در مورد محدود نظری ندارم، اما نامحدود تغییری نخواهد کرد!
چون اکانتینگ سرویسا عوض شده!
512 رو روی 384 بستن پس امکان گرفتن سرعت بیشتر نیست!
256 هم روی 192 بسته شده
اینو پشتیبانی، پس از تلاش بسیار به من گفت
Printable View
در مورد محدود نظری ندارم، اما نامحدود تغییری نخواهد کرد!
چون اکانتینگ سرویسا عوض شده!
512 رو روی 384 بستن پس امکان گرفتن سرعت بیشتر نیست!
256 هم روی 192 بسته شده
اینو پشتیبانی، پس از تلاش بسیار به من گفت
آقا،شما از کدوم سرور دان می کنی ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این لعنتی چه مرگشه که بعضی فایل ها رو 99 درصد گیر میکنه از هر 5 فایل یک فایل اینطوری میشه اعصاب خرد کنه به خصوص تو فایل های حجیم
ماله منم وقتی از expressleech دان می کنم رو 99.99 :n09:گیر می کنه(من شاتل دارم البته)...
بعد من چیز شکن و روشن می کنم و با idm همسان سازیش می کنم تا او 0.01 هم تموم شه...:n02:
تو هم همین کارو بکن ببین تموم می شه.؟.
مکافاتی داریم...
اتفاقا هر 5 تا فیلم بالا از اکسپرس لیچ هست :دی ولی خوب برای من از سرورهای دیگه هم همین 99 درصد مشکلش پابرجاست و فقط اکسپرس لیچ نیستنقل قول:
منم همین کارو میکنم پر وکسی تو IDM روشن میکنم اون یک دهم درصد دانلود میشه کامل میشه :n09: ولی خوب باز اعصاب خرد کن هست دیگه به خصوص مثلا بعضی سایت ها مثل so ft98.ir این مشکل پیش بیاد برات رو 99 درصد گیر کنه چون فقط IP ایرانی رو مجوز دانلود میده نمیتونی دیگه این ترفند پ روکسی رو اجرا کنی روش :n15:
واقعا هم مکافات اعصاب خرد کنی هست حالا من یک IDM پرتابل دانلود کردم تست کنم ببینم درست میشه یا نه
:n16:
دیشب ترکونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 گیگ دانلود کرده تازه تا ساعت حدود 6:15 کل فایل ها رو دانلود کرده اگر باز فایلی واسه دانلود گذاشته بودم تا ساعت 8 باید 8 گیگی میشد :دی
یعنی دقیقا از همون شبی که این وزیر ارتباطات جدید اومده تو کار سرعت رفته بالا دمش گرم :n08:
دوستان سلام
سرویسی که من الان از آزیافون دارم اسما سه مگ هست ولی الکیه :n03: یعنی سرعت اینه
الان من بخوام از آسیاتک بگیرم چه سرویسیش سرعت بیشتر از این رو به من میده و کلا کدوم سرویسش بهتر از بقیس؟
داداشم اسیاتر فعلا ..ده
نکنه آبم قطعه :n02:نقل قول:
الان یعنی آسیاتک کلا یه ذره بالاتر از این سرویسم بهم نمیده من یه تست بزنم :n04:
......................
درودنقل قول:
پیشنهاد میکنیم به تاپیک استان و مخابرات استان خودتون مراجعه کنید و نام مرکز مخابراتی و یا پیش شماره تلفنتون را بگید و دوستان راهنماییتون کنن/اینجور بهتر به نتیجه می رسید!
20 هم فکر نمیکنم چیزی بشه!
لیست سرویسها و قیمت های شهر خودتون را اینجا بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند!
نقل قول:
الان سرویس شما +2 مگه! بیای اسیاتک 2 مگ بخری تست زیر 1 مگ میزنه!
خودت حساب کن چه وضعیه
10 روزی می شه تهران پینگ من روی 4.2.2.1 زیر 150 هست اپ تایم 10 روز اخیر 100% یک ثانیه قطعی نداشت .
