رو حساب این که جمعیت جوان کشور و کلا نرخ رشد جمعیت رو به کاهشه پیش بییی میکنم 10 - 15 سال دیگه از بس نیرو کمه اون موقع خدمت بشه مثلا 5 سال و مرخصی هاش هم مثلا 3-4 روز در سال :n30::n30:
Printable View
رو حساب این که جمعیت جوان کشور و کلا نرخ رشد جمعیت رو به کاهشه پیش بییی میکنم 10 - 15 سال دیگه از بس نیرو کمه اون موقع خدمت بشه مثلا 5 سال و مرخصی هاش هم مثلا 3-4 روز در سال :n30::n30:
از همه دوستان تشکر می کنم
نمیدونم چی بگم آخه این مسئولین که دم از عدالت و مساوات میزنن اگه به این وضع خدمت ما جوونا یه نگاهی بندازن خودشون متوجه میشوند که بی قانون ترین و بی عدالت ترین جا تو این کشور نظام وظیفه است!! چرا؟!
به دلیل اینکه:
اصلا یک قانون ثابت نداره که یه نفر بتونه برای زندگیش برنامه بریزه هر وقت خدمتش شروع شد باید زندگی را کاملا تعطیل کنه تا هر وقت تموم شد دوباره از صفر شروع کنه .
با قوانین امروز معاف میشیم با قوانین فردا باید 24 ماه تو بیابون خدمت کنیم !!!!!!!!!!
(دوست خودم به محض تمام شدن خدمتش شامل قانون سه برادری میشد و یکی دیگشون باباش 61 سالش بود وقتی اقدام کرد گفتن از الان شد 65 سال برو دفترچه پست کن)
رفیقهای خودم با شرایط بدتر از من 10 ماه خدمت کردن اما حالا من هنر کنم شاید 21 ماه خدمت کنم!
اونایی که سال 90 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس حتی 8 ماه هم خدمت کردن
اونایی که سال 91 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس(البته دیگه مدرکها از این سال به بعد بی ارزش شدن) به زور 15 ماه خدمت کردن
اونایی که سال 92 میرن خدمت هرچی هم میخوان سابقه و مدرک داشته باشن شاید 21 ماه خدمت کنن شایدم 24!
آخه به ما چه که سرباز کم شده همینجوریش از هم سن هامون چند سال عقب افتادیم حالا هم اونا 9ماه خدمت کردن ما را خدا میدونه.
به قول دوستمون وقتی هم سرباز کمتر شد خدمتو بکنید 5سال و بگید اونا که هنوز زنده هستن دوباره باید خدمت کنن.
خدا عاقبت هممون را به خیر کنه
با سلامنقل قول:
با توجه به قانون نظام وظیفه خدمت وظیفه عمومی برای افراد ذکور ایرانی 24 ماه هست و در صورت مازاد بودن نیرو میتونن تا 18 ماه خدمت رو کاهش بدن.
به هیچ عنوان نمیتونن کسی رو مجبور به 5 سال خدمت کنن! به عنوان وظیفه عمومی !!
بلکه شاید تجدید نظر اساسی در رابطه با خدمت صورت بگیره! کاهش جمعیت فقط مربوط به کشور ما نیست ! بسیاری از کشور های اروپایی به خانواده هایی که بچه دار میشن امکانات بسیاری میدن! خدمت هم ندارن!!! ...
میدونی دوست گرامی باور بعضی مسایل برای برخی افراد اوایلش سخته ... نمیتونن باور کنن به خاطر مازاد بودن نیرو چه قدر معافیت دادن! و الان این شده وضع سرباز و خدمت! ولی به مرور عادت میکنن و شاید فکری اساسی در این زمینه صورت بگیره!
به نظر منم عوض کردن یه سری قانونا اصلا منطقی نیستنقل قول:
بله درسته کشور نسبت به گذشته نیاز بیشتری به نیرو داره ولی آخه جوونای مملکت چه گناهی کردن !!
