من اشتباه کردم شما درست میگینقل قول:
Printable View
من اشتباه کردم شما درست میگینقل قول:
اره یه مدت هست شبها مثل قبل نیست یک شب 1200 مگ دانلود میکنم یه شب 800 و یک شب 600نقل قول:
128 اکو...
کد:http://picup.ir/image-376F_4B5478F6.jpg
سلام به همگی .
دوستان من دارم از صبانت میام به شاتل .
لطف کنین یه سرویس خوب با قیمت خوب که سرعت خوبی هم داشته باشه معرفی کنین .
من الان سرویس 1 مگ صبانت دارم . میخواستم بدونم شاتل سرویسی داره که به 1 مگ برسه ؟ ( البته اون 400 تومنی رو نمیگم ) .
مخلصیم .
جالبه منم میخوام از شاتل بیام صبا:20:نقل قول:
اگه شاتل بیاد رو رپیدشیر محدودیت همیشگی بزارد دیگه به هیچ دردی نمیخورد
موفق باشید
سرویسیه که شر نیست و در تمام طول روز سرعتش از 60 پایین نمیاد ، فکر میکنم قیمتش بالای 200 هزارتومن در ماه باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من 3روزه شاتلی شدم
سرعتم توی روز خوبه یعنی 69 هست
اما توی این 3 روز از ساعت 7-8 شب به بعد سرعتم میاد پایین و یه حالت گیر داشتن پیدا میکنه
حتی برای کانکت شدم هم خیلی طول میکشه
به پشتیبانی میگم جواب درست نمیدن
کسی هست کمکی کنه؟
من نمیدونم چرا شاتل پورت های تورنت رو هی میبنده تا یه پورت پیدا میکنم که روتر مودم قبول میکنه 15 دقیقه بعد میندتش
واقعا" مسخرن اینا
به به! امشب دیگه تحمل نکردن ساعت 1 بشه پهنای باند رو یک چهارم کنن، از همین حالا که ساعت 10 هست شروع کرد!، لینک مستقیم از مدیا فایر، آدرایو و سرورهای ایرانی حداکثر سرعت 35 کیلوبایت! اکو 512 اصفهان:13::13::13:
نقل قول:
دوست عزیز شما درست می گید به من موقع بستن قرارداد گفتن صاحبان دو شرکت (اگر اشتباه نکنم) برادر هستند و تمام تجهیزات شاتل هم زایکسل هست در همه جا. همین دیگه الکی که نیست ولی خوشم اومد شما خودت پی بردی:5:
واقعا امشب دیگه واقعا افتضاحه :2:
پینگ وحشتناک بالاست . ولی خب سرعت الان بد نیست . دوستان عزیز قبلا گفتم بازم می گم : رحمی بهشون نکنید:19: . بهشون بگید که از سرویس ناراضی هستید . وقتی پشتیبانی اعصابش بپوکه یه کاری برای ما بخاطر اعصابش می کنه:31: ( البته می دونم که یکی دونفر نیستن ولی خب بهتر از دست روی دست گذاشتنه .)
من خودم یک بار صبح و یکبار شبا باهاشون می چتم . عصر ها هم تلفنی بهشون میگم .
بلکم فرجی بشه .
اون دوستی هم که می خواد از صبانت بیاد شاتل : همچین کاری رو اصلا فکرشم نکن . من اگر شرایط مالیم بهم اجازه میداد 100 سال طرف شاتل نمیومدم .
.... صبانت می ارزه کل شاتل رو:4:
چرا اینقدر شبانه رایگان دیسکانکت میشه
با سلاممشترک گرامی در ساعات شبانه شب به دلیل ترافیک رایگان و همچنین شیر بودن پهنای باند شما دچار افت سرعت شدید می باشید و با پایان یافتن ساعات ترافیک رایگان وضع به حالت عادی برمیگردد
من میگم چرا دیسکانکت میشه شما دلیل واسه پایین بودن سرعت میارید
به دلیل انجام تغییراتی در سرویس های dedicate این مشکل به وجود امده است
حالا چرا چند هفته قبل اوضاع خوب بود ؟ یعنی این وضع درست میشه
بله . موقتی است
ممنون . خدا نگهدار
سلام .نقل قول:
اون دوستی هم که می خواد از صبانت بیاد شاتل : همچین کاری رو اصلا فکرشم نکن . من اگر شرایط مالیم بهم اجازه میداد 100 سال طرف شاتل نمیومدم .
.... صبانت می ارزه کل شاتل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه خیلی گرونه ! امروز شارژم تمام شد زنگ زدم گفت :
15 گیگ » 80 هزار تومان
30 گیگ » 130 هزار تومان
به نظرت یه ذره گرون نیست ؟ :دی
نمیدونم والا شاید با همین صبانت گرون فروش موندم .
