کسی میتونه سایتهای خارجی حای یاهو و گوگل رو باز کنه ؟ من که نمیتونم
DNS پارس آنلاین چنده ؟
Printable View
کسی میتونه سایتهای خارجی حای یاهو و گوگل رو باز کنه ؟ من که نمیتونم
DNS پارس آنلاین چنده ؟
سلام دوستان
کسی از شیراز -مرکز مدرس هست که وضعیت سرعت دانلود شبانه را بگه چجوری هست! لطفا پ.خ کنید
نقل قول:
من مشکلی ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تست نجومی از پارس آنلاین ننداخته بود گفتم من اولین نفر باشم :46:.
x3000 داخل آمریکا نیست چه برسه به ایران.نقل قول:
قیمتهاتون هم نامناسبه به نظرم x2000 که جایگزین 160 هست رو بگیر قیمتش هم هفته پیش 168 تومن بود.
160n هم قیمتش 155 تومن که دیگه داره بر چیده میشه.
نقل قول:
ای کلک پشت سرور پارس نشستی تست گرفتی...؟؟؟:46:
برادر شما که دستت تو کاره بگو ببینم چیکار کنم پینگم بیاد پایین :13:
IP استاتیک که ماهی 5 تومن میدین جواب میده...؟؟؟ بگیرم...؟؟؟
=================================================
تست الانم
قبلا این مورد را چک کرده بودمنقل قول:
بین ساعت 12:31 تا 1 برای من رایگان نیست و فقط بین ساعات 6 تا7 رایگان هست:20:
[QUOTE=sari-1369;6786706]فایل های مختلف از سرور های مختلف دانلود میکردم . هد چند دقیقه سرعت دانلود میشد 0 KBps و بعد چند ثانیه کلا دیسکانکت میشد و تا مودم رو ریستارت نمیکردی اینترنت وصل نمیشد .[COLOR="Silver"]
1- تو روز هم همین مشکل را داری یا فقط شب هم داری ؟
2-با ف--ی--ل--ت-ر .. امتحان کن ببین بازم این مشکل را داری
3-فریمور مودمت را update کن خیلی تاثیر داره
4-شاید لینک هات محدوده زمانی برای دانلود داشته باشند و اون موقع که شما دانلود میکردی به پایان رسیده باشه
5-شاید لینکی که ازش دانلود میکنی ف--ی--ل--ت--ر شده جدیدا
نقل قول:شما اگه تو ساعت 6 تا 7 رایگان باشی اگه هم دیسکانکت بشی از حجمت کم نمی کنهنقل قول:
پست قبلی و این پست شما خلاف هم هستند -من تو پست قبلی حالتهلی مختلف را براتون گفتم
[/COLOR]برای پارس انلاین میخوام مودم linksys جدید تر بگیرم - در حال حاضر wag 54 دارم --
کدومو پیشنهاد میکیند
لینک شرکت سارنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری n --------------
1-wag 320 -- 215 toman
2-wag 160 --- 175 toman
3-wag 120 --- 105 toman
سری x---------------
1- x2000
2-x3000[/QUOTE]
نقل قول:نقل قول:
320 نسبت به 160 و 120 چه برتری داره ؟
3000 به 2000 به جز پورت ببیشتر فرقی هم داره ؟
کارایی برای من خیلی مهم هست
[QUOTE=alijigari;6787127]0. ممنون از راهنماییت :20:نقل قول:
1. آره روز هم همینه .
2. با وی.پی.ان که دانلود میکنم هم اینطوریه . تنها فرقش اینه که بدون v-p-n سرعتم 20 تا 40 هستش با v-p-n سرعتم بالای 150 .
3. الان دارم انجام میدم ...
4. نه ، لینک ها سالمن
5. نه
فقط موقع دانلود این مشکل پیش میاد ، برای وب باز کردن مشکلی نست .
نقل قول:
320 نسبت به 160 و 120 چه برتری داره ؟
3000 به 2000 به جز پورت ببیشتر فرقی هم داره ؟
کارایی برای من خیلی مهم هست[/QUOTE]
خود من هم Wag160n گرفتم ولی دو سال قبل الان اگر می خواستم بگیرم x2000 میگرفتم چون اول اینکه از 4 تا پورت شبکه استفاده نمی کنم دوم هم اینکه ممکنه Wag160n به مرور ساپورت نرم افزاری نشه.
320 Dual Band هست وایرلسش که فکر نکنم براتون کاربرد داشته باشه. حتی تو x3000 هم که جایگزین اون هست دیگه Dual Band نیست.
برتری 3000 به 2000 فقط در داشتن پورت usb برای اشتراگ گذاری فایل تو شبکه یا پرینت سرور هست + 1 پورت شبکه بیشتر.
