اینطور که من فهمیدم شما با لپتاپ وایرلس به مودم وصل میشید؛ ولی کامپیوتر رومیزی که ویندوز xp هست وصل نمیشه. درسته؟نقل قول:
مک آدرس را فیلتر نکردید؟ اصلاْ ویندوز وایرلس مودم را پیدا میکنه؟
(چرا برگشتید سر xp؟)
Printable View
اینطور که من فهمیدم شما با لپتاپ وایرلس به مودم وصل میشید؛ ولی کامپیوتر رومیزی که ویندوز xp هست وصل نمیشه. درسته؟نقل قول:
مک آدرس را فیلتر نکردید؟ اصلاْ ویندوز وایرلس مودم را پیدا میکنه؟
(چرا برگشتید سر xp؟)
به تنظیماتش دست نزدم خودم اینترنتم اتوماتیک تنظیم بود ویندوز رو به بار دیگه نصبیدم اولش نیومد بعدش اومد بدون درست کردن کانکشن...نقل قول:
ویندوز سون سرعتش کند میشد اکس پی خیلی سبک تر و کامل تره حجم کمتری داره...به قول دوستم انتخاب حرفه ای هاست:D
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
سلام
من به تازگی سرویسم رو عوض کردم ولی سرعتم کمتر از اونی هست که باید باشه .
اینطور که من متوجه شدم وضعیت نویز خط من خراب هست ! حالا نمیدونم به خاطر همین سرعتم کمه یا مشکل از جای دیگه ای هست .
یه عکس از Static مودم میزارم تا دوستان نظر بدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به قول خارجی ها وضعیتم pretty f... up هست درسته ؟ :n02:
SNR Margin بعضی وقتها از 5 هم کمتره بعضی وقتها هم بین 7-8 هست .
راستی سیم برق و تلفن خونمون (اپارتمان) از کنار هم رد شدن ظاهرا . فاصله با مرکز مخابرات هم 3 -4کیلومتر هست .
من چیکار کنم الان ؟
کسی نبود کمک کنه من عجله دارم میخوام سریعتر مودمو بخرمنقل قول:
کمککککککککککککککککککککککک کککککنقل قول:
یک عکسی بزاریدنقل قول:
شاید کانفینگ پریده
تنظیمات مودم رو چک کنید
به نظر من TPLINK با همه شرکت ها جواب میدهنقل قول:
کسی نبود کمک کنه من عجله دارم میخوام سریعتر مودمو بخرم
مدل های مختلفی داره تنوع قیمتشم زیاده
اين بيشتر به نويز خطتون بر ميگرده.نقل قول:
عبور سيم تلفن و برق از يك مسير كار درستي نيست.
اثرات منفي در پي داره.
در ضمن با شركت صحبت كنيد كه قسمت Up شما رو كمتر بزارند.
از يك سيم مستقيم كه از دم درب ورودي مياد براي مود استفاده كنيد.
اسپليتر رو فقط براي گوشي تلفن و لوازمي از اين قبيل استفاده كنيد. مودم به صورت مستقيم به خط تلفن وصل شده باشه.
شاد باشيد:40:
سلام من یه مودم tp-link دارم وقتی روش می کنم چند ثانیه بعدش چراغ adsl روشن میشه اما درست 3 دقیقه یا بیشتر باید منتظر بمونم تا به اینترنت وصل بشه ایراد از مودم هست یا شرکت ارائه دهنده
با تشکر از پاسخ شما .نقل قول:
از يك سيم مستقيم كه از دم درب ورودي مياد براي مود استفاده كنيد.
اتصال سر خط رو باید از سیم کشی داخلی جدا کنم و یه سیم از سر خط بکشم به مودم و تلفن یا میشه بدون جدا کردن اتصال هم اینکارو انجام داد ؟ یعنی اجازه بدم اتصال داخلی برقرار بمونه تا تلفن خونه رو بشه به پریز تلفن خونه وصل کرد (همراه با اسپلیتر ) و یه سیم دیگه برای مودم بکشم .
امکان داره این نویز مربوط به مخابرات باشه ؟ اگه مربوط به مخابرات باشه درست میکنن ؟ و اینکه واقعا تو سرعت دانلودم تاثیر میزاره ؟ چون با همین نویز افتضاح از سرور شرکتی که ازش سرویس گرفتم با سرعت خوبی دانلود میکنه .
آقا من میخوام مودممو کانفیگ کنم هرکار میکنم موقعی که ستاپو میزنم میگه can't access device میگه یوزر پسورد اشتباس درصورتیکه مطمئنم درسته
لطفا کمک کنین
چی کار کنم؟
مدل Gnet AD541
بهتره با یه مودم دیگه تست کنی بهتره بازم اینطوری بود احتمال داره از سرویسدهنده باشهنقل قول:
من مودم مغازه ام دی-لینک هست بعضی مواقع مودم از کار میفته ریستارت میکنم چراغ ای دی اس ال قرمز هست بعد از دو دقیقه درست میشه چندین بار هم اگه قرمز شد زود ریستارتش میکنم درست میشه
با مودم دیگه هم تست زدم همینطوری بود زنگ هم زدم گفتن مشکلی نیست ولی از سیم کشیم مشکوک هستم حوصله نداشتم تا الان دستکاریش کنم چون زیاد تو مغازه نت کار نمیکنم
خب بهترین راه اینه که شما یه چیزی مثل سوزن یا چیزی رو در سوراخ پشت مودم بزاری حدود 20 تا 30 ثانیه نگه دار بعد تمام چراغ ها خاموش شد بجز چراغ پاور مودم سوزن رو دربیار اونوقت 192.168.1.1 رو بزن اگه دفترچه همراه مودم رو داری اونو نگاه کن راهنمایی کردهنقل قول:
سلام مودم من به صورت ppoe به نت وصل می شه و یه مشکل دارم
بعضی وقتا (هر چند ساعت)ارتباط مودم با pc قطع می شه و باید مودم خاموش روشن کنم تا درست بشه و واسه دانلود شبانه مشکل دارم
کسی می دونه مشکلش چیه؟
کابل شبکه رو چک کن شاید قطعی داشته باشهنقل قول:
CNet CAR-974 Wireless-N ADSL 2/2+ Router
این مودم رو با قیمت 1.335.000 بخرم مناسبه؟
در مورد اين تاپيك
زنگ زدم به پشتيباني
گفت كارت شبكه نصب كنيد !
ازكجا بگيرم؟ ميشه دانلود كنم؟
با توجه به مدل مودمي كه گفتم بايد تهيه كنم يا مدل لپ تاپ؟؟
دوستان من تو سايت سامسونگ
واسه كارت شبكه ( اتصال از طريق وايرلس ) كدوم برنامه رو بگيرم؟؟؟
و يه راهنمايي كنيد طريقه فهميدن 32 و 64 بيتي بودن ويندوز چي بود ... فراموش كردم
تشكر
samsung.com/us/support/owners/product/NP300E5A-A01UB
اگر سون هست وارد my computer شو و کلیک راست کن و وproperties رو بزننقل قول:
و يه راهنمايي كنيد طريقه فهميدن 32 و 64 بيتي بودن ويندوز چي بود ... فراموش كردم
وسط صفحه زده
خب تمام مشكلات رو خودم به تنهايي حل كردم !!!
مربوط به كارت شبكه بود و از سايت لپ تاپ دانلود كردم و اوكي شد وايرلس لپ تاپ ...