مخلصیم
ته همين p30world رو نگاه كنين چي نوشته! اينو كه همه مينويسن! شما هم اصلاً كارت شده گيره دادن به شاتل :31:نقل قول:
سرویس های ما الان اشتراکی هستند منظورش از ددیکیت پهنای باند و IP اختصاصی میباشد که طبیعتاً هزینه خیلی بیشتری هم داره... الان سرعت دانلودم از رپیدشیر 68 هست ولی ساعت 1 که میشه..... مطمئنم که عمداً این کار رو میکنن چون بعضی سرورها این مشکل رو ندارن... راهی نداره که جایی شکایت کنیم؟؟
دوست عزیزنقل قول:
این کار هایی که شما تازه شروع کردی رو من 4 ماهه دارم انجام میدم
یعنی دقیقا از روزی که سرویس گرفتم از شاتل
دیگه بهم تهوع دست میده از بس باهاشون بحث کردم و هر سری یک چیزی تحویل دادن
به قول خودتون یکی دو نفر نیستن که فردا یا پس فرداش پیگیری همون شب رو کنن و ادامه بدن
هی عوض میشن و برای هر کدوم باید از اول تعریف کنی و اونا هم چرندیات خودشون رو تحویل بدن و روز از نو روزی از نو ...
من اصلا فکر اینکه دوباره بخوام وقت بگذارم و تایپ کنم براشون حالم رو بهم میزنه
یا حتی تلفن کردن که از بس من زنگ زدم به تهران اون هزینه تلفنی که به خاطر adsl صرفه جویی شده بود جبران شد
وقتی با وقاهت میگن " همینی که هست ! " دیگه از این جماعت دغل باز جیره خور چه انتظاری میشه داشت
isp ها یکی از یکی بدترن همشن عین همن
منتهی این یکی که این همه ادعا و تبلیغ داره دیگه awesome کرده اوضاع رو
155آپنقل قول:
دان 542
سلام .
این V.p.n چی هست دیگه ؟ برای آرت ۱ هم با استفاده از v.p.n افزایش سرعت داره ؟
سرویس اختصاصی که اینا میگن هنوز معلوم نشده هزینه ی اضافیش چقد هست و کلا چطورىاس ؟
و آىا آرت شبانه هم افت سرعت داره ؟
با آرزوی شبی بدون افت سرعت برای دوستان .
دوست عزیزنقل قول:
این کار هایی که شما تازه شروع کردی رو من 4 ماهه دارم انجام میدم
یعنی دقیقا از روزی که سرویس گرفتم از شاتل
دیگه بهم تهوع دست میده از بس باهاشون بحث کردم و هر سری یک چیزی تحویل دادن
به قول خودتون یکی دو نفر نیستن که فردا یا پس فرداش پیگیری همون شب رو کنن و ادامه بدن
هی عوض میشن و برای هر کدوم باید از اول تعریف کنی و اونا هم چرندیات خودشون رو تحویل بدن و روز از نو روزی از نو ...
من اصلا فکر اینکه دوباره بخوام وقت بگذارم و تایپ کنم براشون حالم رو بهم میزنه
یا حتی تلفن کردن که از بس من زنگ زدم به تهران اون هزینه تلفنی که به خاطر adsl صرفه جویی شده بود جبران شد
وقتی با وقاهت میگن " همینی که هست ! " دیگه از این جماعت دغل باز جیره خور چه انتظاری میشه داشت
isp ها یکی از یکی بدترن همشن عین همن
منتهی این یکی که این همه ادعا و تبلیغ داره دیگه awesome کرده اوضاع رو
واقعاً گفتش همینی که هست!!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من دان استریمم 542 هستنقل قول:
اصفهان
نمی دونم قاعدتا نباید سرعتم به اون حد میرسید:31: ولی خب رسید
حالا چه جوریش رو نمی دونم :31:
:19: من چی بگم که اینترنتمو قطع کردن از صبح.
نقل قول:
اون که آره ولی دوستمون درست می گن صاحب دو شرکت به گفته خودشون (نمایندگی شاتل) برادر هستند از رو اسم اصلی شرکت هاشون هم مشخصه
بالاخره ما که نفهمیدیم این ترافیک رایگان جشنواره زمستانیشون رو کی قراره اضافه کنن
وقتی هم که زنگ میزنم میگن به زودی ( این به زودی کیه خدا میدونه )
در حال حاضر پینگ و سرعت در حد قابل قبولی هستن . تا ببینیم نیم ساعت دیگه چی میشه :31: .
دوستان خداییش هم از حق نگذریم شاتل شرکت بدی نیست ولی این کاراش ( سرعت پایین و پشتیبانیه بد و... :13:) بد جوری میره رو اعصاب آدم :18:.
به نظر من اگر واقعا اعتراضات به خدمات ادامه پیدا کنه شاهد بهبود در کیفیت میشیم و مطمئن باشید که اگر نارضایتیه مشترکین زیاد بشه حتما رسیدگی میکنن ( پهنای باند و بیشتر می کنن :27:) .
ولی ناامید نشید و به اعتراضات خود بیفزایید :31: .