در ضمن اینجا تاپیک پارس آنلاین هست
پاینده باشید
[QUOTE=sari-1369;6787198]این که میگین با وی.پی.ان سرعتتون بالای 150 هست همیشگیه یا برای چند ثانیه اینجوریه؟برای من هیچوقت وی.پی.ان باعث افزایش سرعت نبوده.نقل قول:
اگه میشه سایتی که ازش v-p-n میخرین رو برام با پیام خصوصی بفرستین چون نوشتنش تو این فروم ممکنه تبلیغ محسوب بشه.ممنون.
اینجا کسی 128 پارس آنلاین داره
هر کی داره می شه عکس تست سرعتش ا یزاره اینجا
با سلام به شما دوست عزيز من 256 محدود 2گيگ يكساله دارم در روز سرعت تا 180تا200 هم ميرسه ولي موقع دانلود شبانه سرعت به 30تا50تا60هم ميرسه در صورتي كه از سايتهاي دان بزني كه سرورشون قوي باشه اينم از راهنمايي بازم تحقيق كن تا به نتيجه برسي موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
نقل قول:
من دو ماه پيش داشتم سرعتش خوب بود در روز روي 80تا 120 و در شب تا30تا دانلود داشتم الان 256 دارم و راضيم بايد به منطقت و شلوغي يا خلوتي هم نگاه كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما اهواز هستید ؟! من گفتم دوستی فامیلی ندارید منظورم در اهواز بود :46:نقل قول:
نه دوست عزيز در اهواز فاميلي ندارم ببخشيدمن در تهران ساكنم و سرعتي كه گفتم در تهران هست البته جنوب تهران هستم
[QUOTE=csssaeed;6787337]کلا بالای 150 هستش . داری دانلود میکنی ، بعد 2،3 دقیقه میبینی یهو سرعتش 0 میشه و یکم زور میزنه یا دوباره راه میافته و میره بالای 150 یا اینکه کلا نت دیسکانکت میشه و باید مودم رو ریستارت کنی .نقل قول:
پ . ن : فردا امتحان "مهندسی اینترنت" دارم :31: جای درس خوندن ، اینجای دارم واسه اینترنت هندلی پارس آنلاین سر و کله میزنم :5:
من فامیل دارم خونشون سمت زیتون کارمندیه سرعتش با 256 تا 170 تا میره خودش که راضی حالا نمیدونم منطقه شما چطوره و کجاست؟؟؟نقل قول:
چند روزه سرعت خیلی خیلی پایین اومده طوری که یک سایت را چند بار ریلود میکنم.
سرعت دانلود هم که دیگه ...
اقا ممنون . حالا همین که کمک کردی خیلیه . :31::11:نقل قول:
خود من هم Wag160n گرفتم ولی دو سال قبل الان اگر می خواستم بگیرم x2000 میگرفتم چون اول اینکه از 4 تا پورت شبکه استفاده نمی کنم دوم هم اینکه ممکنه Wag160n به مرور ساپورت نرم افزاری نشه.نقل قول:
320 Dual Band هست وایرلسش که فکر نکنم براتون کاربرد داشته باشه. حتی تو x3000 هم که جایگزین اون هست دیگه Dual Band نیست.
برتری 3000 به 2000 فقط در داشتن پورت usb برای اشتراگ گذاری فایل تو شبکه یا پرینت سرور هست + 1 پورت شبکه بیشتر.
در ضمن اینجا تاپیک پارس آنلاین هست
پاینده باشید[/QUOTE]
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی که کردین
1-در قسمن مودم چند بار اعلام کردم اما پاسخی دریافت نکردم
2-میخواستم مودمی بگیرم که با پارس جور باشه به همین علت اینجا بیان شد تا سایر دوستان پارسی اگه داشته باشن میزان رضایتشون را اعلام کنند و اگه سایر دوستان خواستن از پارس بگیرن تجربه ای در مورد این مودم ها داشته باشن ! :5:
دوستان امشب نت به نظر قاطی داره
بعضی از وبسایت هارو باز نمی کنه
مخصوصا مدیا فایر :41:
فقط با وی -پی -ان باز میشن:13:
واسه من همه چی عادی و خوبه؟؟؟نقل قول:
برای من 3 روزه قاط زده
در تمام طول روز که کندی سرعت رو دارم + سایت یاهو و یاهو میل و چند سایت دیگه هم خیلی طول میده تا باز شه
از ساعت 2 شب به بعد هم که اساسی سرعت میاد پایین
تازه میگن میزان نویز هم برای خطم عادیه
ماله من که مشکل دارهنقل قول:
سرعت دانلود هم بدون V-P-N افت داره
الان دارم با س-ا-ک-س دانلودم را انجام میدم:41:
صفحه سرویس من چرا اینجوری شده ؟
سلام
آقا چه سرویس دهنده ای غیر از پارس انلاین رو پیشنهاد میکنید . سرعت شبانه من خیلی پایین اومده و رو 10 الی 15 هست .هر چقدر هم تماس گرفتم درست نکردن دیگه خسته شدم .:2: سرویس 256
سرعت منم 3-4 روزه شده بین 17-27 ! :2: قبلش تا 100-170 بود! :19:
در مورد سایت های ایمیل مثل اینکه دست خودشونه راستی اگه از اسپید تست استفاده میکنید میبینید که هاستینگ رو چند وقتیه که میزنه داخل ایران..! ایرانت و افرانت!