لطفا راهنمايي كنيد مودم رو چه جوري رمز بدم ؟؟؟ رفته بودم سر كوچه با موبايل تست كردم ديدم راحت ميره اينترنتي :n19:
سلام دوستام
من تازه میخام adsl بگیرم از مخابرات ولی میخام خودم مودم بخرم
سوالم اینه که برای مخابرات چه نوع مودم هایی تو بازار هست که با سیستمشون سازگاره ، لطفا لست مودما یی که میدونید بزارید
با تشکر
سلام دوستان من یک سوال فنی دارم
من می خوام روی یک خط adsl دو تا مودم وایرلس نصب کنم... بدلایل خاصی باید اینکارو کنم از نمایندگی پرسیدم گفت یکیشو باید کنی روتر یکیشو اکسس پوینت ! که نفهمیدم منظورش چیه؟ حالا به نظر شما چکار باستی کنم؟
سلام دوستان مودم l بدون وایر لس چی پیشنهاد می دهند با قیمت مناسب؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من tp-link 8811نقل قول:
سلام دوستان مودم l بدون وایر لس چی پیشنهاد می دهند با قیمت مناسب؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین دو تا مودم اکسس پوینت به نظر من منطقی نیستنقل قول:
من می خوام روی یک خط adsl دو تا مودم وایرلس نصب کنم... بدلایل خاصی باید اینکارو کنم از نمایندگی پرسیدم گفت یکیشو باید کنی روتر یکیشو اکسس پوینت ! که نفهمیدم منظورش چیه؟ حالا به نظر شما چکار باستی کنم؟
دقیقا بگو می خوای چیکار کنی تا توضیح بدم
ببینید مودم ها سازگارن ولی برند های روی بورس:نقل قول:
سلام دوستام
من تازه میخام adsl بگیرم از مخابرات ولی میخام خودم مودم بخرم
سوالم اینه که برای مخابرات چه نوع مودم هایی تو بازار هست که با سیستمشون سازگاره ، لطفا لست مودما یی که میدونید بزارید
با تشکر
tp-link
dlink
zyxel
asus
linksys
و بقیه
البته این نظر شخصی منه
دو مودم وایرلس دارم (adsl از نوع وایرلس)نقل قول:
میخوام از هر دو بتونم به اینترنت خونه وصل شم.... الان فقط یدونش کار میکنه که من باهاش وصل میشم میخوام یدونه هم بذارم طبقه پایین ازش استفاده کنم
اگر منظور شما این هست که یک مودم می خواهید بزارید که دو تا خونه رو پوشش بده:نقل قول:
می تونید یک مودم وایرلس حرفه ای یا یک اکسس پوینت حرفه ای بزارید
حالا شما کارتون چی هست می خواهید مدیریت پهنای باند داشته باشید یا نه؟
یا امکاناتی از این قبیل
یا اصلا می خواهید شبکه دو خونه جدا باشه یعنی دو تا اکسس پوینت یا مودم
کدوم؟
سلام
منظور ایشون روشنه. یک خط تلفن دارند؛ پس فقط یکی از مودمها میشه مودم روتر اصلی
و از مودم دوم میخواهند بعنوان اکسس پوینت برای طبقه دیگر خونه استفاده کنند.
حالا باید جوری اینها را ست کنند که مودم دوم بشه رله مودم اول.
ارور proxy server واسه چي هست؟
نه با موزيلا نه اكسپلورر هيچ سايتي باز نميشه امروز اين ارور رو ميده
سلام
من یه سوال خیلی مهم دارم ک نمیدونم جاش هست بپرسم یا نه
اگه نباید اینجا سوالم رو میپرسیدم عذر میخوام و از دوستان میخوام اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن من رو راهنمایی کنن
من برای یه نفر ویندوز نصب کردم ک ویندوزش ب شدت مشکل داشت و حتی بالا نمیومد
بعد از نصب ویندوز میخواستم براش اینترنت (adsl) نصب کنم ولی متاسفانه یوزرنیم و پسووردش رو نداره
میخوام بدونم اگر یوزرنیم و پسوورد رو نداشته باشیم باید چکار کنیم؟
من درباره ی سایتی شنیدم ک از اون طریق میشه ب دستش آورد (192.168.1.1) ولی اونجا ب ما امکان تغییر پسوورد رو میداد و در واقع پسووردی ک الان لازم دارم رو بهم نمیده البته شاید من درست نمیدونم باید چه کنم.
حالا باید چطور این یوزرنیم و پسوورد رو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:n01:
سلام دوستان
نمیدونم برا این پست تاپیک درستی و انتخاب کردم یا نه ؟
من جدیدا به اینترنت کانکت میشم (adsl) اون علامت زرد رنگ هشدار که روی ایکن مربوط به شبکه تو قسمت تسکبار گوشه پایین سمت راست دسکتاب قرار داره ازبین نمیره در صورتی که اون علامت فقط مواقعی که دیسکانکت میشم باید بیاد.
به نظرتون مشکل از چیه !؟خیلی کنجکاوشدم بدونم اینم از لینک عکسم:
دوستان یه مودم کابلی ارزووون قیمت معرفی کنین که خوب باشه
و اینکه من الات یه مودم وایرلس TP-LINK W8901G دارم میخوام اون آی پی که به نت وصل شده رو محدود کنم یعنی مثلا روزی 100 مگ استفاده کنه
شدنی هست یا خیر؟
درودنقل قول:
الان شما یوزر و پسورد ADSL رو ندارین یا مال(192.168.1.1) رو ندارین ؟اگه مال ADSL رو ندارین میتونین تماس بگیرین با شرکتی که نت ازش گرفتین و ازش یوزر و پسورد رو بگیرین
و اگر مال(192.168.1.1) میخواین هر دو رو Admin وارد کنین و اوکی بزنین اگر قبلا این رو هم عوض کردینمجبور باید مودم رو ریست کنین که با این کار همه تنظیمات مودم اعم از یوزر و پسورد Adsl سایر تنظیماتی که انجام دادید
همش میپره و به حالت پیشفرض در میاد
نقل قول:
ممنون از پاسخ و وقتی ک برای سوال من گذاشتید.
یوزر و پسوورد رو نداشتم
یوزر و پسوورد (192.168.1.1) رو میدونستم.
پس با شرکت تماس میگیرم
باز هم سپاس:n16:
یکی جواب منو بده خواهشن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به مشکل بر خوردم؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما الآن صفحه باز میکنید؟ یا اصلاْ اینترنت ندارید؟
مشکل فقط مثلث زرده یا چیز دیگه؟ توضیح بدهید.
سلامنقل قول:
من اینترنت دارم الان پیج هم باز میکنم تو اینترنت ولی از اون موقعی که اون مثلث زرده اومده و نمیره دیگه چیز شکنم کار نمیکنه
به نظر شما اصلا اون مثلث هشدار چرا موقع اتصال نمیره؟؟؟؟ چرا تو این عکسی که لینکشو گذاشتم در حالی که به اینترنت وصلم و استفاده میکنم اونجا علامت ضربدر قرمز رنگ هستش ایا تو ویندوز شما هم همچین چیزی هست؟؟؟؟
ممنون از اینکه وقتتونو در اختیار من میذارین
سلام دوستان
من دیروز اومدم مودمم رو آپدیت کنم (مدل مودم tplink w8901g) ورژن 3 - ...
فایل اپدیت اشتباه ریختم (ورژن 6) دیگه مودمم بالا نمیاد.
فقط چراغ پاور روشنه و بقیه چراغ ها خاموشه. -فکر کنم بوتش پریده -
گارانتی هم انگار شامل این قضیه نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
سلامنقل قول:
روی همون کلیک راست کنید و troubleshoot را بزنید. در نهایت ببینید چه پیامی میده.
(فرض کردم اینترنت خانگی داریدِ نه اداره یا دانشگاه)
عکستون را ندیدم. اسکرین شات را با فرمت jpg بگیرید و در سایت آپلود همینجا بگذارید. upload724
من دوباره عکس ها رو براتون اپلود کردم تا متوجه شوید در ضمن من از اینترنت خانگی استفاده میکنم مرسینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای خرید سرویس adsl کارت ملی صاحب خط لازمه ؟ اگه کارت ملی نباشه میشه کاری کرد ؟
نتیجه troubleshoot چی شد؟نقل قول:
این adsl هست دیگه؟