مثلا دو نفر که هر دو پدرشون تو سال های جنگ تو جبهه ها بودند حالا یکیشون واسه این که یک سال دیرتر میخاد بره سربازی دیگه کسری که نداره هیچ باید 3 ماه هم بیشتر خدمت کنه
یا کسری بسیج یا موارد بسیار زیاد دیگر :n27:
البته میشه این طور هم گفت که یه زمانی خوش شانسی یه سری افراد بوده که مسئولین فلان تصمیم رو گرفتند و یه زمانی هم بد شانسی یه سری دیگه بوده که مسئولین بهمان تصمیم رو گرفتند که خب به نظر میاد افراد بدشانس همیشه اکثریت هستند و خوش شانس ها هم اقلیت :n02:
این چه حرفیه. حتی حق دارن مارو هم بکشن چه برسه به اینکه خدمت را 5 ساله کنن. اگر بخوان 30 ساله هم میتونن بکنن.نقل قول:
با سلام.نقل قول:
دوست گرامی در شرایط خاص یا بسیج همگانی که عملا میتونن چنین کاری کنن ولی خودشون نیز پایبند یه سری تعهدات میشن و به افرادی که خدمت کردن نمیتونن مثل سرباز عادی حقوق بدن و... قانون وظیفه عمومی که برای افراد واجبه 24 ماه هست؛؛ چرا میخوان امریه رو حذف کنن؟؟؟ یکی از دلالیش میتونه این باشه که معمولا مدت امریه 24 ماه هست و در صورت 24 ماه شدن خدمت نمیتونن امریه رو 27 ماه کنن! البته درسته ازشون همه کاری بر می یاد ولی جوونا هم باید قبول کنن....
دوستان لطفا از بحث اصلی خارج نشید
این که قانون چی بوده و چی باید باشه فایده مثبتی نداره
بهتره درباره قوانین حال حاضر صحبت کنیم
ما جوونای بدبخت کجا حق حرف زدن داریم؟؟ که بخواییم چیزی را قبول کنیم یا رد کنیم؟؟ آخه کجا دیدید بیان بگن آیا شما جوونا این قانون را قبول میکنید؟!!!!!!!!!!!!!!! همه میدونن خدمت 5 سال نمیشه اما مشکل اینجاست که انقدر بی برنامه ، بی ثبات و بی قانون دارن پیش میرن که وقتی سرباز کمتر شد اونوقت شاید مجبور بشن که این قانون های مزخرف عهد بوقشون را عوض کنن و به جای کارهای بیهوده کشیدن از سرباز و به جای اذیت کردن و پا مرغی بردن و تا صبح پست دادن و... میتونن از سربازها با توجه به رشته و تخصصشون استفاده کنن اونوقت به جای اینکه یه لیسانسه بشه چای ریزه یه کادری میتونه تو دو سال خدمتش واسه مملکتش یه کار مفید بکنه باعث رشد بشه چه نظامی چه صنعتی چه فرهنگی و و و ... پس اونوقت سربازی هم نمیشه جایی که یه سری موجود بی سروپا بیان عقده هاشون را تو سر جوونا خالی کنن.
خب 20 روز به ارتشیا مرخصی دارن . ما هم که تازه 1 هفته پیش رفته بودیم امروز اومدیم و 15 میریم باز. ولی خداییش عجب شیر خیلی خوبه نمیدونم چرا ازش بد میگن. روزای اول خیلی سخت بود ولی بعدا عادت کردیم و خوش میگذشت.
