متاسفانه مخابرات سرعتا رو محدود کرده.من دو تا طرح دارم یکی بعثت یکی هم پاییزه طلایی که با بعثت که قبلا بود رو صد کیلوبایت دان میکرد الان شده 15 و طلایی شده مثل سرعت شما و از 100 بیشتر نمیشه.نقل قول:
Printable View
متاسفانه مخابرات سرعتا رو محدود کرده.من دو تا طرح دارم یکی بعثت یکی هم پاییزه طلایی که با بعثت که قبلا بود رو صد کیلوبایت دان میکرد الان شده 15 و طلایی شده مثل سرعت شما و از 100 بیشتر نمیشه.نقل قول:
کدام منطقه هستی از کدام مرکز سرویس میگیری تا راهنماییت کنم.نقل قول:
عکس از مودم هم بزار
نه دوست عزیز اینطور نیست بعضی مراکز به دلیل به روز رسانی مجبورن مشترک رو کارت دیگه منتقل کنن این میشه که پینگ تراکم فول آی پی میشه پیگیری از مرکز مخابرات که سرویس میگیرید اونجا باید ببینید به روز رسانی دارن یا خیرنقل قول:
الان چهار پنج روزه که من مشکل سرعت دارم .البته تو تایم رایگان. من فک نکنم مشکل از بروز رسانی باشه چون فقط تو تایم رایگان سرعت کم میشهنقل قول:
میتونی از پینگ برام عکس بزاری.نقل قول:
8.8.8.8
4.2.2.4
نه دوست من بحث بروزرسانی و این حرفا نیست. 5 6 دقیقه اول تایم رایگان همه چی اکی هست. یهو سرعت میاد پایین. مگه فکر میکنین این تجهیزات اینترنت چه چیز پیچیده و عجیبیه که با بهونه بروزرسانی دهن مصرف کننده رو ببندن. یا سیاست جدیدشونه یا اون نابغه ای که مسئولشه سوتی داده و حواسش به تنظیمات نبوده.نقل قول:
دوستان لطف کنید و توی بخش پشتیبانی این سایت جدیدشون درخواست پشتیبانی بدید و متذکر بشید که از روی اکانتینگ دارن کانکشن ها رو محدود میکنن.
دقیقا. واسه منم همینه تا پنج دقیقه اول تایم رایگان خوبه بعدش سرعت عحیب افت میکنه.نقل قول:
مشکل بندم همینه....اما مال من دیگه فاجعه است! عکسش هم گذاشتم سرعت میاد رو 20 کیلوبایت به پایین!
طرحم کمپین یکساله 2 مگ
سرعت ها توسط خود مخابرات و دستی محدود شده ازدست هیچکس هم کاری برنمی یاد بیشترین سرعت شبانه هم همین طرح های پاییزه طلایی و کمپین های یکساله که ماکزیمم 100می شه بقیه طرح ها هم پایین تربسته شده الکی هم دبنال راه روش نباشید که این دقعه دیگه هیچی جواب نمی ده
امشب بعد از اینکه اومد روی 20 یکبار قطع و وصل کنین ، وضع مقدار بهتر میشهنقل قول:
شما اون لحظه که این جوری می شه یک قطع ووصل کن می ره رو همون 100نقل قول:
شما هم لطف کنین تیکت پشتیبانی بزنید برای این مورد تا یکم بفکر بیفتن و ماجرا ختم به خیر بشهنقل قول:
الان آی پی که دارید با 5 شروع میشه؟نقل قول:
درودنقل قول:
این اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد نمی دونم شما به تاپیک اون زمان سرمی زدین یا نه خود اقای ملک جعفریان هم می اومد اینجا با هزار بحث وجدل اون زمان ایشون رو راضی کردیم طرح های دومگ رو دوباره شبانه حداقل همون دو مگ کنند بقیه طرح ها هم پایین تر که اون زمان قبول کردن و دوباره شبانه دو مگ ها شد سرعت دانش همون 256 کیلو
فقط اون زمان بهونه خوبی که داشتیم پول زیادتری بود که می دادیم یعنی 21 درماه که با همین بهانه ایشون راضی کردیم سرعت ها رو برگردونه ولی این بارقیمت ها رو کم کردن یعنی همون شرایط 14 تومان ایشون هم که دیگه اینجا نمی اد بعید می دونم با روش پشتیبانی بشه این طرحشون رو برگردونن
من که به شخصه حاضرم هزینه بیشتر بدم ولی شبانه برگرده به روال هفته های قبل
بله یادم هست که اینجوری شده بود. بهرحال احتمال رسیدن به نتیجه با اتحاد بیشتر از اینه که آیه یاس بخونیم. مهم اینه که کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم.نقل قول:
بنده خودم یه زمانی توی بخش اینترنت دانشگاه بودم. یادمه که اونجا هم یهو دوستان تصمیم میگرفتن یه چیزی رو محدود کنند و ببندند. وقتی اعتراض میکردم که این کار اشتباهه اولا میگفتند که شما که دسترسی نامحدود و کامل داری این برای سایرین هست تازه الان هم اگه دیدیم همه دارن اعتراض میکنند که طرح رو کنسل میکنیم اما اگه صدای زیادی در نیومد یعنی همین طرح جدید رو ادامه میدیم. الان هم وضعیت به همین شکل هست. باید صداها یکی بشه.
