 3-4 روز قبل انتخابات شروع شده هنوز هم ادامه داره ساعت 9-2 شب تقریبا به شدت پکت لاست میره بالا در حد 15-20 درصد. توی بازی قشنگ خودش رو نشون میده. توی وبگردی و ... کمتر. موندم :|
یه چیزی هم برام عجیب هست نمیدونم از دما هست یا تعداد یوزر. طول روز یا ساعات پیک عصر SNRم بد میشه ساعات خلوت و نزدیک صبح دوباره عالی میشه :))))
آسانسور منو پیر کرد! دو سال برقکار ساختمون نو ساز رو گفتیم بیا و نیومد گفت کار من اصولیه مشکلی نداره. رفتیم چندتا برقکار آوردیم گفتن کابل عوض کن کردیم نتیجه نداد. زنگ زدم مخابرات گفت بوق دارید؟ گفتم بله. گفتن پس خطتتون مشکلی نداره! شاتل گفت داخل خونه به ما ربطی نداره. به آسانسوری گفتم اونم گفت کار من مشکلی نداره و رفتم صنعت و معدن از دستش شکایت کنم! 2 سال روزی حداقل 30 بار مودمم خاموش و روشن شد که آسانسور از پارکینگ تا طبقه پنج و شیش بره. اگه تا سه میومد و آسانسور میایستاد سریع وصل میشد. ولی چهار و پنج و شیش که میشد مودم ریستارت میشد.نقل قول:
خلاصه اینکه این مشکل رو چند جای دیگه توی اینترنت دیدم و هیشکی راه حل نداشت. همون اولم به تلفن داخل کابین آسانسور شک کردم و قطعش کردم. ولی مثل اینکه از توی باکس تلفن داخل ساختمون درست جمعش نکرده بودم. الان آسانسور تلفنش قطعه و من دیگه قطعی ندارم :))
سلام ، من یک مدت از شرکت صبانت اینترنت داشتم هر 10 دقیقه قطع میشد بعد از 5 دقیقه باز وصل میشد رسما کاری نمیشد با اینترنت کردنقل قول:
کله سیم کشی خونه چک کردم مشکلی نداشت حتی 2-3 بارم از مرکز مخابراتی چک کردن بازم مشکلی نتونستن پیدا کنن آخرش با کلی شک و دودلی بخاطر اینکه چیزی برای از دست دادن نداشتم از صبانت جمع آوری کردم بعد از یک مدت اومدم شاتل سرویس گرفتم وقتی اومدم شاتل دیگه قطع و وصل نمیشد و مشکلی نداشت نمیدونم مشکل از چی بود آخرش فقط خواستم تجربه خودمو بگم
ولی یک چیزیو بگم بهتون کلا هر شرکت مثل اینکه یک سیستم خاصی داره مثلا من وقتی مخابرات بودم خطم نهایت 4 مگ میکشید
وقتی اومدم صبانت خطم بهتر شد حتی به 8 مگم میرسید ولی بهینه نمیکردن خط و ممکن بود 8 مگ اینترنت میبستن ولی نویز خط و کنترل نمیکردن مثلا SNR ام رو 6 و 7 بود در نتیجه قطع و وصلی پیش میومد
ولی وقتی اومدم شاتل خطم همون 8 مگ و میکشید ولی خوده خط سعی میکرد SNR شو رو 10 حفظ کنه و از تمام توان خط استفاده نکنه که قطع و وصلیم این وسط پیش نیاد
دقیقا میدونم چی میگیدنقل قول:
حدس خودم هم مشکل از سمت مخابرات هست و پورت. فعلا چند روزی هست مشکلم خیلی کم شده به ندرت پیش میاد
ولی خب کیفیت کلی نت اومده پایین که سراسری هست
در نهایت همکاری لازم رو نکنه جمع میکنم میرم پیشگامان
واسه خیلی ها این مشکل قطع شدن هست؟یک هفته ای میشه هرروز کلی نت من قطع میشه یدفعه SNR از 15 به منفی3 بعد ریست مودم!هر روز یه 10 باری قطع و بعد وصل میشه اونم یدفعه بعد این همه مدت که رو شاتل بودم.....
ممکنه مشکل مختص شاتل باشه؟
بله منم 3 هفته س که مشکل شما رو دارم ولی این دو روز اخیر کلا چراغ اینترنت بالا نمیاد برامنقل قول:
کشش خطم از 21 مگ روی annex m اومده روی 13 مگ
اپلودمم از 2400 اومده رو 1600
پس یجورایی انگار مشکل از طرف ما نیست و سراسری هست!چون اصلا من تو این مدت 1 سالی که بودم اینطور قطعی پی در پی نداشتم!الا هر روز هر چند ساعت یبار نت قطع دوباره وصل میشه!ممکنه تو 1 ساعت 2-3 باری قطع بشه یا...نقل قول:
خلاصه من هی صبر کردم شاید درست بشه که انگار نشد فردا یه زنگ بزنم ببینم اینا چی میگن..
دوستان اخیرا یه مشکل عجیب پیدا کردم
اینترنت وصله ولی به صورت رندوم بعضی اوقات هیچ سایتی باز نمیشه
dns رو از روتر عوض کردم مشکل حل نشد
مودم رو ریست فکتوری هم کردم درست نشد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
از یه چند روز مونده به انتخابات من این مشکل شما رو گاها پیدا میکنم. این مواقع یکبار اتصال رو قطع و وصل میکنم آیپی عوض میشه درست میشه. هرچی هست دستکاری خود شاتلهنقل قول:
نتیجه ای گرفتید به ما هم بگید ممنون میشیمنقل قول:
من که از بحث با پشتیبان نتیجه ای نگرفتم. همون خزعبلات همیشگی مشکل سیم کشی رو میگه و ...
نقل قول:
نقل قول:
به نظرتون اگه static ip بگیریم حل میشه؟:n13:نقل قول:
من تا حالا از شاتل استاتیک نگرفتمنقل قول:
ولی از هرجای دیگه که قبلا بودم گرفتم بدتر شده
درود.. دوستان اگر بنده رو یک راهنمایی بکنن ممنون میشم.
من برای فامیل سروس شاتل گرفتم با این پارامترها
میخواستم ببینم حداکثر کشش خط چند هست و ایا میشه رو این طرح 16 مگ رو فعال کرد یا جواب نمیده .