کاری نداره که. پس مجلس شورای اسلامی برای چیه. قانون وضع میکنن که به خاطر شرایط مملکت امریه از 24 ماه به 27 ماه برسه.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من نه سربازم نه فعلا میخام برم سربازی -- ولی داشتم این تاپیک رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد
امریه چیه ؟؟ فرق خدمت عادی با امریه چیه :n13:؟؟ یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم :n16:
نتیجه اینکه تا دیر نشده برید خدمت که قطعا حسرت همین امروز رو هم خواهید خورد (مگر اینکه شرایط زندگی در خارج رو دارید)نقل قول:
سلامنقل قول:
خدمت در نیروهای مسلح 21 ماه و در سازمانهای دولتی 24 ماه است
وقتی یک سازمان دولتی یک سرباز رو از ستاد کل درخواست میکنه، اون سرباز امریه اون سازمان دولتی میشه و دیگه نظامی محسوب نمیشه
تفاوتها خیلی متغیره و به یگان بستگی داره
اغلب امریه ها بدون لباس نظامی هستند و با یک ظاهر عادی مثل یک کارمند و معلم و ... به سر کار و کلاس میرن
اما افرادی که امریه ندارن، در اغلب یگانها با لباس نظامی حاضر میشن و کلا تابع قوانین نظامی و اون یگان هستن (البته این نظامی ها هم جاهایی رو دارن که بدون لباس و شرایط نظامی میشه خدمت کرد)
شاید یک تفاوت مهم دیگش بحث آماده باش باشه که سرباز امریه اصلا به عمرش آماده باش نمی بینه ولی نیروهای مسلح و مخصوصا ناجا، در هر مناسبت مهمی آماده باش هستن
این امریه همون استاد سرباز نیست ؟؟ :n13:نقل قول:
سلام .نقل قول:
خدمتتون عرض کنم که کسایی که میخوان برن خدمت با توجه به رشتشون به یکی از سازمان های دولتی که سرباز امریه میگیرن مراجعه میکنن و اگه پارتی داشته باشه یا اون سازمان قبول کنه آموزشی را میره بعد میره تو اون اداره یا سازمان مثه کارمند اونجا میشه با لباس شخصی هم میره دیگه بستگی به جاش داره که تا چه ساعتی باید کار کنه ولی باید 24 ماه خدمت کنه. حالا جاهایی که امریه میگیرن مثه فنی حرفه ای، آموزش پرورش ، زندان، دادگستری و جاهای دولتی که به رشته درسیت ربط داشته باشه . آموزشیت هم میری ارتش
امریه ی قرارگاه خاتم الانبیا هم مربوط به سپاه میشه که بیشتر رشته های فنی بیشتر میگیره
البته خیلی ها میخوان برن امریه اگه پارتی داری اقدام کن وگرنه دیگه معلوم نیست قبولت کنن یا نه.
منم شنیدم قراره 24 ماه بشه
سلام. من قضیه ی زیاد شدن مدت خدمت را از سایت police.ir پیگیری کردم جواب دادن فعلا تغییری نداریم.
1391/12/24 پنجشنبه
شرح درخواست: سلام آيا مدت خدمت سربازي براي سال 92 و كسري بسيج تغيير كرده است؟اگر تغيير كند كي اجرا ميشود؟
شرح پاسخ: باسلام در حال حاضر هيچ تغييري نداريم./ق
معمولا شب قانون رو وضع میکنن و صبحش اجرا میکنن. چیزی نمیشه گفت. ولی معمولاً اول اردیبهشت و یا اول آبان.نقل قول:
بله دوست عزیز میدونم . حتی قضیه ی 21 ماه شدن را طبق سایت نظام وظیفه روز 21/1/91 اعلام کردن یعنی من که اعزام 1/2 هستم احتمال داره شب اعزام اعلام کنن. آخه مشکل اینجاست هرکی را میبینم میگن 24 ماه شد رفت، دیگه تصویبش کردن! شایعه پراکنی خیلی زیاد شده. منتظریم ببینیم قسمتمون چی میشه.نقل قول:
من که وقتی خدمتم شروع شد دیگه برام مهم نیست چند ماهه انقدر میرم تا تموم بشه.
منم از این آدمای شایعه پراکن دور برم زیاده نمیدونمم از کجاشون بعضیاشون در میارن اینقدرم با قاطعیت میگن آدم به دانسته های خودش شک میکنه یکی از دوستام که میگفت همین الان 24 ماهه خدمت! آموزشی هم سه ماهه!:n02::n02:نقل قول:
به هر حال مثل همیشه یه سری خبر ، حالا به هر صورتی، بین مردم پخش میشه و اکثرا هم بعد از مدتی اجرایی میشه ، این جوابی که به شما دادن حال حاضر منظورشونه که شاید همین چند روز باشه !!!!نقل قول:
این که مثلا خدمت میشه 24 ماه و کسری بسیج هم حداکثر 3 ماه و ... مدتی هست که شایع شده ، حالا امیدواریم این بار عملی نشه
یه طرحی هم بود که اگه کسی متناسب با نیاز ارگان های نظامی پروژه ای انجام میداد یا وسیله ای میساخت یا ... متناسب با کاری که کرده بهش کسری میدادننقل قول:
این جور طرح ها خیلی خوبه ، طرف با توجه به تخصصی که داره میتونه به کشور خدمت کنه ، خیلی هم به نفع هر دو طرف هست
هنوز هم هست این طرح ؟ یا حذف شد ؟
چنان به من گفتن 24 ماه شده که گفتم حتما سایت نظام وظیفه آپدیت نیست!!!!!!!!!!!!! اما امیدوارم این سایت محل شایعه پراکنی نشه. دلمون خوشه اینجا دیگه حرف راست میزنن ... منتظریم تا ببینیم چی میشه این خدمت:14:نقل قول:
سلام بله هنوز این طرح هست کارهاش هم با وزارت دفاع هست اطلاعات دقیقی ندارم اما تو دانشگاه یکی از استادام همین کارو کرده بود اصلا راضی نبود. ما هم دیگه پیگیرش نشدیمنقل قول:
اینکه خدمت زیاد بشه یا نه دست نظام وظیفه یا سردار کمالی و احمدی مقدم و سرگروهبان آموزشی و پلیس +10 سر کوچه و اینا نیست . یا به فرمان فرمانده کل قوا هست یا رئیس ستاد کل که هم معمولا تا از قبل دستور شدن و اعلام شدن فقط حدس و گمانه. یعنی مثلا سردار کارگر که مسئول قسمت نیروی انسانی ستاد کل هست با جمع بندی گذشته و اینده و آمارهای کل نیروهای مسلح پیشنهاد میده به مراتب بالاتر از خودش و منتظر جواب پیشنهاد میمونه تا ببینه موافقت میشه یانه. در اینکه نیروی وظیفه کم شده شکی نیست و متاسفانه 100 نوع نیروی بکار گیرنده وظیفه داریم که هیچ وقت اشباع نمیشن! یعنی همون موقع هم که ازیاد سرباز بود باز هم میگرفتن . الان که خیلی کمتر شده. به هرحال قانون مخصوصا توی نظامی گری لحظه آخریه و همه اش هم مربوطه به بالاترین شخص اون ارگان که برای کل نظام میشه فرمانده کل قوا. پس به شایعات توجه نکنید و دعا کنید .
دوستان کسی اطلاع داره که در ارتش ممکنه لیسانس و فوق لیسانس تا ساعت 4 خدمت کنن؟
با تشکر
با سلام.نقل قول:
خروج قانونی نیروی اداری در ارتش و سپاه ساعت 2 بعد از ظهر هست.
امکان داره که یه روز مسئول کار براش پیش بیاد و سربازش رو هم نگه داره ! شاید یک روز در هفته شاید یک روز در ماه و شایدم زیاد! بر میگرده به مسئول مستقیم.
اگر نه به طور معمول خروج سرباز اداری در ارتش از ساعت 12.45 هست تا 13.45
سلامنقل قول:
من تو ستاد فرماندهی نزاجا هستم
ساعت کاری بخش ما 7 تا 4 بعد ازظهره
اما بخش های دیگه تا 2 بعد از ظهره
بستگی به شانست داره، کارهای ستادی و دفتری 80 درصدش تا 2 هست اما واسه ما و دو سه قسمت دیگه تا 4 هست. اونم 3 4 ماه اینطوریه باز ما هم ساعت 2 میشیم
فرمایشات دوستان درباره افزایش خدمت سربازی شایعه ای بیش نیست.... نگران نباشید.:n02: امسال تازه از 18 ماه شده 21 زوده که بشه 24 ماه.... ولی یک روز هم عمر تلف کردن زیاده
من حدود 26 روزمیشه خدمتم تموم شده(14 ماه خدمت کردم) و زمان خدمت مادام به مسئولین یگان نسبت به نوع استفاده از سربازا انتقاداتی میکردم ولی فقط یه جواب ازشون در میومد که "شما سربازید" میگفتم خلاف کار که نیستیم از اسمش معلومه که گفتن خدمت سربازی این که خدمت نیست باز میگفتن سربازید.....
