بله درسته 128 تقسیم بر 8 میشه 16 تا یعنی قانونا باید 16 کیلوبایت بگیری متاسفانه سرعت سرویس های نامحدود بطور کامل شیر میشه یعنی رو پایین ترین حد ممکن میبندن سرعت رو کلا یک کاری میکنن که فکر دانلود رو از سرت بیرون کنینقل قول:
Printable View
بله درسته 128 تقسیم بر 8 میشه 16 تا یعنی قانونا باید 16 کیلوبایت بگیری متاسفانه سرعت سرویس های نامحدود بطور کامل شیر میشه یعنی رو پایین ترین حد ممکن میبندن سرعت رو کلا یک کاری میکنن که فکر دانلود رو از سرت بیرون کنینقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
همه شركتها همينجوري شدن؟
اصلا بخوام عوض كنم كه همچين حالتي نباشه شما چي پيشنهاد ميدي؟
تهران مخابرات | شهرستان های وب یا فن آوا :n12:نقل قول:
مخابرات سرعت لود صفحش چطوره؟ سرعت دانلود 512 چنده؟نقل قول:
سرعت لود الان صبح ها عالی هست تا قبل تعطیلی مدارس :n29:نقل قول:
از ظهر به بعد پینگ 8.8.8.8 رو 200 تا 300 هست :n22:
دانلود هم اسمی هست نه کمتر و نه بیشتر بدون هیچ گونه محدودیت :n12:
من که امروز درخواست جمع آوری دادم از صبانت 4 بار باهام تماس گرفتن علتو پرسیدن منم ترکوندمشون ! به جاش 10 مگ 20 گیگ در ماه گرفتم از آسیاتک 2 تا 8 رایگان تو منطقه ما سرعتش افت نمی کنه و شب 1000 کیلو بایت دانلود میکنم خیلی هم خوش برخورد بودن و اینترنت رو به شرط عدم افت سرعت ازشون گرفتم حالا ببینم چی میشه ...
نقل قول:
من پینگ سر در نمیارم
سرعت اسمی هم نمیدونم چیه
رو 512 سرعت دانلود چنده؟
64 دیگه :n27:نقل قول:
چرا برداشتن؟نقل قول:
مثل اینکه شبانه نیم بها هم خیلی بهشون فشار می اورده :n02:نقل قول:
سلام چه هزینه ای برای این سرویس قرار بدید؟نقل قول:
من هم امروز اس ام اس تخلیه میاد فردا میخوام برای شرکت جدید اقدام کنم فعلا توی ذهن فن اوا رو دارم
دوست عزیز من دقیقا این سرویس رو از آسیاتک روی یکی از سه تا خطم دارم.سرعت شبانش همیشه ثابت هست و هیچوقت افت نداره و میانگین 250 کیلوبایت هستش.به راحتی شبی 5 گیگ رو میتونید دانلود کنید.هزینه ماهیانشم با مالیاتش هست 72000 تومان.اگر اشتباه نکنم یکبار توی پ.خ هم این سرویسو خدمتتون معرفی کردم:n02:نقل قول:
من الان با کروم به راحتی از یوتیوب دانلود میکنم.شاید باید هم کروم و هم idm اتو به آخرین نسخه آپدیت کنی و افزونه idm رو توی کروم تیک بزنی اونوقت کارت راه بیفته.در هر صورت من با کروم الان دارم راحت از یوتیوب با idm دانلود میکنم ولی کلا با فایرفاکس بیشتر حال میکنم و مرورگر اصلیم اونه.نقل قول:
یکهفته ای حدودا میشه که اینجا سرنزدم
10 روز قبل کابل تلفن ما رو سرقت کردند یکروزه مامور مخابرات با وصله زدن درستش کرد اما مثل اینکه جنس کابلهای منطقه ی ما مرغوب بوده آقا دزده دوباره یک تکه ی دیگه از اونور دزدید و دو شب بعد یک تکه ی دیگه از اونورتر و خلاصه بمدت یکهفته و برای مرتبه ی دوم طی ده روز اخیر خط ما قطع بود
البته بعلت صدمات پرشماری که این شبها به کابلهای منطقه وارد شده ماموران هم گرفتار بودند و این مرتبه وصله زدنش یک هفته طول کشید
بعلت قوانین جزایی فوق مدرن کشور ما هم کسی این روزا جرئت نمیکنه به دزدا بگه بالای چشمت ابرو هست تا چه برسه بخوای کشیک بدی و با اردنگی بگیریش چون آقا دزده ازت شکایت میکنه و تو میشی متهم ردیف اول ... لذا مجبور بودیم فقط تماشاگر به سرقت رفتن کابلها باشیم بس
پلیس زحمتکش هم که حرفش رو نزن که محترم تر از اونی شده که بخواد شبها برای چند متر کابل ناقابل کشیک بده و خواب نازش رو حروم کنه ... کابل هم 9 رشته ای هست با رنگ بندی مضحک(حدود 5 رشته سفید) که وصله زدنش بکمک کابلهای رایج اف اف از سوی خود شما غیرممکنه وگرنه خود من تا بحال 10 مرتبه وصله زده بودمش و نیازمند مامور مخابرات نمیموندم .
خلاصه اوضاعی شده توی مملکت .
اما جالبه که به بخش فروش صبانت گفته بودم adsl رو فعلا قطع کنه تا مهلت یکماهش در طول قطعی خط سرنیاد. حالا که بعد اینهمه روز تماس گرفتم و گفتم وصلش کنه میگه حتی یک روز هم به طول دوره اضافه نمیشه! میگم چرا؟؟ میگه اینجوریه دیگه! :n04:
یادمه قبلا اینطوری نبود و از زمان وصل مجدد، شمارش باقیمانده ی روزها صورت میگیرفت ولی مثل اینکه اینا هم توی کارشون پیشرفت کردند و ...
خلاصه که توی این کشور دوره دوره ی بدزد بدزده دوستان. ظاهرا هر کی روزانه سر 4 تا دیگه رو کلاه نذاره یکجورایی امل و عقب مونده هست .. فقط باید سوخت و ساخت و دم فروبست:n27:
نقل قول:
بین صبانت و دزد کابلها رقابته که کدومشون دزد تره :n08:
تبریک میگم دوست گرامی شما باید جزو نوادر خوش شانس باشی و ابدا خودتو با بقیه کاربران اینجا جمع نبند .نقل قول:
یکماه 10 گیگ میشه 20 گیگ دانلود شبانه + 10 گیگ روزانه . اگر 10 گیگ روزانه رو تبدیل به یک سوم شبانه هم کرده باشی میکنه 30 گیگ و در مجموع 50گیگ .
حالا به چه دلیلی صبانت باید 120گیگ بیشتر به یک نفر بده در حالیکه این تاپیک 1000 صفحه راجع کم فروشی و دزدی و اخیرا هم بستن شبانه صحبت شده و
دلیل و مدرک آورده شده ؟!
عجب.
دوستان این پیشنهاد ویژه یک سوم جریانش چیه؟ اگر فعالش کنیم در ساعات شبانه از ترافیک روزانه به میزان یک سوم کم میشه؟ یعنی اگر یک گیگ ترافیک روزانه داشته باشیم و پیشنهاد ویژه رو فعال کنیم و ۹۰۰مگ دانلود کینم در ساعات شبانه ۳۰۰مگ از ترافیک روزانه کم میشه؟
باسلام.منم دیروز فرم جمع آوری رو پرکردم.میرم مخابرات
بعد از 6 سال درخواست جمع آوری دادم و خطم رفت تو لیست جمع آوری ...
از بچه های اصفهان راهنمایی کنن از چه شرکتی راضی هستن که منم برم زیر مجموعه اش ....
خودم نظرم روی آسیاتیک نامحدود هست ...
جمع مصرف :n02::n02:نقل قول:
صبانت بهترین ISP هست که تا حالا ازش سرویس گرفتم :n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت آپلود مخابرات 1m خوبه؟
ميخوام از صبانت برم مخابرات
کار خوبی میکنی. سوالت رو هم باید تو تاپیک مخابرات استان خودتون بپرسی . درکل بستگی زیادی به مرکز مخابرات تون داره.
هرچی باشه از این گدابازیهای صبانت و سرگردنه گیری شون خلاص میشی.
با سلام پینگ اینترنت صبانت 128 نامحدود برنزی 2.5 گیگ منصفانه چنده در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟؟
و سوال دیگه اینکه سرعت دانلود 128 نامحدود 2.5 گیگ منصفانه چند کیلوبایت میده؟؟
آیا صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟؟
چقدر نوشته های امروز کم شده دیگه عادت کردن به تحریم صبانت و به سرعت عزیز 15 کیلو کنار امدن!
داداش من با ۱ مگ نامحدود برنزی پس از ترافیک منصفانه ۳۰ تا میگرفتم حالا شما دیگه خودت حساب کن با ۱۲۸ چقدر میگیری چیزی حدود ۵ کیلوبایت حالا پینگم هرچقدر باشه وقتی سرعتت اینقدر پایین باشه چی میتونی بازی کنی؟!!!!!!!!!!نقل قول:
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر نسبت به سرویس های نامحدود خوش بین هستن در حد لالیگا هیچ شرکتی در حال حاضر نامحدود واقعی نمیده و همه پس از ترافیک منصفانه سرعتهاشون تقسیم بر ۸ میشه چون سود شرکتها میاد پایین و دوما دیگه هیچکی حجمی نمیگیره مطمئن باشید که اگه نامحدودها خوب بود ملت میریختن همه نامحدود میگرفتن ولی تو خارج چیزی به اسم اینترنت حجمی و نامحدود منصفانه نداریم همه نامحدود واقعی دارن علتشم باید از قانونگذاران اینترنت کشور و نون خوراش بپرسین الان هر جای دنیا برید بگید نامحدود منصفانه همونجا هنگ میکنن:n03::n03::n03:
سلام
دوستان این قضیه شبانه قانون مصوب شدس یا فقط واسه صبائه ؟
بریم جمع آوری بعد 4 سال ؟
:)
شما بعد از 4 سال میخوای جمع آوری کنی.نقل قول:
من بعد از حدود 7 سال مشتری صبانت بودم جمع آوری کردم
واقعا باید به مدیران صبانت تبریک گفت به این مشتری مداری:n24:
طبق صحبت های وزیر و سازمان تنظیم مقررات تصویب شدهنقل قول:
سلام دوستان
من حدود 5 سال هست که مشتری صبانت هستم ولی این اواخر واقعا ازشون ناراضی هستم. مخصوصا از وقتی که سرویش شبانه رو تغییر دادن.
میخواستم بدونم با تجربه ای که دوستان دارن از کدوم شرکت اینترنت بگیرم. خودم نظرم روی آسیاتک یا شاتل یا های وب هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
شاتل نهایتا ماهی 25 تا 30 گیگ میتونی شبانه دانلود کنی بیشتر از این محدود میشی مخابرات اسیاتک و فن اوا را میتونی امتحان کنی یکماه بگیر که اگه راضی نبودی ضرر نکنی الان بدترین شرکت همین صبانت هست چون عملا دیگه چیزی بنام دانلود شبانه ندارهنقل قول:
من از صبا رفتم فناوا. کیفیت فناوا بهتر از صبانت هست ولی گرونتر هست.نقل قول:
الان 512 نامحدود که دارم نزدیک 50 گیگ گرفتم و اصلا محدودیتی مثل صبانت نداره
بعد از 10 روز تخلیه شد :n05:
ولی از شانس بد من آسیاتک پورت خالی نداره مجبورم یک هفته صبر کنم :n14:
دادا مخابرات شباش رایگانه؟نقل قول:
پینگش نوسان نداره؟
وقتی رسما اعلام نشده یعنی یک بام و دو هوا . بهرحال شک نکن بدترین کار ماندن است . بزن برو جای دیگه نترس!نقل قول:
نقل قول:
دقیقا مشابه من , تازه تو نظرخواهی حتما میخوان بدونن کجا میری !!
خوب پدرآمرزیده , اگر انقدر اهمیت داره براتون چرا چنین خودزنی هایی میکنید اخه ؟
بستگی به شهر و محل تون داره . در حالت کلی فناوا و مخابرات آسیاتک هم یکم گرونتره .شاتل ابدا , که این خود رئیس راهزناست!نقل قول:
فناوا رو هم پرسیدی ؟ بنظر خوب میان اگه پورت داشته باشن .نقل قول:
مشکل اینجاست که تو شهر ما فناوا سرویس نمیدهنقل قول:
قضیه نبودن دکمه پیشنهاد ویژه تو پنل مشخص شد.
وقتی محدود نشده باشید دکمه رو لازم ندارید و نمایش نمیده.
اما وقتی محدود شدید دکمه هستش و اگه دوست داشتید میتونید فعالش کنید.
چه قدر هوشمند شدند:n08:
بالاخره این پیشنهاد ویژه اشون یک دوم از حجم کم میکنه یا یک سوم؟نقل قول:
خودشون که نوشتند یک سوم ولی من تا حالا استفاده نکردم.نقل قول:
میترسم بزنم دیگه بر نگرده:n02:
من امروز خطم به طور کامل از این شرکت نحس خالی شد و تمام و برای این تخلیه بعد از رفع کسالتم شخصا رفتم مخابرات و دو دقیقه ای خط خالی شد ! با انکه صبانت از سه شتبه درخواست رو گفته بود فرستادم ! بهرحال دقیقه ای موندن پیش اینا اشتباهه من توی این مدتی که نتم قطع بود 500 هزارتومن به خودم ضرر زدم ولی حاضر نشدم یک شاهی پول زور بریزم تو گلوی این دزدان ! مطمئن هم باشند با خودم خیلی هارو در طول زمان میبرم !