پدرم در اومد برای دانلود کردن اتچ ایمیل هــــــــــــــــــــــــ ـــا
درباره این مشکلات که از پارس آنلاین می گین
این یک مشکل همگانی و داره بین شرکتا و افراد مختلف جا به جا میشه حتی توی دایل آپ ها هم این مشکلات به وجود اومده
سلام به همه دوستان
من 6روز ديگه سرويس 3ماهه 256 ام تموم ميشه.
ميانگين سرعت دانلود شبانم شده:22
به نظرتون اشتراكم تمديد كنم، به اميد درست شدن سرعت؟ يا سرويسم عوض كنم؟ يا برم از مخابرات 256 نامحدود بگيرم كه لااقل 24 ساعت با سرعت 25 دان كنم.چون كامپيوتر من 24 ساعت روشنه؟
اونایی که از سرعت اینترنتشون نا راضین اینو ببینید و به اینترنتتون امیدوار شین
اینم هست
:27::27::27::27:
البته اینترنت من دایل آپ و توی سایت پارس آنلاین اینترنی ثبت نام کردم و منتظر زنگشونم
به نظرتون 128 با ترافیک 4 گیگ خوبه
یه سوال داشتم پینگ یعنی چی؟
نقل قول:بستگی به مصرفتون داره اگه وبگردی عادی داشته باشین زیاد هم هست توی دوره ی اول دستتون میاد .نقل قول:
با 128 امکان داری خوش شانس باشی که مرکز مخابراتیتون خلوت باشه تجهیزاتش مناسب باشه شرکت هم انگولک نکنه و خطت نویز نداشته باشه و سیم کشی ساختمان اوکی باشه و بتونی مثل من شبی 2.5 گیگ دانلود کنی و سرعتت بالای 100 باشه اگه هم که خوش شانس نباشی که ....(ایشالله که هستی)
پینگ هم بیشتر برای بازیهای آنلاین مهمه که اگه زیر 50 باشه ایده آله
فرض کنید میخواهید از یک مغازه کالایی بخرید.شما از لحظه ای که تصمیم به خرید آن کالا میگیرید باید زمانی رو صرف کنید تا آن کالا را بدست بیاورید مثلا چند دقیقه برای لباس پوشیدن،چند دقیقه برای سوار ماشین شدن،چند دقیقه برای رسیدن به مغازه و چند دقیقه برای انتخاب کالای مناسب و خرید آن و انتقال آن به منزل.مجموعه ی تمام دقیقه هایی که شما صرف کرده اید پینگ شماست (البته اگر خودمان را کامپیوتر فرض کنیم).:31:نقل قول:
در زبان کامپوتر هم وقتی شما بر روی لینکی کلیک میکنید در واقع درخواستی را برای یک سایت میفرستید تا اطلاعات خاصی را در اختیار شما قرار دهد.مجموعه ی زمانی که طول میکشد تا آن اطلاعات به دست شما برسد پینگ شماست که البته در دنیای کامپیوتر دیگر با دقیقه سر و کار نداریم و پینگ بر حسب میلی ثانیه بیان میشود و هرچه کمتر باشد بهتر است.
Ping is a computer network administration utility used to test the reachability of a host on an Internet Protocol (IP) network and to measure the round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer
پین همون صدا زدن سایت هستش... یعنی اگه شما اینترنت 20 مگابیت هم داشته باشی ولی پینگ مثلا 400 میلی ثانیه داشته باشی وقتی دکمه اینتر رو بزنی 4 ثانیه طول میکشه که سایت رو صدا بزنه و شروع به باز شدن کنه ... :10:نقل قول:
از دوستان كسي نميتونه من يه راهنمايي بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان چرا سرعت شب ها اینقدر افت می کنه ؟
قیمت مودما رفته بالا/شرکت پارس انلاینم هر مدلیو پشتیبانی نمیکنه/مودمای زایکسل خوبه ولی قیمتش یکم بالاست/من امروز یه
d-link2730uخریدم58000/مودم خوبیه
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
خب معلومه چرا شبا افت سرعت داره/بخاطر اینکه تعداد کاربرا میره بالاتر و ازون مهمتر رایگان بودن دانلود در ساعاته بامداده