به هر حال از من و شما میگذره ولی اصل و بنیان تفکر بعضی از نظامی ها داغونه .....
آدم دلش میسوزه که آدم دلسوز و مدیر تو این بخش ها کمه .....
امیدوارم یه روز خدمت سربازی صرفا یه خدمت باشه نه ابزاری برای حرف مفت زدن...
اگه آقایون احساس تکلیف میکردن که اینطوری نیروی جوونی و فرصتهای جوون و مملکتش ازدست میره امروز اینجوری نبود.....
دیگه ادامه نمیدم که خدای نکرده موضوع منحرف نشه:n06:
دوستانی که در مورد این طرح تحقیقاتی فوق لیسانس و دکترا که میشه از طریقش کسر خدمت گرفت ، رو آشنایی دارن ممنون میشم راهنمایی کنند باید چیکار کرد و به کجا تو محل خدمتی مون مراجعه کنیم ؟
یه جا ( البته دقیق یادم نیست کجا :n02: ) بخش نامه اش رو دیدم که حتی بندی داشت که اونایی که پایان نامه ی فوق و یا دکتری شون حتی اگه منطبق نباشه با چیزی که اونا می خوان بازم امکانش هست که با ارائه اون کسر خدمت گرفت !!
حالا بازم اگه بشه بواسطه پایان نامه مون یکی دو ماه کسری بگیریم خیلی عالی میشه
راستی در مورد ساعت خدمتی هم بگم که ما ساعت 7 میریم و 2 بر میگردیم . واینطوری هستش که 2 روز صبحگاه داریم . 2 روز وروزش . که از ساعت 7 تا 9 صبح هستش . ما معمولا کارمون از ساعت 9 صبح و بعد از خوردن صبحانه شروع میشه تا 1.30 که آماده میشیم برای رفتن :n02:
افسر آموزشا هم تا 4 واميسننقل قول:
یعنی منظورتون اینه که فوق لیسانس و لیسانس هم تا 4 میمونن؟نقل قول:
با سلام ..
آقا میشه مثلا من یه شهر دیگه هستم برم مثلا مشهد دفترچم رو پست کنم و بومی اونجا محسوب بشم ..همچین چیزی ممکنه که کسی بتونه خدمت خودشو بندازه شهر دیگه ؟؟؟؟
اگر قانوی نمیشه غیر قانونیش چطوری میشه ؟؟
اگر فرستادم و بومی اونجا محسوب شدم اگر فهمیدن چیکار میکنن/؟؟؟
با سلام خدمت همه ی آش خوران گرامی....دیشب از بیرجند اومدم.باورتون میشه 18 روز مرخصی دادن بهمون تو آموزشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n19:
یه سوال دارم که دوره ی کد رو هم میشه اونایی که پدرشون نظامیه تو شهر خودشون بگذرونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n18:
سلام بله یک مورد از هم خدمتی های خودمنقل قول:
از تهران اومده بود شیراز دفترچه پست کرده بود خدمتش هم افتاد شیراز
نه دوره کد داشتن شرایط روش تاثیری نداره و مثل اموزشی هستنقل قول:
tapatalk
مشکل نداره فقط فکر کنم آدرس سکونتو همون مشهد باید بزنینقل قول:
سلام دوستان...
من هم 02 ارتش هستم و فعلا در تعطیلات خوبی که بهمون دادن به سر میبرم...