از وقتي مشتركان اكو زياد شدن ناراضي ها زياد شد. نصف آرت هم پول نميدن توقع دارن 2 برابر آرت دانلود كنن. درسته سرعت توي قرارداد رو بعضي از اكويي ها نميدن ولي همه شركت ها همين شده. فكر نكنم شركتي بتونين پيدا كنين كه 512 با سرعت واقعي 64 و شبانه رايگان بده اين قيمت. شبانه بعضي ها شانسشون خوبه زياد دانلود ميكنن بعضي ها كمه كم دانلود ميكنن. به نظر من هركي سرعتش كمه اگه جاي بهتري سراغ داره بسم الله...نقل قول:
امشب دانلود از همه جا بده هم از رپیدشیر و هم از سایر سرورها ....
دوست گرامینقل قول:
اولا : شما چنان صحبت می کنید انگار سهام داره شاتلی . یا انگار شاتل برای اقوامتون . چرا الکی تعصب میکشه .
معلوم که من اگر 13000 پول بدم ولی با 19 تومنیا یکی باشم ( تازه در بعضی موارد هم بالاتر از اونا ) برای خودم صفا می کنم .
مطمئنم شما هم اگر مثل ما با بدبختی 512 می گرفتی و سرعتت از 128 ها هم پایینتر می بود الان شاتل رو مورد عنایت خودت قرار میدادی .
دوما : کسی از شما نظر خواست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم پیشنهاد می دم که : دوستان 512 به شاتل بگید که این رسمش نیست و خودش ضرر می کنه . اونوقت شما میگی راه باز جاده دراز !!!!!!!!!
دم شما گرم
امشب سرعت شبانه بعد از یک هفته 128 واقعی بودن برگشته به 512. اکو 128. مشکلی هم برای دانلود وجود نداره(عالی) .البته مرکز ما تازه تاسیسه و احتمال میدم هنوز ظرفیتش تکمیل نشده باشه.
میگم با چیز پی ان نمیشه با لایو چت اینها گفتگو زد درسته ؟ :D
کدام شهر هستی؟!نقل قول:
اره برای منم سرعت خوبه !
نه فقط با ای پی شاتل میشه!:13:نقل قول:
با سلام اینجانب محمد جواد حکم آبادی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید. در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با امور مشترکین تماس حاصل نمایید
مشتری ناراضی 2:04:48 AM
درود
شب خوش
خوبی عزیز/
؟
cs02 2:05:44 AM
ممنون
مشتری ناراضی 2:06:02 AM
داداش میگم تو شرکت شاتل ناهار و شام هم بهتون میدن؟
cs02 2:06:25 AM
شناسه کاربریتان را بفرمایید؟
مشتری ناراضی 2:06:35 AM
cs02 2:06:51 AM
مشکلتان دقیقا چیست؟
مشتری ناراضی 2:07:27 AM
هیچ همون سوال یک چند وقتی هست زهنم را مشغولل کرده
مشغول
الو
cs02 2:09:19 AM
بفرمایید
مشتری ناراضی 2:09:36 AM
یک زحمت بکش سوال ما پاسخ بده
cs02 2:09:58 AM
سوالتان چیست؟
مشتری ناراضی 2:10:08 AM
تو شرکت شاتل ناهار و شام هم بهتون میدن؟
cs02 2:10:49 AM
اگر مشکل فنی دارید بفرمایید
مشتری ناراضی 2:11:01 AM
یک بزرگواری کنید بگید
باور کنید ذهنم رو مشغول کرده
خواستم زنگ بزنم به تهران بپرسم گفتم دوستان تو لایو چت پاسخ میدهند
cs02 2:11:50 AM
مشتری ناراضی 2:12:01 AM
آقا اذیت نکن
بگو بریم
لطف کن
ایول بگو بریم
cs02 2:13:17 AM
مشتری ناراضی 2:13:40 AM
حال ندادی داداش
شبت خوش
بدرود
میگم شما هم اوقات بیکاریت را با این لایو چت می گذرانی ها....:31::27:
این همه ما رو دنبال نخود سیاه فرستادند یکم هم حال کنند با ما :10:نقل قول:
داداش تو هم نصف تاپیک شاتل رو پر کردی با چت هات ! دست بردار دیگه :(نقل قول:
تهران- مرکز دیالمهنقل قول:
کدام شهر هستی؟!
میگم حالا ناهار و شام بهشون میدن؟
یا سر ظهر همه دیزی رو میارن رو میز
امشب هم که باز مورد دارهه
دیونه شدم دیکه از دست این شاتل :13:
اره باید بهشون بدن! دی:نقل قول:
امشب هم خرابههههههههههه !!!
ECO 512 سرعت بین 20 تا 35 !!!!
تازه امشب خوب شده اینه !!
این محدودیت ها رو خوده پدر ....... اعمال کردن !!!
یو هو در عرض یه هفته چند نفرو کردن تو ..... این مخابرات که اینجووری شده !!
پاشم برم بزنم ........ !!!
عزیز،یه کمی اشتباه نگفتی ؟نقل قول:
یعنی doenStream شما از آپ استریمتون بالاتره ! ؟
میدونین ، واسه این پرسیدم که گفتین با سرعت 180 دانلود میکردیم...،منظورتون کیلوبایت بود یا بیت :18: با اکو 128 ؟
امروز فقط تونستم 800 مگابایت دانلود کنم
با اکو 512