شما زحمت بکش با این پ
پینگ خفن زیر 150 یه گیم برو!
پینگ 4.2.2.4 منم الان همینه!
پینگ از سایت بازی ایرانی 42! اما به محض وارد شدن میره رو 1000تا! رو چند سرور هم تست شده
مشکل از سرور نیست چون فقط منو چند تا آسیاتکی دیگه اینطوری هستیم! سرور خارجی هم نمیشه حتی چت کرد!
این از بازی! در مورد صفحه باز کردن هم که همون گ هی که بود ، هست
میانگین سرعت شبانه سرویس های 1mb و 2mb در حال حاضر روی چند هست؟
دو مگ 128
یک مگ رو نمیدونم اما حدود 90-100
در برخی سرور ها مخصوصا اینترانت برای من هم همین جوری میشه قبل از ورود به سرور پینگ 60 هست وقتی وارد میشم 999 میشه.ولی سرور های خارجی نه یک مشکلی هست ولی حالا چی هست خدا میدونه.نقل قول:
تو کانتر هم بیشتر موقع ها پینگ بالاس ! :n23:
دوستان سرعت یک مگ نامحدود و یک مگ محدود (شبانه) چقدر است ؟ اصلا تفاوت چشم گیری دارن یا نه ؟
کسانی که هر کدوم از این سرویس ها رو داشتن لطفا سرعت خودشون رو اعلام کنن
دقیقا سه پست بالاتر جواب شما داده شده!نقل قول:
یک مگ نامحدود رو 60 دان میکنه
نامحدود برنزی 60نقل قول:
محدود شبانه 90
بستگی به مرکز مخابرات هم داره البته!که کمتر ممکنه باشه بیشتر بعید میدونم!
نامحدود 60 !!!!نقل قول:
یعنی فقط 10 تا بالا تر از 512 نامحدود فعلی من هست !!!
ارهنقل قول:
اندازه گیری سرعت با دیومتر
حالا فوقش هم 65 بشه با دانلود منیجر
نمی دونم این دیگه چه سیاست مزخرفیه که وقتی شرکتی کاربراش زیاد میشن اوضاعش خراب میشه:n23:
الان 2 هفته است که سرعتای شب برگشته به حالت افتضاح قبلی:n21:
اگه تا آخر این ماه درست نشه نقل مکانم به های وب قطعیه:n01:
هر چند که از تاپک اونام فهمیدم با زیاد شدن کاربراش کم کم داره به بای وب تبدیل میشه ، ولی دیگه این آسیاتر لعنتی داره دقم میده:n14:
کسی می دونه قضیه خرید مودم دی لینک و 20 درصد تخفیف چیه؟:دی تازگی مودم خریدم بریم حداقل ازشون تخفیف بگیریم،سرعت درستی که بهمون نمیدن.
دوستان کسی خبر نداره تو کشورهای همسایه عراق افغانستان ترکیه دوبی و غیره چطور اینترنت به کاربران میدن یعنی مثل ایران بصورت گیگ محاسبه میشه؟ کمترین سرعت اینترنتی که میدن به کاربر چقدره؟ قیمتش چی چطوره؟
امروز دوباره زنگ زدم دعوا!
طرف میگفت توصیه ما محدود ه! اما اگه اصرار به نامحدود دارین که ما توصیه نمیکنیم، پایه(حلبی) ور دارین!!!!!!!
سرعت بالا کشکه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدی که توی مودم هست رو توی سایت وارد میکنی 20 تومن تخفیف حساب میکنه.
اگر نقره ای بگیری احتمالا تا 90 میده.نقل قول:
=============
سرعت از سرور خارجی ایده آل هست ولی نمیدونم 2 - 3 روزه چرا پینگ افزایش داشته . . .
سلام
نمیدونستم این سوال را کجا بپرسم(معذرت میخوام)
من سرویسم رو 3 مگ بشته شده ولی یه گزینه دیگه هم تو مودم هست(سرعت قابل دسترسی) که اون برا دانلود 8 مگ و برا آپلود 2 مگ را نشون میده. این چیه؟؟
Attainable Rate (Kbps) 7936 2151 Rate (Kbps) 3068 508
حداکثر سرعتی که خط شما ساپورت میکنه هست.نقل قول:
توی تاپیک راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم این سوالات پرسیده بشه بهتره.