یه مشورت ازتون میخواستم..خیلی ضروریه ..چون به ایندم مربوط میشه..پس خواهشااا هرکسی میتونه و تجربه ای داره راهنمایی کامل کنه..
راستش با توجه به شرایط مالی و خانوادگی ام و نداشتن پشتوانه مالی...فکر نکنم بعد خدمتم بتونم کار درست و حسابی پیدا بشه برام..واسه همین تصمیم دارم که اگه خدا بخواد برم تو نظام...
دوره سپاه رو که باید خط کشید..چون جای ما اونجا نیست و کسانی میرن تو سپاه که خودتون میدونی کیا هستن و نیازی به گفتن نیست...ما که شرایطشو نداریم......(خانواده ایثارگر ..خانواده شهید..جانباز و غیره)
میمونه ارتش و نیروی انتظامی....من تو هر دوتاش اشنا دارم ولی نمیدونم که کدوم برای من خوبه....
من لیسانس علوم تربیتی دارم و اگه برم تو ارتش..درجه ستوان دومی میگیرم ولی نیروی انتظامی رو نمیدونم چه درجه ای میدن!!!!!
نظر شما چیه؟کدومش بهتره؟؟؟؟؟حقوق و مزایای کدومش خوبه؟؟؟؟؟
میدونم اگه برم تو نظام..از نظر زمان محدود میشم..ولی بنظرتون کدومش از نظر داشتن زمان و رسیدن به کارهای شخصی مناسب تره؟؟؟
نیروی انتظامی اردیبهشت ماه نیرو میگیره..ارتش هم بهمن ماه واسه دیپبمه ها نیرو میگرفت و اردیبهشت امتحانشه..
اگه مثلا برم تو ارتش..چطور باید اقدام کنم؟؟؟ایا اموزشی هم داره؟؟؟تو اموزشی هم حقوق میدن؟؟
خیلی خیلی واسه اینده نگرانم....جون عزیزتون هر کسی راهنمایی بلده..منو راهنمایی کنه....این تعطیلات واسم زهره مار شده تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم..
هر کسی پیشنهادی داره بگه لطفاااا
دست بوس همه ی شمااااااااااا
هر کدوم مزایای خودشو داره ولی از نظر حقوق نیروی انتظامی 100% بهتره. اگر یه ستوان دو ارتش ماهی 700 توومان بگیره ستوان دوم ناجا با اضافه کاری 1 میلیون میگیره ولی ناجا کارش خیلی خیلی سختره آماده باشهای طاقت فرسا و ... ولی به نظر من ناجا بری بهتره درجتم ستوان دومیه.نقل قول:
دمت گرممم رفیق..نقل قول:
اگه برم ناجا..با درجه ستوان دومی احتمال داره تو چه بخشی بیوفتم؟؟؟؟راهنمایی رانندگی؟؟؟انتظامی؟؟؟؟یگان ویژه؟؟؟
از نظر حقوق مطمئنید؟؟؟؟؟اخه مسئول اسلحه خانه ما داسشت برامون صحبت میکرد..استوار دوم هستش...بین صحبتاش میگفت روزی 30 تومن میگیره ....
همیشهع هم ساعت 4 بعداظهر میره خونه!!!!!
بازم گیجم بخدااا
ممنونم بابت راهنمایینقل قول:
آقا من اگه اینجا بسیجی فعالم رو بگیرم و از مشهد دفترچه رو بفرستم میشه امیدوارم بود که بشه بدون آشنا سپاه مشهد افتاد ..آخه بعد از ظهرام رو شدیدا لازم دارم میخوام برم اونجا با توجه به رشتم که حسابداری هست و بدون تجربه هستم باید برم یه شرکتی گیر بیارم دو سال فقط مجانی براش کار کنم تا بهم یه چیزی یاد بدن و منم چیزی یاد بگیرم تا بتونم وارد بازار کار بشم ..
میشه امیدواری داشت که بتونم مسیر زندگی رو تغییر بدم .. خیلی سختم میشه اینجوری ولی برای پیشرفت باید به جون خرید