بروی چشم بنده هم تیکت می کنم شاید فرجی شدنقل قول:
نه با 74 شروع میشه. بحث الان نیست بحث سرعت شبانه هست. من با روزاش مشکلی ندارمنقل قول:
نه با 74 شروع میشه. بحث الان نیست بحث سرعت شبانه هست. من با روزاش مشکلی ندارمنقل قول:
نقل قول:
کلا نامردن اینا- روزا سرعت ماکزیمم میدن که خوب ترافیک کاربر زود حروم و مصرف شه اما شب ها میارن پایینن
تکلیف امثال بنده که همچنان روی طلایی پاییزه هستن و دارن بیشتر از تعرفه های الان میدن دقیقا چیه!؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
مثله اینکه مشکل همگانی هست .دوستان لطفا همه به پشتییانی از طریق تلفن و هم سایت مخابرات و هم سایت بازرسی اعتراض کنید امیدوارم سرعت به روال قبل برگرده.
سلام
فکر کنم این مشکل مربوط به سیستم جدیدی هست که برای شهرستانها راه انداختن
تو مشهد که اوضاع اینقدرا هم بد نیست
پینگنقل قول:
اینم بده
ping 217.218.127.127 -t
ممکنه بگید شما طرحتون چیه و شب روی چنده سرعت دانلودتون؟نقل قول:
کجا مشهد هستی شما>؟؟؟؟نقل قول:
دوستان شدیدا پیگیر ماجرا هستم از مخابرت کل مسئول محترم خاطر نشان شدن چون مشهد دیگر شهرستان ها رو پوشش میده گاهی مجبوره میشه قطع یا انتقال بده دوستان رو شبکه جدید
بهشون گفتم خوب شهرستان اینجور بنده مشهد هستم این پینگه من دارم گفت توسعه مهندسی پیشنهاد شده که بخش هایی دچار افت پهنا باند هستن.یکی هم پست نوری شما
بظر بوی پیشوندن میاد
طرحم کمپین طلایی هست سرعتم تو رایگان کم میشه ولی نه اینقدر که شما میگید
چون بعد از تغییرات جدید برای شهرستانها اینجوری شدین حدس میزنم به سیستم جدید ربط داشته باشه
دوستان سامانه اصلی اکانتینگ برای شهرستانیها اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / شماره قدیم + رمز رو بزنید لاگین میشه. از اینجا سرعت رو محدود میکنن نامردا. برای شهرستانیها محدود کردن که مشهدیا در رفاه باشن
اینم پینگ من دوستان نظری ندارن؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. منم مشکل بچه ها را دارم در ساعات روزانه خوبه ولی در تایم شب ابتدا روی 20ت30 سرعت بیشتر نیست با روشن و خاموش کردن مودم میشه100 و به محض تموم شدن ساعات رایگان سرعت عادی میشه
هم تیکت زدم و هم زنگ زدم میگن درست میشه تا چند روز آینده..............
با این حساب باید شبا بیدار باشیم تا مودم را روشن و خاموش کنیم.............
اصلا ما طرح2 مگ یک ساله با پیش پرداخت گرفتیم برای همین دانلود شبانه اگه درست نشه باید یک کاری کرد...
اینکه میگن در راستای توسعه و این حرفا که حداقل در مورد مشکل من صدق نمیکنه. در مورد پینگ هم نه خوبه و نه خیلی بده. پینگ من روی 116 هست ولی با این حال مشکل افت عمدی سرعت رو دارمنقل قول:
بهترین کار اینه که نزدیک های صبح که خلوت تره سرعت رو تست کنی اگه اون موقه باز هم از 60 کیلوبایت بالاتر نرفت مشخصه که مشکل از مخابراته که حالا اگه از قصد این کارو کرده باشه یا نه به نظر من این موضوع هم بر میگرده به اکانتینگ مخابرات و علتش اینه که تو بعضی از مراکز اکانتینگ فعال نمیشه و خیلی ها با سرعت بالای 500 کیلوبایت دانلود میکنن که روی پهنای باند فشار میاد و باعث میشه بعضی از مشترکین سرعتشون از 50 بالاتر نره:39:نقل قول:
من خودم توی تمام ساعات تست کردم. از 1 تا 7 صبح. هیچ فرقی نمیکنه. سرعتم از روی 94 پایینتر نمیاد کل مدت شبانه.نقل قول:
سروری هم که ازش دانلود میکنم سرور ایرانه و وی پی اس خودمه. اصلا از گیت وی های مملکت بیرون نمیره. بقول شما مشکل از همین اکانتینگ هست
دوباره این مخابرات پینگش رفت بالا.
این تیکت رو کجا باید ارسال کنیم...سایت جدیدش ادرسش چی بود؟نقل قول:
شما هم لطف کنین تیکت پشتیبانی بزنید برای این مورد تا یکم بفکر بیفتن و ماجرا ختم به خیر بشه
نقل قول:
برید توی قسمت پشتیبانی و درخواست جدید
نقل قول:نقل قول:
چقدر ساده هستید دوستان.
من از برج 1 امسال تا برج 6 تیکت شکایت زنگ زدن و . . . .. . .. . .. . ..
همه ی این ها رو امتحان کردم.
و از اخر متوجه شدم اینا خودشونم نمیدونن چطوری این مشکل رو فیکس کنند.
این رو گفتم که شما هم وقتتون رو الکی نزارید.
من خودم ریسلر هستم هم مشتری تو مشهد دارم هم شهرستان
از وقتی که این سیستم جدید رو برای شهرستانها گذاشتن همه مشتریای شهرستانم شاکی شدن
راستی یکی میگفت کلی مصرف کرپه هیچی براش حساب نشده :-)