انتخاب معقولی کردید . برای این دوربین هم تنوع لنز بسیار بالاست.نقل قول:
درمورد مموری کارد هم 32 یا 16 گیگ کلاس 10 بگیرید مناسب هستش.
Canon IXUS 1100 HS مدل خوبیه .میتونید خودتون نمونه عکساشو چک کنیدنقل قول:
انتخاب معقولی کردید . برای این دوربین هم تنوع لنز بسیار بالاست.نقل قول:
درمورد مموری کارد هم 32 یا 16 گیگ کلاس 10 بگیرید مناسب هستش.
Canon IXUS 1100 HS مدل خوبیه .میتونید خودتون نمونه عکساشو چک کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
چرا مدل بالاتر نمیگیری
600دی
یا 650دی
برای فیلم برداری بهتره.زوم و فوکوس هنگام فیلمبرداری هم داره ظاهرا
عزیزم با 2 تومن در کنار 550 که دیگه لنز مناسب تر از 19-55 گیرت نمیاد گلم.نقل قول:
شما میتونید بدنه های بدون فیلمبرداری بگیرید همانند 40دی با قیمت حدودی 1 تومن و یا 450 دی با قیمت حدودی 600 تا 800 تومن (بیشترش نمی ارزه)
40 دی که بدنه ی خودمه و تکه واقعا. اما باید ببینی که انتظاراتت از بدنه چیه. چون عملکرد نویزی خوبی نداره و کلا دوربین های قدیمی به همین صورتن. 550 نویز گیری خیلی خوبه. اما دوربین های سایز متوسط همچون 40دی امکانات خص خودشون رو دارند که در بدنه های آماتور همچون 550دی یافت نمیشه. به هر صورت اگه الویتت لنز هست بدنه های مذکور (مخصوصا 40دی) بهترین گزینه هست به همراه لنز 18-135 لرزشگیر دار اما اگه بدنه ی جدید تری میخوای همون 550 خیلی خوبه در کنار لنز 18-55. 500دی هم هست که هم ضعیف تر از 40دی و 550دی هست و هم گرون تر از 40دی.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این مدل رو توی چندتا سایت الان قیمت دیدم در حدود 680 زده بودن
و 12 مگاپیکسلی هم هست ! مدل های دیگه با همین حدود قیمت میشه 16 یا 18 مگاپیکسلی توشون دید
نظرتون چیه ؟
نمونه عکس از کجا باید ببینم برای یه مدل خاص ؟
ملاک رو مگاپیکسل قرار ندید. البته بستگی به استفاده شما داره. برای چه کاری نیاز دارید؟نقل قول:
اصلا پیکسل یا همون دقت دوربین مسئله ی زیاد مهمی نیست! مهم کارایی و عملکرد کلی هست.نقل قول:
تو این رنج این دوربین عملکرد مناسبی داره
اسمش رو تو نت سرچ کنید
مثلاCanon PowerShot SX230 HS sample image
استفاده خانگی دارم و مثلا زوم زیاد برام مهم نیست و فیلم برداری هم نمی خوام باهاش انجام بدمنقل قول:
سلام.
بچه ها الان بهترین کامپکت سونی چیه؟ خیلی سریع باید یکی برای دوستم بگیرم فرصت تحقیق ندارم. لطفا مدل و قیمتی که دارید رو بگید.فقط باید زیر 400 قیمتش باشه و هدف هم فقط عکاسیه نیاز به زوم نداره برای این که همراهش باشه می خواد هرچقدر هم از 400 کمتر باشه بهتره براش( یعنی مثلا اگر مدل 250 تومانی فرق زیادی با 400 تومانی نداره همون 250 تومانی براش کافیه).
ممنون
1)تجربه استفاده از w610 w620 w630 رو داشتید؟نقل قول:
2)خیلی با هم فرق دارن؟
3)مدلای دیگه چطور (من فعلا همین 3 تا رو از سونی دیدم)؟
دوست عزیز بهترین دوربین کامپکت سونی یا بهترین چیزی که شما میتونید با این پول بخرید. دوتا مساله است.تمامی سری های wکیفیت هاشون عین همه فرق آنچنانی با هم ندارن اگه ارزونتر میخوای سعی کن پایین ترین مدل و که فکرمیکنم اگه موجود باشهw620 بگیرمشابهش a2300کنون wx100به نظر من یکی از دوربینهای خوب کامپکت سونی که فکر میکنم حول و حوش 550تا600باشه.نقل قول:
لطفا راهنمایی کنین
اگه میشه تو رنج قیمت 550 - 600 یکی ذو مدل رو معرفی کنین که به اون شرایط که عرض کردم نزدیک باشه
ممنون
گارانتی ایده آل بگیرم یا افومار
بعد بهترین و مطمپن ترین مغازه با فروشگاه مرکزی کجاست..؟ توی تهران برای کنون
اگه نمیتونید بگیرد برام پیعام خصوصی کنید
ممنون حتما جواب بدید که باید بگیرم حتما
افرنگ دیجیتال- پیچ شمرون،برج بهارنقل قول:
afrangdigital.com
توی جمهوری چی؟
چه ج.ری اصل بودن رو تشخصی بدم که گارانتی گه میده اصل باشه و ...
سلام
سوال
1- به نظر شما اگر بخوام دوربين d90ارتقا بدم چه مدلي ميتونه جايگزين مناسبي باشه؟ لطفا برند و قيمت
2- دوربين d90 را چند ميشه فروخت؟
لنز هم داره؟ چقدر کارکرده؟ و بودجتون چقدره؟نقل قول:
دی90 رو میتونید بین 1500 تا 2000 بدنه رو بفروشید و اگه خیلی تمیز و کم کارکرده بیشتر هم جا داره.
دی7000 برای شما گزینه خوبیه و اگه بودجه بالاتری دارید نیکون دی600 هم عالیه. اگر بودجه خرید D7000 رو ندارید بهتره اقدام به تعویض بدنه نکنید چون دی90 هیچی کم نداره خیلی هم بدنه خوبیه و پولتون رو خرج لنز کنید
مهدی جان سلام.
الان از کامپکت های سونی خبر داری؟
می دونی الان کدومشون از همه بهتره؟
دوستان x100 رو پیشنهاد دادن ولی من w610 w620 w630 رو تو بازار دیدم.نظر شما رو کدومه؟
سلامنقل قول:
لنز 18 -105 داره درصورتي كه مدل جديد لنز مشابه روش باشه نمي فروشم.
درباره ي كاركرد بايد بگم نمي دونم چنتا شات زدم اما لنز و بدنه كاملا بي نقص هست تنها كاور واير مانند قسمت چشمي اش گم شده.
از 500 تومان تا 1 ميليون به اضافه ي پول فروش دوربين مي تونم هزينه كنم.
مد نظر خودم d7100 هست كه قيمتش زانوهام سست ميكنه. نظر شما درباره ي اين مدل چي هست؟
درباره ي تهيه لنز هم كاملا با شما موافق هستم. اگر يك لنز وايد خوب بهم پيشنهاد بديد منمون ميشم لطفا با قيمتش. براي LANDSCAPE جوابگو باشه.
راستي آيا شما از قيمت اين مدل از دوربين در كشور ژاپن اطلاع داريد؟ اگه از اونجا بتونم بخرم ارزونتر در مياد.
سپاس بيكران از پاسخگويي شما
کسی جواب نمی ده ؟نقل قول:
بین fz150 از پاناسونیک و SX50 از کانن موندم ؟ کدوم بهتره ؟ برتریش چیه ؟
canon به نظر من بهتره از نظر برند در کل.ولی این مدل پاناسونیک جدیدتره.می تونی برای مقایسه عکس ها و فیلم های گرفته شده با این 2 تا رو تو گوگل پیدا کنی و خودت تصمیم بگیری.من باشم پانا رو می گیرم /||/نقل قول:
برند fujifilm رو چطور میبینید ؟
مثلا مدل f660 فوجی توی رنج 620-630 تومن هست و مشخصات خوبی داره !
حسگر EXR CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1/2 اینچ - 4.8 × 6.4 میلیمتر
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-360 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 15 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
در مقایسه با Canon IXUS 1100 HS که ذوستمون پیشنهاد کرده کدوم یکی بهنره برای استفاده خانگی ؟؟؟
مرتضی جان هم fuji هم canon خوبه .من می گم شما یه مورد ارزون ترم بخری زیاد فرقی نداره مثلا یه مدل 400 تومانی.یا می تونی یه ذره صبر کنی با م1.2 بری تو دلش.من خودم امروز از نمایندگی سونی w610 گرفتم 365 تومن البته برای دوستم نه خودم.به نظر خوب میاد حالا تا برسه دستش ببینیم چی از آب درمیاد ولی من نظرم برو زیر 400 که پولتون هدر نره.نقل قول:
منظورتونو کامل متوجه نشدم ؟؟نقل قول:
یعنی میگین که تو این رنج قیمت که نظر من هست ارزش خرید نداره و با بودجه کمتر هم نیاز بنده رو برطرف می کنه یا منظور دیگه ای دارین ؟؟
ضمنا این مدل W610 رو به نظرم یه خورده گرون خریدین بدون گارانتی 270 و با گارانتی بازرگانی ایران (سونی ) حدود 305 هست
لطفا ادامه ی مباحث اخیر مربوط به دوربین dslr را در تاپیک زیر پیگیری نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم :
من مشخصات Sony hx20v رو دیدم خوشم اومده و احتمالا بخرمش . تنها سوالی که برام پیش اومده اینه که فوکوس دستی توی دوربین های کامپکت چجوری انجام میشه ؟ یعنی دکمه ای داره که راحت باهاش من فوکوس دلخواهم رو تنظیم کنم یا اینکه 3 ساعت هنوز باید برم تنظیمات دوربین و . . . . :n03:
کنون بهتره، نویز کمتری داره..بخصوص واسه استفاده خانگی و عکاسی در منزلنقل قول:
میرید داخل منو تنظیمات فوکوس رو انتخاب میکنید و فوکوس رو به حالت دستی میذارید (آیکن ای هستش که یه دست هست که روش حرف F رو نوشته) بعدش میایید تا از سوژه عکس بگیرید ، با استفاده از کلید چپ راست ، میتونید حالات فوکوس رو تنظیم کنید.یعنی اینکه کدوم فاصله رو فوکوس کنهنقل قول:
خیلیم عالییی! یکی! :دی یه دنه چوب
عنوان تاپیک از "مشاوره خرید دوربین عکاسی و لوازم جانبی" به "مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی" تغییر پیدا کرد.