بازم سلام به داداشای گلم...خوبید؟
من دوباره از آسیاتک سرویس گرفتم ولی هنوز نیمدن برام تنظیمش کنن...
حالا یه سوال برام پیش اومده،میخوام بدونم اگر من برا یک ماه امتحانی،یه IP Static بخرم،با یه سرویس مثلا 2 مگ حجمی یا نامحدود،یعنی دیگه من این آی پی مال خودمه و با کسی تقسیمش نکردم که باعث شه سرعتم بیاد پایین؟؟؟
یعنی سرعت دانلودم واقعاَ روی 2 مگ ثابت میمونه تا آخر ماهی که IP Static دارم عایااااااا؟؟؟:n13:
ممنون میشم اگر کسی توجیحم کنه...:n16:
نه IP استاتیک بگیری معنیش این نیست که سرعتت بیشتره!
فقط هر بار مودم خاموش روشن شه یه IP ثابت بهت میده...
برای بعضی کارای اینترنتی لازمه!
اما کاربر عادی ، به نظر من داینامیک بهتره! اگه گیمر باشی ممکنه IP بن شی یا اگه از بعضی اپلود سنتر دان کنی ، هر IP اجازه یه دانلود داره
گندشو دراورده دیگه اسیاتک...2 هفته درست میشه باز میشه همون گندی که بود...
امروز از ساعت 6 بعد از ظهر تا درست 12 شب (چند دقیقه پیش ) سرعت 512 نا محدود امده بود 120-130
از خجالتش در امدم نزدیک 3 گیگ دانلود کردم :n02:
ولی دقیقا سر ساعت 12 برای چند ثانیه قطع شد و برگشت به حالت عادی 60 کیلوبایت
دوستان من آخر نفهمیدم اینکه میگن سرعت رو فلان بسته شده یعنی مثلا اون سرعت فقط به ایشون اختصاص داده شده یا بین 10 نفر
من امروز (512) چلچله 10 گیگ گرفتم مرکز اشرفی اصفهانی , الان سرعت روزانه و شبانه باید رو چند باشه؟:n13:
سرعتی که روی مودم بسته میشه سرعتی هست که روی خط شما بسته شده!نقل قول:
سرعتی هم که توی نرم افزار اکانتینگ خودشون اعمال میکنند سرعت واقعی شما هست که روی اکانتتون بسته شده و سرعت شما بیشتر از اون نمیشه.
شرکتها معمولا به جای شیر کردن محدودیت سرعت توی نرم افزار اکانتینگشون روی اکانت شما اعمال میکنند!
مثلا 1024 نامحدود را روی سرعت 60 کیلوبایت توی نرم افزار اکانتینگ اعمال میکنند بجای شیر کردن یه 1024 بین 8 یا کمتر یا بیشتر نفر!
دیشب باز چشم نخوره روی 2 مگ بسته شده بود :n02:
ای خدا این آسیاتر رو آدم کن که اینقدر این شیر فلکه رو کم و زیاد نکنه:n24:
بچه نمی خوام دلتون رو آب کنم ولی یه اتفاق جالب اوفتاده. از دیشب ساعت 1 تا الان سرعت دانلودم اینجور شده
مخابرات :n29:
خب بزار من دل شما رو آب کنم!دیشب ساعت رایگان معجزه شد و برای اولین بار توی عمر آسیاتکیم 5 گیگ دانلود شد...طرح 1 مگ محدودنقل قول:
الان 3 ماهی میشه که از آسیاتک اومدم بیرون. با سرویس کیمیا محدود.از 1 تا 9 صبح 13گیگ دانلود میکردم. یعنی هم صبح هم موقعی که رایگان میشد سرعتم 460 بود و هیف بخاطر داغون بودن ping رفتم مخابراتنقل قول: