سرویستون 1 به 10 هستش که کمترین سرعتی که مبین براتون گارانتی کرده میشه 3 کیلوبایته و بیشترین 32نقل قول:
اگه سرعتتون از 3 کمتر شد اونوقت میتونید شاکی شید وگرنه سرعت تضمین شدست:n02:
Printable View
سرویستون 1 به 10 هستش که کمترین سرعتی که مبین براتون گارانتی کرده میشه 3 کیلوبایته و بیشترین 32نقل قول:
اگه سرعتتون از 3 کمتر شد اونوقت میتونید شاکی شید وگرنه سرعت تضمین شدست:n02:
دوستان هیچ راهی نیست مودم dx350 مبین نتو ببریم رو شبکه ایرانسل؟
اگه اینترنت ماه واری ارزون بشه البته نامحدودش میرم دوباره راهندازی میکنم از دست این شرکت های مسخره هم راحت میشیم
چند سالی هست که سممتش نرفتم بخاطر گرون بودنش :n24:
اگه کسی جایی مطمئن سراغ داره برای فروش لطفا پیغام خصوصی کنه :n16:
سلام
من مودم BM632w را آپدیت کردم اما با لن نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم و صفحه پسورد ادمین نمیاد وقتی هم با وایرلس میخوام وصل بشم ازم پسورد میخاد باید چکار کنم آیا رمز پیش فرض دارد که باید وارد کنم
ببخشيد مثل اينكه بد توضيح دادم وقتي ip 192.168.1.1 را وارد ميكنم اصلا صفحه يوزر و پسورد نمياد مشكل از درايور لن هم نيست مشكل از وقتي دستگاه آپديت كردم بوجود اومده بدون لن هم يعني با وايرلس هم ميخام وصل بشم از هم پسورد سكوريتي ميخواد كه من اون پسورد را ندارمنقل قول:
به سراغ مبین نت اگرمی آیید نرم و آهسته بیاید - که مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
دوستان من این مودم ها رو آپدیت نکنید بهتر که نمیشن هیچ، همون سرعت اندک رو هم از دست میدید:n15::n15:
سلام
بچه ها واسه شما اسکایپ کار می کنه؟
از ااین میسوزم که تا چند روز پیش سرعتم تا 40 هم میومد ولی الان نصف شده....حدود 10 ماه دارم مبین نت رو ولی الان یه هفته اس افت کردهنقل قول:
خب با این وضعیت دانلود شما حداکثر 16 و آپلود حداکثر به 8 خواهد رسید.
دارم از سرور های داخلی مثل ir-tci و p 30 downdloadبا سرعت 250 دانلود میکنم دیگه مجبوریه
دوستان سایت دانلود خوب که سرور تو ایران باشه سراغ ندارید؟
اگر بلدي مودم رو كانفيگ كني و يا همه تنظيمات اصلي رو ميدوني كه چيا هستن, ميتوني مودم رو Reset كني(از طريق دكمه Reset كه در قسمتي از مودم بصورت يه سوراخ ريز هست) فكر كنم بايد چند ثانيه با يه چيزي كه بره اون تو نگهش دارينقل قول:
ولي اگر تنظيمات مودم رو بلد نيستي, بهتره ريست نكني و زنگ بزني پشتيباني و از اونا كمك بخواي و يا ببري پيش همون نمايندگي كه ازش مودم رو گرفتي.
برای من مبین نت از 11 شب به بعد قطع بود
ولی کلا چند روزیه که سرعت افت کرده و قطع و وصل میشه
دیگه داره گند اینترنت در میاد
الان جوری شده هر دوروز یه بلایی سر اینترنت میارن
بنده اکانت دو مگ گرفتم سرعت شبانه که افتضاح هستش سرعت روزانه هم نوسان زیاد داره.
کسی سرویس CB1102 رو امتحان کرده؟ کیفیت در چه حدی هست؟(همون سرویسی که 8 صبح تا 8 شب فعال هست)
درضمن این سرویس نهایتش 1مگ هست؟سرعت 2مگ نداره؟
مبین نت شده همراه اول قبل از ایرانسل
تا زمانی که رقیب جدی براش نیاد وضع از این هم بدتر میشه .
سلام دوستان
فقط بگم 256 نامحدود ضریب 1 به 10 نگیرید که پولتون رو بدید سگ بخوره بهتره!
اخه دوست عزیز 1 مگابیتش کمه ! دیگه شما 256 گرفتید؟؟ اونم 1 به 10 !!!نقل قول:
برای 1 به 10 بهترین سرعت ! 10 مگابیته !
سلام دوستان
یکی لطف میکنه از صفحه تنظیمات قسمت Bandwidth یه پرینت اسکرین بگیره!
این آدرس برای مودم BM8301 اوت دور هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
اسکرین شات برای مودم بیرونینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضریب اشتراک طرح های 8صبح تا 8 شب چنده؟
من طرح 1 مگ نوروزی رو فعال کردم سرعت دانلودش با سرورهای داخل ایران بین 200 تا 250 هستش ولی با خارج ایران سرعت حداکثر ب به زحمت به 60 میرسه یا مثلا اگه بخوای gmail رو از کنی بیچارت میکه دوستان بقیه هم این مشکل رو دارن؟
ا به 4 هستش دوست عزیزنقل قول:
من وایمکس ایرانسل 512 دارم چند وقتی هست که سرعتم خیلی اومده پایین سرعت دانلود حدود 50-60 هست که قبلاً 70-80 بوده این مسئله ای نیست ولی سرعت خود اینترنت و وب گردی خیلی اومده پایین.
مبین نت چه جوریاست سرعت وب گردیش اگه بهتر هست نسبت به ایرانسل من مبین نت بگیرم .
قیمت هاش که نسبت به ایرانسل بهتره.
من طرح 2 مگ ماهیانه دارم دقیقا همینجوریه شب و روز سرعت زیر 70نقل قول:
ممنون از شما، واسه من هم دقیقا همون بود!
آیا امکانش هست از این صفحه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه پرینت اسکرین بزارید؟
ای کاش آپگرید نمیکردم! قبل آپگرید BM8301 سرعت شبانم 100 بود الان قطع میشه اصلا! ورژن فعلی : 4.03.08-10 کسی دانگرید رو نداره برگردونم به ورژن قبلی؟
ممنون
منم متاسفانه از وقتی اپدیت کردم هم شب و هم روز سرعتم اومده بشدت پایین الان یه اهنگ دانلود کردم سرعتم 45 بود!!!نقل قول:
مبین نت سرعتش خیلی نوسان داره و پینگش اکثر اوقات بالاست دوست عزیز کلا توصیه می کنم مبین نت نگیری و اگه میتونی adsl بگیر.نقل قول:
سلام
آقا منم با اسکایپ مشکل دارم لاگین نمیشه،با ADSL راحت میرم،شما هم این مشکل رو دارید؟
دقیقا مال من هم همینطوره(2مگ/3گیگ/1ماهه) . دوستانی که طرح نوروزی دارن لطفا بگن وضعیتشون این 2-3 روز چطور بوده .نقل قول:
با سرورهای خارجی تست بگیرید.نقل قول:
چون تو شهرهایی که رقیب نداره یکه تازه و ضرورتی برای بهبود کیفت کارش.و قیمتش نمیبینه ولی ایرانسل تو هر شهری هست یک رقیب (مبین نت) رو دارهنقل قول:
البته رقیب اصلیه مبین نت شرکت های adsl هستن ولی بعضی جاها هم چون پورت ها پره فیبر نوریه و این صحبتها بازم بی رقیبه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
من خر رو بگو تغییر طرح دادم از 1 مگ 6 ماهه (2 ماه مونده بود) به 1 مگ نوروزی :n03:
انگار شانسی شده هر کسی میزنه یه سرعتی دارهنقل قول:
من 512 اول فردوردین گرفتم سرعتش شب و روز 80 بود
5 فروردین 2 مگ گرفتم سرعتش 60 بزور 70 میشه روزا
بلانسبت شما. پس به نظر میرسه کلا مبین زده ترکونده همه رو !! چشونه آخه ؟نقل قول:
این که مال مخابراته!؟!نقل قول:
اینم تست
نقل قول:
دوست عزیز, من یک مگش رو دارم , از ساعت 8 صبح وصل میشه و دقیقا ساعت 8 شب قطع میشه
سرعتش اصلا نوسان نداره , همش بین 115 تا 130 هست. حداکثر دانلودی که من داشتم توی یک روز 5.5 گیگ بود. ولی اکثرا 5 گیگ میشه دانلود کرد.
512 سه گیگ
اینقدر ثبات داره سرویس که ادم به نتیجه نتیجه خاصی نمی رسه!!!
سا ک س برای کسی مشکل پیدا نکرده؟! امروز کلا باز نمیشه ...