پس راخته دیگه یعنی استفاده ازش ؟! :n13::n18:نقل قول:
سلام و خسته نباشید:n02:
میخواستم تا حدود800تومن واسه یکی از آشناها دوربین بخرم
به نظرتون کدومیک از پیشنهادی ها مناسبه؟:n19:
شما چی رو پیشنهاد میدید؟
چهار مدل از سری ixus کانن:
مدلهای 125 ، 240 ، 500 و 510
کدومیک بهتر از بقیست؟
کیفیت فیلم و تصویر کدومیکیشون بهتره به نظرتون؟:n13:
سلام دوستان تا 400 ت چه پیشنهادی دارین ؟ کلا با این بودجه میشه دوربین مناسبی گرفت ؟ حرفه ای منظورم نیست دوربینی باشه که حداقل از گوشی همراه بهتر باشه و به مراتب خیلی بهتر باشه ، ممنونم
نظرتون درباره مدل هایی مثل canon a4000 IS و canon a3400 IS چیه ؟
برای کار من خوبه ؟ قیمت های مناسبی هم دارن 380 و 450 قیمت کردم
یه سوال دیگه :
cmos بهتره یا ccd ؟؟؟
نگید بستگی داره لطفا !! فقط در مورد تفاوت این ذو مدل که در بالا سوال کردم با مدلی مثل sx230 canon فرقشو بگید
چون تفاوت قیمت زیادی دارن .. حدود 320 تومن و اگه مشخصات رو ببینید بجز cmos , ccd بودن لنز sx230 برتری دیگری از نظر تئوری نداره
ممنون میشم کامل و علمی راهنمایی کنین چون چند وقته می خوام یه ذوربین بخرم و جواب های ضد و نقیض می شنوم
داداش تو این رنج سونی hx10v هم گزینه ی خوبیه ها . فیلم برداریش عالیه . خود دانی :xنقل قول:
داداش اطلاعات منم کمه ولی CMOS وقتی نور به اندازه کافی نباشه عکس های بهتری نسبت به CCD می گیره .نقل قول:
این اختلاف قیمت به خاطر سری دوربین هاست . اصلا کلا sx230 نسبت به دوربین های سری A یه چیزه دیگس !
البته دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن
با سلام. یک دوربین Canon IXUS 300HS دو سال پیش خریدم. عکس برداریش خوبه. ولی موقع فیلمبرداری اگر دوربین کوچکترین حرکتی داشته باشه، تصویر محو میشه. میخواستم بپرسم این مشکل در دوربینهای کامپکت Canon طبیعیه؟
دقیقا سوال منم همینه !!!نقل قول:
یه چیز دیگه است یعنی چی ؟؟
عجب تاپیک به درد نخوریه !!!
اینجا همه ادعا دارن و هیچی بلد نیستن ، یعنی 2 تا سوال مثل بنده و دیگر دوستان جواب دادنش اینقدر سخته ؟؟؟
ببندین این تاپیکو
با سلام دوستان
- از این 3 تا کدومو پیشنهاد میکنین؟؟ البته کیفیت فیلم برداریم برام خیلی مهمه؟؟
از نظر قیمت تقریبا همه بین 820 -900 هستن.
خودم رو HX10V نظر دارم. ولی میخام بدونم دوستایی که با بقیه خصوصا H200 و Hs25 کار کردن اینها چطورین؟؟
از نظر کیفیت عکس کدومشون بهتره؟؟
کیفیت hx10V نسبت به این 2 تا شبه DSLR خیلی پایین تره یا خیر؟
در مجموع کدومو پیشنهاد میدین.البته فقط hx10 v فول اچ دی 60 فرمه.
ممنون
Canon a3400 حدود360 تومن البته اینو در نظر داشته باشید که تو این رنج قیمت کیفیت عکسهای دوربین های کنن کمی بهتر از سونی می باشد والبته خیلی بهتر از گوشی های زیر یک ونیم میلیوننقل قول:
به نظر من شما که داری انقدر هزینه میکنی بودجه تون رو تا 1200 افزایش بدبید و یه g12 canon بگیرد چون علاوه بر کیفیت عکس خوب عکس raw (خام) هم که برای ویرایش بهتره به شما میده ولی کیفیت فیلمبرداریش خیلی متوسطه ,از بین انهایی که نام بریدید شبه حرفه ای ها سوپر زوم هستند و اگر اولویتتان بیشتر خانواده و ... است تا طبیعت دورشان را خط بکش چون کیفیت عکس پایینتری دارند به خصوص موقع زومنقل قول: