دوستان کسی میدونه جریان این دکل چی هست ؟
هر 3 اپراتور روی یک دکل ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی میدونه جریان این دکل چی هست ؟
هر 3 اپراتور روی یک دکل ؟
اه چرا انقد سوال میکنی پشت سرهم ! انگار 20 سوالیه ! تو 3 روز 70 تا پست سوالای اراجیف دادی !نقل قول:
بله . سایت مشاع یا اشتراکی هست که در این تصویر هر سه اپراتور از یک دکل استفاده میکنند.نقل قول:
سلام آقا رضا.جان خودتون به فکر ما هم باشین در استان لرستان بخصوص شهر خرم آباد از همه شهرا عقب تره
وضعیت اینترنت موبایل در شهر خرم آباد به طور دقیق:
آقا رضا 4gایرانسل کی به خرم اباد میاد؟.الان سرعت و پوشش 3gجالب نیست.سرعت نهایت نهایت در بهترین حالت ممکن 1mbپوشش هم تقریبا کامل در سطح شهر البته
همراه اول پوشش3gضعیف فقط نقاط مهم شهری پوشش داره اونم تو فضاهای باز البته تو خونه ها که اصلا.سرعت در مناطق باز و تحت پوشش3gرضایت بخش در حد 4mbدر سایر نقاطedge با سرعت نهایت 128kb
رایتل پوشش فقط و فقط شهری سرعت 1mb
خواهشا تا نرفتین اگه ممکنه یه گزارش کامل بدین
مرسی از لطفتون
آقا رضا رفتید خارج از کشور اینترنت که دارید باهامون در تماس باشید بیاید تو سایت با بچه ها صحبت کنید هم ما دلمون برای شما تنگ میشه هم شما اونجا مملکت غریب دلتون میگیره..نقل قول:
فرمودید که اصفهان لینک خوب دریافت کردید خیابون مدرس قدیم هم قرار هست که با این اتفاق زیر پوش بره؟ ما خونمون کاملا کنار خیابونه ما بین کوچه شهید سفید دشتی و سرمدی ، تو خود خیابون گاهی وقتا گوشی سوییچ میشه رو 3G با دو الی 3 خط آنتن ولی داخل خونه میره رو 2G و مشکلی هم که هست اینه که داخل خونه رو همون شبکه 2G پرش آنتن زیاده توی اتاق گاهی وقتا یه دفعه آنتن پر میشه بعد میاد رو یه خط یا دو خط گاهی وقتا کلا سیگنال میره چیزی که بیشتر از همه اذیت میکنه مخصوصا این یک ماه اخیر اینه که تا تماس برقرار میشه قدرت سیگنال افت میکنه فقط یه خط میمونه بعدش دائم تماس قطع میشه ، یا صدا قطع میشه یا اینکه کلا تماس قطع میشه یعنی یه تماس تلفنی شاید چیزی در حدود ده بار یا خودش قطع میشه یا صدا قطع میشه خودم باید تماسو قطع کنم دوباره بگیرم ..
دانشگاه خراسگانم بی زحمت حتما در برنامه پوشش 3G و 4G بذارید ممنون از زحماتتون و اینکه وقت میذارید و اطلاع رسانی میکنید ..
آقای رضا، ایرانسل برنامه ای برای ارائه بسته های نامحدود یا شبانه رایگان نداره در آینده ؟
آقا رضا عزیز سلام خسته نباشید.واقعن اگه شما نباشید پست های انجمن جلو نمیره تا شما میان تا 10 تا یا هم بیشتر یهو جلو میره.شما خیلی اطلاعات خوب میدید اگه هم باشید عالی میشه.اگه میشه لطف کنید رفتین خارج واسه کار حتما اینجا سر بزنید پست بزارید حرف های شما واقعن به درد ما میخوره تاثیر گذار هست
آقا رضا ببخشید منو کی این مشکل برطرف میشه بی زحمت میگیدنقل قول:
لطفا اگه.میشه زودتر انجام.بشه خیلی خوبه.بیشتر جاهای رشت همراه اول نسل سه شده الا این محل ما.سایت دانشگاه مخابرات واقع در بلوار مدرس کوچه افضلی همچنان آنتن نسل سه ضعیف هست.من خودم چندین بار اپراتور زنگ زدم اطلاع دادم بهشون گفتم.گفتن که پیگیری میشه الان خیلی وقته بازم همون هست حل نشده متاسفانهنقل قول:
میشه بگین زمان دقیقشو کی تجهیز میشه من خودم حضور داشته باشم کنار پیمانکار مشاهده کنمنقل قول:
آقا رضا با عرض معذرت خواهی از شمانقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطف کن هر سوال یا نظری داری در یک پست قرار بده.
ببینید دوست عزیز نه شما نه اون رفقایی که هر چند صفحه تذکر میدند اینجا نه مدیر هستید نه ناطم پس حق تذکر دادند و تعیین اینکه کی کجا پست بده رو نداریدنقل قول:
اگر مشکل دارید با پست ها آقا رضا و بقیه دوستان خیلی راحت از پایین پست گزینه گزارش تخلف رو بزنید
اگر مدیریت خودش پست ها رو خلاف قوانین دونست برخورد میکنه
پس لطفا نه شما نه بقیه رفقایی مثل شما دیگه تذکر ندید که نه اعصاب ما خورد بشه نه اعصاب خودتون
بالاخره مدیر و ناطم برای همین چیزا گذاشتند
============
اما انصافا برای خودم جالبه بالاخره یکی پیدا شده که برای مردم احترام قایل و این همه وقت میزاره برای پاسخگویی بعد به اینصورت باهاش برخورد میشه
من به نوبه خودم تشکر میکنم از آقا رضا و انصافا خیلی کارش درسته:n16:
نقل قول:
اینجا یه منبع اطلاعاتیه ارزشمند برای ایشون هست که از این طریق از وضعیت شبکه مطلع میشه.وگرنه تو این مملکت هیچ مسئولی عاشق چشم و ابروی کاربر نیست.اگر بود وضع اینترنت فورجی مثل دیال آپ نبود.بعدم این کارشناسا دارن کمک میکنن به فیلترینگ و محدودیت بیشتر شماها چرا انقدر ساده این؟
اگرم خیلی عاشق سینه چاک آقا رضا هستین یه تایپیک باز کنین عاشقین آقا رضا برین اونجا سوالاتتونو بپرسین.بیخود اینجارو شلوغ نکنین هربار تایپیکو باز میکنیم ده صفحه سوال و جواب بیخودی رفته جلو.
آنتن اول که اصلا rru نداره و انگار نسل 2 رو داره فقطنقل قول:
اما 2 شرکت دیگر rru گذاشتن
نمیشه فهمید که هرکدوم واسه چه شرکتی هستند و آیا 4G رو هم دارن یا نه ؟
سلام من تو حیاط سه تا آنتن 3g دارم تو خونه قطع میشه راهی برای این مشکل نیست
اهواز
نقل قول:
از اینجا خوب مشخص نیست. ولی احتمال میدم وسطی برای رایتل و اخری هم برای ایرانسل یا همراه اول باشه که rru قابلیت ارائه فورجی رو هم داره.
اولا حرف من خیلی واضحه من دارم میگم این بحث ها فقط باعث اعصاب خوردی میشه اینجا هم مدیر داره هم ناظم اگر مشکلی دارید با پست های کسی خیلی راحت به مدیریت بگید اگر اونا تشخیص دادند که خلاف قوانین هست تذکر میدندنقل قول:
اینکه هر کی از هر گوشه ای برای خودش مدیر بشه و تشخیص بده چی درسته چی غلط فقط باعث اعصاب خوردی و نارحتی بقیه میشه
دوما نظر شخصی خودم اینه من بعید میدونم یک کاربر عادی از اطلاعات خوبی که آقا رضا میده ناراحت بشه من فکر میکنم دوستان دلواپس رسیدن این اطلاعات به دست کاربرا هستند برای همین خیلی شلوغ کاری میکنند
در هر صورت من میگم مرجع قضاوت مدیر اون بخش هست و تمام
ما در این چند مدت که پست های ایشون رو دنبال کردیم به یقین رسیدم که ایشون در زمینه مخابرات سیار در حال فعالیته .نقل قول:
ایشون مطمعنا تمام اطلاعات رو خودش تنها بدست نمیاره بلکه دوستان و همکارانشان در جاهای مختلف ایران و اپراتور مختلف به اون کمک میرسونند.
در ضمن ایشون بسیاری از اطلاعاتی که دادند درست از اب در اومده که بیانگر واقعی بودن اونهاست.
متاسفانه برای شما باید بگم که این مسئله واقعیت داره و آقا رضا از ریز ترین موضوعات در هر اپراتور در سراسر کشور خبر داره چه شما باور کنی چه نکنی ، من اگر که بخوام حرفی بزنم شما جبهه خواهید گرفت اما کلا بهتون میگم دلیلی نداره بخواین بیاین اینجور با این لحن حرف زدن یه نفرو که هیچی ازش نمیدونید زیر سوال ببرید و باید بگم خیلی هم زشته این برخورد ، نمیگم ما هم ایشون رو میشناسیم ولی در همین حد میدونیم که بار ها مشکلاتی که بوده رو بهشون ارجاع دادیم و ایشون هم پیگیری کرده و برطرف شده و البته اخباری هم که میدن درست در میاد ، حالا اینکه ایشون چه سمتی داره و دقیقا مسئولیتشون چیه و با چه افرادی تو اپراتور های دیگه در ارتباطه که این اطلاعات رو به دست میاره خودشون میدونن و اینقدر اطلاعاتشون برامون مستند بوده که ما نخوایم شک و ظن اشتباه ببریم و یه همچین سوالاتی رو از خودمون بپرسیم ، در کل میگم اگر که شما فکر میکنید که ما یه سری آدمای ساده لوح هستیم که آقا رضا گولمون زده و داره اطلاعات اشتباه میده بهتره که به این تاپیک اهمیت ندید و البته سعی هم نکنید با طرح کردن این سوالات با این لحن ذهن سادهء ما رو بیدار کنید ممنون از شما ، عذر خواهی هم میکنم هم از شما هم از مدیریت اگر که تند حرف زدم و ممنون میشم اگر که دیگه ادامه ندید چون تاپیک پر از بحثای بی ربط و دعوا های ما میشه... :n16::n16:نقل قول:
حضرات , اساتید این یکی دوروزه نت ایرانسل شما مشکلی نداشته ؟ سرعت افت محسوسی نکرده ؟ اصلا 3g تون برقراره همچنان ؟
میخوام بدونم مشکل از همراه اخره یا سراسریه .
جناب اقای بردیا
اقا رضا از این موضوع هیچ نفع و بهره ای نمی بره؛هر اطلاعات و کمکی که می کنه لطف خودشه .
در مورد خود بنده؛چندین بار در مورد مشکل ایرانسل پیگیری کردن و من کاملا از ایشون سپاسگزارم که برای ما وقت نیزاره؛
نمی دونم شما چه نفعی می بری که در مورد کسی که نمی شناسیش حسادت می کنی و سمپاشی می کنی؛اگه خیلی مشکل داری و نمی تونی ببینی که تو این مملکت یه نفر بدون هیچ چشمداشتی مشکلات مردم رو پیگیری می کنه؛بهترین کار اینه که از این فروم بری
ببخشید اقا رضا مورد مشکوک اینترنت ایرانسل تو شیراز چی است ؟(مدیران مجترم تاپیکهای اضافی وبی مورد را پاک کنید باتشکر.)
چرا حجمهای شبانه استفاده هم نمی کنی یکدفعه صفر می شد,
ببخشید سوال زیاد پرسیدم
چرا 3g ایرانسل به این صورت هست؟
ما الان طبقه چهارم ساختمونمون به صورت E نشون میده ولی در حیاط طبقه همکف H
واقعا عجیب نیست؟
در اصفهان خیلی جاها ثبات نداره
در تنظیمات حالت شبکه رو روی only 3g یا wcmda قرار یدیدنقل قول:
این کار را که میکنم مدام قطع و وصل میشهنقل قول:
در حالیکه همراه اول برادرم از این مشکلات نداره
فکر کنم بیخیال ایرانسل بشم بهتره
طبق تجربه من هم پایداری همراه اول اینجا بهتره. ایرانسل نوسان داره یه مقدار. واسه همین خیلی جاها وقتی Network mode رو اتوماتیک باشه خودش رو GSM میمونه حتی با اینکه سیگنال 3G قویه و مثلا -85 dBm هست و برای استفاده از 3G باید دستی بزارم رو WCDMA ONLY که اونم گاهی نگاه میکنم میبینم هیچی آنتن ندارم و سیگنال شده -111 . ولی همراه اول اکثر مناطق خودش سوییچ میشه رو 3G و مدام بر نمیگرده به 2G. حتی با سیگنال ضعیف تر، مثلا -97نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان میشه تست جدید از سرعت همراه اول و ایرانسل و رایتل بزارید
شبکه تریجی ایرانسل پوشش داخلی ضعیفی دارهنقل قول:
سلام
چهار ماه پیش من با ایرانسل تماس گرفتم و در مورد پوشش نامناسب منطقه مون بهشون گفتم، تا یک ماه فقط چند دفه زنگ زدن و میپرسیدن که مشکل حل شده یا نه، بعدر از یک ماه که مشکل حل نشد کارشناس ایرانسل اومد منزلمون و داخل خونه تست گرفت و چند تا کوچه اطراف رو هم درایو تست گرفت و گفت پوشش منطقه ی شما خیلی ضعیفه و به شرکت میگیم که بیان جهت یکی از سکتور ها رو به سمت منطقه شما بکنن، در ضمن تو شهرمون فقط یه سایت ایرانسل هست، حالا بعد از گذشت دو ماه و نیم از اون موقع هفته قبل اومدن و سه تا سکتور نسل دو بین سکتور های قبلی گذاشتن که فکر کنم هنوز فعالشون نکرده
مورد بعدی که آقا رضا هیچ اشاره ای به شهرهای خراسان رضوی نکرد!!!
ولی خوشبختانه همزمان که سکتور های نسل دو رو گذاشتن، ۹ تا هم واسه نسل سه گذاشتن، یه لینک جدید هم نصب کردن که از لینک دیگه خیلی بزرگتره و به سمت سایت میدان مادر کاشمر هست، سایت از بالا تجهیز شده کامل و کابل کشی هم شده ولی فکر کنم راک هنوز کار نذاشتن
بعد در مورد شهرهای استان خراسان رضوی، سبزوار چند سایت تجهیز ولی فعال نیست، نیشابور و مشهد پوشش تقریبا کامل، تربت حیدریه فکر کنم وصل باشه، کاشمر هم تا جایی که گشتم فقط همون سایت میدان مادر که میشه گفت مادر سایت منطقه هست تجهیز شده، ولی فعال نیست، خلیل آباد هم تنها سایتش تجهیز شده، بردسکن دو سایت تجهیزه ولی فعال نیست، طبق گفتگویی هم که با حسین کریمی داشتم گفت که کار تجهیز شادمهر و سایر شهر ها هم ازین ماه شروع شده
با این حساب تنها مشکل ایرانسل در خراسان رضوی کمبود پهنای باند هست، وگرنه اکثر شهرستانها تجهیز هستند ولی مشکل تامین لینک دارن، که کریمی گفت زیرساخت تو شهرهای استان خیلی عقبه و کماکان حداقل تا آخر سال پهنای باند کافی نیست تو استان
ببخشید دوستان طولانی شد
سلام آقای رضانیان خسته نباشید
چه زمانی دانشگاه امام جواد یزد اطراف میدان اطلسی تحت پوشش 3G قرار میگیره؟چون الان میدان اطلسی پوشش داره اما دانشگاه نداره!!!
همچنین گفته بودین شهر یزد توی ماه رمضان 4G میشه پس چی شد؟
درضمن چطور تو شهرمون میتونیم سیمکارت رو با سیمکارت یوسیم تعویض کنیم و چه زمانی یزد سیم یوسیم میاد؟
خیلی ممنون
ببخشید که طولانی شد؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا سلام
لطفا منطقه ما ( قم - میدان پلیس ) رو هم پیگیری کنید چند بار تماس گرفتم و همچنین خودشونم تماس گرفتن ولی مشکل ما رو برطرف نکردند
اینجا حتی 3جی هم جواب نمیده .. " به گفته خود کارشناسشون منطقه ما هنوز به نسل 3 و 4 تجهیز نشده "
با مسئولین مربوط صحبت کنید .
من ایرانسل دارم اون یکی ها رو هم توی تاپیک خودش درخواست بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدرم جواب دادن , همه مشغول دعوای حیدری نعمتی اند.نقل قول:
همینو بگو . مدیرا هم گویا مرخصی تابستونی تشریف بردن.نقل قول:
دستت درد نکنه اخوی . بازم شمانقل قول:
عزیزان میگم هیچ راهی نیست که بشه ایفون رو مثل گوشی های اندرویدی محدود به یه نسل ارتباطی کرد مثل نسل 3 یا 4 ؟
این تغییر نسل کلافمون کرده.
کاربران عزیز . لطفا تاپیک رو شخصی نکنید. اینجا یک شخص مسئول پاشخگویی نیست . هر کاربری میتونه پاسخگوی سوالات باشه .
اما هر شخصی که میتونه پاسخگو باشه و مسئولیت این اطلاع رسانی رو برعهده بگیره ، برای جلوگیری از ضایع شدن حق کاربران و اعتبار سنجی گفته ها ، باید این موضوع رو با تیم مدیریت یا ادمین سایت در میون بگذاره تا با ارائه اسناد مشخص ، نشانی متمایز از کاربران عادی دریافت کنه .
بیش از این صحبت های این اشخاص نزد ما از اعتبار ساقط است .
تا زمانی که اعتبار این گفته ها پیش تیم مدیریت اثبات نشه ، تیم مدیریت از هیچ شخصی حمایت نمیکنه.
مرسی.
گنداب ایرانسل
سه بامداد
آره سرعت خیلی پایین اومده شبانه روی 60 یا 70 کیلوبایت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست نسل چهارم ایرانسل تو محل ما.میبینید که فول آنتن هست این سرعت رو میده بهم.3G هم جدیدن همینجوری شده اینجا